Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by wrog at 03-17-2009 7:22 PM. Topic has 297 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 1 of 10 (298 items)
1 2 3 4 5 > ... Last »

03-17-2009, 7:22 PM
Reply Quote
Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
W tym roku odbędzie się kolejna, już trzecia, edycja imprezy, dzięki której członkowie polskiej społeczności Xbox 360 będą mogli spotkać się na żywo i wspólnie spędzić letni weekend. Jeśli chciałbyś coś zaproponować organizatorom albo masz jakiś ciekawy pomysł, który mógłby wzbogacić formułę Xbox Fun Day 2009, to zrób to właśnie w tym temacie.

Tylko bez wydziwiania - chodzi o coś, co da się zrealizować.

This posting is provided "as is" and confers no rights.
   Report 

03-18-2009, 9:34 AM
Reply Quote
Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Turniej CoD4 i darmowe hamburgery Stick out tongue [:P]
   Report 

03-18-2009, 12:16 PM
Reply Quote
i żeby blisko centrum było
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

03-18-2009, 12:20 PM
Reply Quote
a  czemu nie na pomorzu tym razem ?:P

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Rest In Peace Michael Jackson
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Peace Love and Microsoft <--- oksymoron xD
   Report 

03-18-2009, 4:42 PM
Reply Quote
Gdziekolwiek :) tylko, zeby był  dobry dojazd i blisko jakiś hotel, moze byc motel :)
Pomorze jak najbardziej!
Tyskie sponsorem :)
turniej w street fighter 4  z opaską na oczach :), bo bym miał szanse wygrac :)
Myśle ze Lips mogloby  sie pojawic,  gry takiego typu  zawsze pomagaja rozkreciec  imprezke :)
Zdjecie na pamiatke wszystkich uczestnikow xbox fun day :)

...a my uczestnicy moglibysmy zrobic sobie biale koszulki z zielonym, wlasnym gamertag'iem :)

Report 

03-18-2009, 5:29 PM
Reply Quote

jeszcze wpadło mi kilka pomysłów:
przeciąganie liny,
rzut padem na odległość, oczywiscie bezprzewodowym :),
trambambula :)

Report 

03-18-2009, 6:18 PM
Reply Quote
Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Lokalizacja gdzieś w centrum polski. Miejsce, do którego da się łatwo dostać (pociągiem czy autobusem). Ładny krajobraz. Dobra pogoda;P Masa turniejów, nagród (również wręczanie ich w terminie;]) i żeby była jakaś porządna impreza w nocy. Nie musiałaby być na terenie fun day'a, ale na przykład gdzieś w okolicznym klubie czy coś, do którego łatwo byłoby się dostać. No i żeby w okolicy drogo nie było - wiecie kryzys, u wielu graczy w portfelach także ;]

[-]http://card.mygamercard.net/PL/sig/Gonzor91.png[/-]
   Report 

03-19-2009, 7:49 AM
Reply Quote
 ndrutheone wrote:
Zdjecie na pamiatke wszystkich uczestnikow xbox fun day :)

OO to byłoby super!

...a my uczestnicy moglibysmy zrobic sobie biale koszulki z zielonym, wlasnym gamertag'iem :)

Jak mogłem na to wcześniej nie wpaść XD Zabieram się do dzieła ^^!

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
   Report 

03-19-2009, 9:05 AM
Reply Quote
blue city lub expo xxi w Warszawie o ile propozycja miejsca wchodzi w grę; chyba że jakieś miejsce z większym terenem otwartym, też się sporo w centrum trafi

turnieje, turnieje, turnieje, może coś bardziej profesjonalnie dla poważniejszych graczy, np. z eliminacjami trochę wcześniej (przez net lub lokalnie) to i PR by do tego sobie MS mogło zrobić

no i oczywiscie koniecznie coś dla dzieci (oczywiście zwiazane z xboxem, konkursy mile widziane dla takich wyrastających użytkowników xboxa; wiadomo, że czym skorupka za młodu nasiąknie... tylko pamietajcie rodzice, by dziecko cały dzień przed telewizorem nie siedziało! ;]), żebym z synem mógł wpaść, a i baza użytkowników xboxa w Polsce zapewne zawiera więcej takich przypadków jak ja; jest w Warszawie taka fajna ekipa zajmująca się hobbistycznie robieniem eventów star wars-owych, a wiadomo, że kilka ostatnio tych gier powstało, byc może wykorzystanie ich na Fun Day było by fajnym pomysłem (zwłaszcza właśnie dla dzieciaków)

kazdy uczestnik takiego eventu lubi z czymś wrócić, to sporo gadżetów mniejszej wartości się przyda - koszulki z gamertagiem robione na miejscu, posadzić jakiegoś jednego grafika z drukareczką, żeby na miejscu coś fajnego przygotowywał, np. gamertaga czy avatara wplecionego w ulubionę grę - dla mnie bomba, pięć minut roboty dla człowieka jak sobie szablony przygotuje wcześniej, a i koszty nieduże, a jak by cos fajnego grafik robił to i nawet na zakup takich rzeczy by ludzie parę złoty wyłuskali

no i chyba coś specjalnego dla tych prawdziwych graczy uczestniczących w życiu xbox'a i forum, po uwczesnym zapisaniu się (cos innego niż turnieje), ale to by trzeba było jeszcze pomyśleć co, jakiś fajny bonus, specjalne działania dla nich przygotowane, wartość dodana
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

03-20-2009, 4:12 PM
Reply Quote
Caly czas mi sie wydaje, ze lokalizacja blisko morza (a najlepiej nad samym Baltykiem :) - plaza i te sprawy) to najlepsza miejscowka :). I kompletnie nie przeszkadza mi fakt, ze jestem z dugiego konca Polski (Malopolska). Przy okazji turniej w siatke plazowa i jazda :D. Jak nie morze, to cokolwiek, byle by byla otwarta przestrzen (nie przemawiaja do mnie zadne centra ani tego typu miejscowki).
   Report 

03-20-2009, 8:44 PM
Reply Quote
Góry odpadają co pokazała ubiegłoroczna pogoda w Niedzicy (nie do przewidzenia). Najlepiej to jednak znów morze. Wiadomo gdzie są jakieś domki do wynajęcia (najbliżej Niedzicy wolne miejsca były w Kacwinie), masa barów gdzie można coś na ciepło wpierdzielić, plaża, panienki, dobra ekipa i browarek w ręce to jest właśnie to. Koszulki z własnym GT co roku ktoś na ten pomysł wpada wiec niepopisaliście sie orginalnością ;) Niewiem czy dałoby rade zrobić coś takiego ale mam nadzieje, że Kubuś Mirski z ekipą dadzą rade bo to raczej nic trudnego : http://img22.imageshack.us/img22/9808/e32006newgearsofwarscre.jpg standy z bohaterami gier np. gears of war.... wycięte miejsce na twój pysk i prosze ;) fotka pamiątka gotowa. Gearsy, Halo3, masa bohaterów jest przecież gotowa do użycia jako Standy. Nie głupie a tanim kosztem można taką pamiąteczke sobie zrobić ... jak coś jeszcze wymyśle to się napisze ;) Pozdro Mani
   Report 

03-21-2009, 12:32 AM
Reply Quote
Co do miejscówki - morze sprawdza się na tego typu imprezy najlepiej i taka miejscówka bardzo by mnie ucieszyła. Co do samego FD, to wpadł mi taki mały pomysł do głowy - może by tak zrobić jakieś achievementy? Zrobić zdjęcie z kimś z ekipy MS, dostać autograf od hostessy (na klacie ;) ), znaleźć ukryty przedmiot... Byłoby całkiem fajnie moim zdaniem.
   Report 

03-21-2009, 11:24 AM
Reply Quote
Bzduras ma fajny pomysł :D

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
   Report 

03-21-2009, 2:41 PM
Reply Quote
Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Popieram - takie achievmenty na realu to nie jest zły pomysł. Bzduras będzie musiał zmienić ksywkę bo wcale nie gada bzdur ;P Można byłoby zrobić listę aczików do zdobycia i pierwsze kilka osób które zdobyłby calaka otrzymywałby nagrodę rzeczową :) Wśród osiągnięć widziałbym zarówno zadania na zasadzie "znajdź i uwiecznij" czy "przynieś" ale również typowo "multiplayerowe" jak "wygraj mecz piłki siatkowej". Jest masa opcji i naprawdę warto zastanowić się nad taką zabawą.

Jeżeli chodzi o miejsce, proponowałbym centrum polski, ale szerokim łukiem omijałbym wszelkie metropolie - jakoś nie chciałbym się przebijać przez zasyfione i zakorkowane miasto. Tu chciałbym powrócić do mojej zeszłorocznej propozycji, mianowicie - Kazimierza Dolnego. Miasteczko jest bardzo spokojne, piękne, ma swój klimat. Dodatkowo odbywałby się tam już różne imprezy i wydaje mi się że i odpowiednie zaplecze w kwestii zakwaterowania byłoby zapewnione.

Pomysł Malttikettu ze ściankami do robienia sobie zdjęć też jest świetny. Czy to chłopaki z Delta Squad, Spartanie z HW czy Banjo z Kazooie (wersja dla rodziców i ich pociech) - wszystkie z pewnością sprawdziłyby się na takiej imprezie.

Ze swojej strony proponowałbym podzielenie wszelkich turniejów, zabaw i w ogóle atrakcji na modłę stref z XBL. Czyli mielibyśmy rekreację (mecze piłki nożnej i siatkowej), pro (turnieje dla...prosów właśnie ;P ), rodzinę (jakieś zajęcia dla młodszych uczestników) oraz podziemie (choćby wspomniane polowanie na acziki). W ten sposób każdy łatwo mógłby znaleźć coś co go zainteresuje a i stopień "ziksbokszenia" (heh, muszę opatentować ten zwrot ;D ) imprezy byłby większy.

Takie rzeczy jak, wspomniane już wcześniej, turnieje z nagrodami (pro + amateur), darmowe gadżety, wspólne zdjęcie wszystkich uczestników, koszulki z GT (odpłatne), nocny wypad na imprezę czy gry pokroju Lips i GH/RB to mus :)

Może warto jeszcze zwrócić uwagę na kilka szczegółów - zrobiłem małą listę:
- różne żarcie każdego dnia oraz możliwość wzięcia soku zamiast browara (dużo ludzi na to narzekało)
- reguły wszystkich konkursów/turniejów przynajmniej na tydzień przed imprezą
- punkt informacyjny lub ulotki z niezbędnym info (jedzenie, noclegi, itd.)
- nagrody wręczane na miejscu (możliwość wyboru spośród puli tytułów wydanych przez MS - można byłoby uzupełnić bibliotekę ;) )
- zadbać o "plany awaryjne", w przypadku gdyby coś nie zagrało tak jak trzeba
- konkursy/turnieje powinny być prowadzone przez specjalistów/członków sceny danego tytułu - kogoś "kto się zna" (np. TroniC do H3).

Life's a bi***. But, at least, a beautiful one.
   Report 

03-21-2009, 2:52 PM
Reply Quote
Kolejny pomysł to w moim mniemaniu może być prezentacja. Wiadomo ze jak co roku MS zaprezentuje nam jakaś gre.
W Pobierowie był to Bioshock i Blue Dragon, w Niedzicy Too Human. W tym roku ?? Niewiadomo. Ale fajnie by było gdyby MS dał szanse się wykazać losowej osobie (oczywiście owa osoba MUSI być na FUNDAY).
Dajmy na to 2 tyg przed Funday owa osoba dostaje gre od MS i ma na Funday przygotować jej prezentacje.
Moim zdaniem świetny pomysł bo pozwala również sie wczuć owej osobie jak to jest być konferansjerem. Kto wie może owa osoba zrobi niezłe wrażenie i jakaś forma współpracy z MS czy tam Cenegą czy jakąkolwiek inną firmą się zrodzi ? Nie głupie a dające szansę zaistnienia :D
   Report 

03-21-2009, 4:19 PM
Reply Quote
Kminek - ja nigdy nie gadam bzdur :) Malttikettu - pomysł ze zdjęciami jest supcio, pamiątkowa fota w zbrojach COG to naprawdę fajna sprawa. Co do losowania osób to chyba raczej nie przejdzie - wiesz, sytuacje losowe i takie tam mogą utrudnić przyjazd na FD i po ptokach, prezentacja się nie odbędzie.
   Report 

03-21-2009, 8:13 PM
Reply Quote
Ja mam taką propozycję żeby nie oszukiwać graczy i wysyłać im wygrane gry ;/ Nie wiem czemu ktoś usunął mój temat , ale wysłalem maila na podany adres i zero odzewu ... To firma microsyft  powinna  dolozyc wszelkich starań zeby gracze otrzymali swoje nagrody , anie ja ...  Caly czas probuje dostac zaznaczam MOJE gry i wszyscy i wielkie M.pl ma to w glebokim powazaniau . Przypominam 1 i 2 miejsce turnieju pes08 funday niedzica ... GawełSypniewski i Mateusz Orzechowski
   Report 

03-22-2009, 12:58 PM
Reply Quote
Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
 Gawlisz wrote:
Ja mam taką propozycję żeby nie oszukiwać graczy i wysyłać im wygrane gry ;/ Nie wiem czemu ktoś usunął mój temat , ale wysłalem maila na podany adres i zero odzewu ... To firma microsyft  powinna  dolozyc wszelkich starań zeby gracze otrzymali swoje nagrody , anie ja ...  Caly czas probuje dostac zaznaczam MOJE gry i wszyscy i wielkie M.pl ma to w glebokim powazaniau . Przypominam 1 i 2 miejsce turnieju pes08 funday niedzica ... GawełSypniewski i Mateusz Orzechowski

Pamiętam finałowy meczyk ;)

Gawlisz, właśnie z tego powodu zaproponowałem w swoim poście aby gry były wręczane na miejscu, podczas uroczystego zakończenia imprezy. Przed zakończeniem każdy zwycięzca dogadywałby z MS jaką grę (spośród wydanych przez Microsoft i partnerów) chciałby otrzymać i w ten sposób uniknęłoby się problemów z przesyłką, itd, itp. Mieliby tam na podorędziu po dwie sztuki każdego tytułu (chyba nie było tego aż tak dużo?) i zwycięzcy wybieraliby z tej puli. Proste i przyjemne.

Life's a bi***. But, at least, a beautiful one.
   Report 

03-22-2009, 5:52 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Turniej CoD4, cała impreza zdala od miejscowych (2 lata temu to było udręką), lepiej zorganizowane wszystko (choćby nawet kible), wręczanie gier na miejscu zwycięscom, przeróżne atrakcje 4fun co by sie ludziską nie nudziło.
TEz | TOTAL EFFECTz POLAND

TEAM iX | NA
   Report 

03-23-2009, 11:05 AM
Reply Quote
 Kminek wrote:
Jeżeli chodzi o miejsce, proponowałbym centrum polski, ale szerokim łukiem omijałbym wszelkie metropolie - jakoś nie chciałbym się przebijać przez zasyfione i zakorkowane miasto. Tu chciałbym powrócić do mojej zeszłorocznej propozycji, mianowicie - Kazimierza Dolnego. Miasteczko jest bardzo spokojne, piękne, ma swój klimat. Dodatkowo odbywałby się tam już różne imprezy i wydaje mi się że i odpowiednie zaplecze w kwestii zakwaterowania byłoby zapewnione.
no właśnie w wakacje metropolie nie są zakorkowane, a taki na przykład kazimierz dolny w wakacje to po prostu masakra, zaparkować trzeba 5 kilometrów przed miastem, ilość ludzi niesamowita, miejsca siedzącego nie uświadczysz, a i z bazą noclegową bym zbyt optymistyczny nie był... nie upieram się za ścisłym centrum-centrum, coś na obrzeżach miast z dobrym dojazdem od dworca było by w sam raz, wiele takich miejscówek wokół stolicy się znajdzie; z drugiej strony MS pewnie chce zrobić imprezkę, gdzie będzie ogólnie dużo ludzi, wakacyjny okres w stolicy w to nie obfituje, ale osobom, które przyjeżdżają specjalnie na Fun Day na pewno jest najłatwiej dotrzeć do centrum; a może coś fajnego na mazurach tym razem znaleźć? jest kilka konkretnych miejscówek
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

03-23-2009, 11:51 AM
Reply Quote
Hej,
miło mi, ze wygenerowaliscie calkiem fajne pomysly. Wkrotce sie okaze ktore z nich uda sie nam zrealizowac. jesli macie jeszcze jakies przemyslenia i propozcyje nie omieszkajcie nas o tym tutaj poinformowac.

PS: sprawe zaginionego maila i nagrod postaram sie zaraz wyjasnic. 
   Report 

03-23-2009, 7:05 PM
Reply Quote
Noo, miło widzieć, ze w tym roku juz w początkowej fazie zbierania pomysłów faktycznie coś się dzieje :D

Fota grupowa - no przeciez to genialne, ze do tej pory na to nie wpadł nikt to lekkie zdziwko o_O Ale ja bym pomysł rozwinął o mozliwość wydrukowania sobie takiego zdjecia na miejscu i pozbierania nań podpisów uczestników zlotu. IMO to dopiero super pamiatka.

Real Life Achievements (ReaLiA?) - tez dobre, tylko wymagaloby wczesniejszego przygotowania, pochowania, wymyślenia - ale dla chcących nic trudnego ;] Jestem jak najbardziej za. Tylko tez nie moze to być od czapy, zeby nie odwracac uwagi od głównego motywu przewodniego Fun Day - odpoczynku.

Miejscówka? No niestety, pogoda nie zawsze rozpieszcza, a i nie zawsze takze się remiza znajdzie :p Ale generalnie mozna by po prostu pomyslec nad jakims klimatycznym "zadaszeniem", typu zameczek. I tutaj np. http://www.zamek.dobczyce.pl, które to Dobczyce JUZ cieszą się dobrą sławą wśród graczy. Jezioro jest, tyle ze to na południu Polski, co nie kazdemu podpasuje.

A ze Mani ma wyraźne parcie na szkło, to i jego pomysł z graczem "konferansjerem" mi się podoba ;) Choc jak pisał Bzduras moze cos w ostatniej chwili wypaść. Lecz tez spokojnie by sie ktos w zastepstwie mysle znalazł, takze...

Gamikaze.pl
This posting is provided "as is" and confers no rights.
   Report 

03-23-2009, 9:28 PM
Reply Quote
Odp: Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Tomish a mój pomysł na fotki ? :(((((((((((((((((((((((
   Report 

03-24-2009, 10:15 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
No jasne, ze Dobczyce! Z łezką w oku wspominam udany Zlot Fanów Nintendo = )

Od siebie jeszcze dodam, że trzeba było by troszkę sferę RockBand/Guitar Hero dopracować, bo ostatnio lekka wtopa była z "brakiem" HUB'a ; )

Koszulki z nickami muszą być! Można nawet załatwić sobie to na własną rękę, byle by można było każdego z daleka już rozpoznać, bo chodzenie z plakietką imo jest bez sensu (nie praktyczne, mało widoczne, obciachowe).

No i przede wszystkim niech nikt się nie waha i przyjeżdza na Fun Day, nawet na drugi koniec świata! - nie powiem, że zeszłoroczna frekwencja nie była zbyt rewelacyjna - spodziewałem się znacznie więcej ludu.

Nie będę specjalnie narzekał na zeszłoroczne "kfiatki", na Fun Day i tak pojadę w ciemno ; )

Forum XboxOnline
   Report 

03-30-2009, 8:51 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
dla mnie wiekszosc pomyslow jest bombastyczna, tylko te turnieje takie smetne.. mi osobiscie na targach i zjazdach nigdy to nie podchodzilo. owszem fajnie jest przez godzine no moze nawet poltorej, popatrzec jak ktos robi cuda niewidy w cod czy halo, ale wydaje mi sie, ze wypadaloby poszerzac grono zainteresowanych a nie je uszczuplac, wiecej gagow i smiechow (tak jak wspomniano juz z real achievements, np. kto pierwszy wyblaga hostesse o podpisanie sie na pupie, albo kto pierwszy zbierze najwiecej podpisow, albo kto znajdzie w tlumie jakiegos przedstawiciela z MS) troche ruchu! pokazac pctowcom co traca :) jakies skoki, przykucniecia. moim zdaniem maty, karaoke, guitar hero, to jest strzal w dyszke, kilka nowinek ze swiata X i morze (tak, taki zbiornik z woda :) ) nowosci w swiecie gier - bo to lubimy na zjazdach najbardziej chyba - zobaczyc cos po raz pierwszy, przed wszystkimi innymi, jakas gra, jakas innowacja, jakas nawet minimalna spekulacja ze strony MS o domniemanym Live w Polsce. piwo, hmm, polacy raczej maja dziwne podejscie do alkoholu wiec raczej bym odradzal, ale oddzielny np. namiot z piwem mozna zrobic pod warunkiem, ze bramkarze na zjezdzie beda pilnowac sumiennie. takim ciekawszym pomyslem byloby moim zdaniem zrobienie w godzinach nocnych normalnej dysko-blysko uzywajac tylko xboxow - np. kilka osob na GH, kilka z mikrofonami, a na srodku z 10 mat a za matami miejsce na normalny parkiet! super sprawa moim zdaniem i piekny pomysl ze zbieraniem zlotych mysli na forum. pozdrawiam i zycze powodzenia, mam nadzieje, ze mi zdrowie dopisze i sie tam pojawie!

a moze sa zapisy na prowadzacych? :D
   Report 

04-06-2009, 11:18 AM
Reply Quote
podobnież Giżycko, troszku daleko...
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

04-06-2009, 2:09 PM
Reply Quote
Odp: Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6470720,Xbox_Fun_Day_2009___Gizycko_Wilkasy__24_26_lipca_2009.html

Wszędzie piszą, tylko nie na oficjalnej stronie xboxa? Fajnie.

[-]http://card.mygamercard.net/PL/sig/Gonzor91.png[/-]
   Report 

04-06-2009, 4:02 PM
Reply Quote
Koszulki z gamertagiem i standy z bohaterami gier - świete pomysły !!
Achievementy w realu ??! GENIALNE !!

Pomysł z konferansjerem również świetny.
A gdyby ktoś dał ciała to się odbędzie normalna prezentacja przecież organizatorzy na pewno byliby przygotowani. No i oczywiście zapewnić odpowiednio wysoką nagrodę za to, żeby zachęcić do przyjazdu właśnie.

Również jestem za pomysłem Szeregowca86 na dyskotekę. Tylko że dźwięki by się mieszały. Jeden, stand z GH, jeden z matą i jeden z czymś jeszcze. Na zmianę by się używało standów co by różna muza była i żeby leciała na duże głośniki ze źródła które jest właśnie ogrywane ;)

Patrząc na wszytkie posty najważniejsze na razie pomysły to:
- koszulki z gamertagiem
- zabawa w Real Achievementy
- sesja na koniec z fotografem i wszystkimi uczestnikami :)

P.S. Chciałbym jeszcze takich lotów DJa jak ostatnio :D
   Report 

04-08-2009, 9:34 AM
Reply Quote
Tomish zaproponował bardzo fajną nazwę aczików w realu - ReaLiA ;) Myślę, ze dobrym pomysłem byłyby tez zawody w odgrywaniu scenek z gier - uczestnicy (kilkuosobowe grupy) losowaliby tytuł gry, a ich zadaniem byłoby odegranie wybranej przez nich (lub narzuconej odgórnie - wedle zyczenia) sceny z gry. Fajnie byłoby zobaczyć grupkę ludzi symulującą potyczki z GoW lub skradających się niczym Altair. Oglądałem któryś ze skeczy Mega64 i tak mnie natchnęło ;)
   Report 

04-08-2009, 9:41 AM
Reply Quote
Ja z dziećmi podczas pierwszej naprawy X'a bawiłem się odwrotnie, ktoś przedstawiał scenkę z gry (pantonima plus F/X) reszta zgadywała.
   Report 
Page 1 of 10 (298 items)
1 2 3 4 5 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved