Noo, miło widzieć, ze w tym roku juz w początkowej fazie zbierania pomysłów faktycznie coś się dzieje :D
Fota grupowa - no przeciez to genialne, ze do tej pory na to nie wpadł nikt to lekkie zdziwko o_O Ale ja bym pomysł rozwinął o mozliwość wydrukowania sobie takiego zdjecia na miejscu i pozbierania nań podpisów uczestników zlotu. IMO to dopiero super pamiatka.
Real Life Achievements (ReaLiA?) - tez dobre, tylko wymagaloby wczesniejszego przygotowania, pochowania, wymyślenia - ale dla chcących nic trudnego ;] Jestem jak najbardziej za. Tylko tez nie moze to być od czapy, zeby nie odwracac uwagi od głównego motywu przewodniego Fun Day - odpoczynku.
Miejscówka? No niestety, pogoda nie zawsze rozpieszcza, a i nie zawsze takze się remiza znajdzie :p Ale generalnie mozna by po prostu pomyslec nad jakims klimatycznym "zadaszeniem", typu zameczek. I tutaj np.
http://www.zamek.dobczyce.pl, które to Dobczyce JUZ cieszą się dobrą sławą wśród graczy. Jezioro jest, tyle ze to na południu Polski, co nie kazdemu podpasuje.
A ze Mani ma wyraźne parcie na szkło, to i jego pomysł z graczem "konferansjerem" mi się podoba ;) Choc jak pisał Bzduras moze cos w ostatniej chwili wypaść. Lecz tez spokojnie by sie ktos w zastepstwie mysle znalazł, takze...
Gamikaze.plThis posting is provided "as is" and confers no rights.