Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by lunatyk852 at 07-29-2009 8:21 PM. Topic has 297 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 10 of 10 (298 items)
« First ... < 6 7 8 9 10

07-29-2009, 8:21 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: XBOX FUN DAY 09 LEGENDARNY WEKEND!!! :D

Na xbox fun day byłem po raz pierwszy i na pewno nie po raz ostatni. Nie rozumiem ludzi narzekającyvh to na złe domki(z kumplami zarezerwowaliśmy 1 czterosobowy a dostaliśmy 2 dwóosobowe i chuk spaliśmy we 4 w 1 :D), to na złe jedzenie(gulasz był bardzo dobry a kiełbasa z grila wymiotła), na kolejki po pakiety powitalne(byliśmy pierwsi ale jak łosie zaczeliśmy zwiedzać, oglądamy sie a tu koleja.......i czekaliśmy chyba 1,5h czekanie<epickie teksty:D).
Co do konkursów to brałem udział w ,,Gajmeriadzie'' i tu jedyny minus nagrodę dostał tylko ,,Twoja Stara'' a o nas zapomnieli sam sie upomniałem to powiedzieli,ze zapomnieli i dali ogórki na boku.
Kolesie z Techlandu wymietli wygrałem koszulkę :D bo pytania całkiem ,całkiem.
Podsumowując Ludzie na Fun Dayu 1000000/10, Fun 10000000/10, Ogólna zajebioza 10000000/10.
Szukam ludzi którzy wracali pamiętnym ałtobusem z otwierającymi sie dzwiami xD. Ja to ten od podłogi w koszulce Queen :D.
A i dzięki za kupony graczu który ograł mnie w FIFE świetny kolo z ciebie :D.

Report 

07-29-2009, 9:30 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: XBOX FUN DAY 09 LEGENDARNY WEKEND!!! :D
Hehehe, byłe z Tobą w drużynie w Gameriadzie i też mi ogórasy obdzielil Hubert, ale nie wiedzialem że Twoja Stara dostała coś innego:/
Teraz to stan irytacji nadszedł.  Kolo z Quennem-byłeś hardcorem:)))  Zakręcony że aż miło patrzeć i słuchac:))))
   Report 

07-30-2009, 11:42 AM
Reply Quote
XBOX FUN DAY 09 LEGENDARNY WEKEND!!! :D
A pemiętacie na Familiadzie jak się zaczynała to wszyscy TO MA BYĆ TA NIESPODZIANKA!?  i nagle ktos z ławek zaczoł krzyczeć do prowadzącego POKAŻ DUPE!!! a potem jakaś dziewczyna co znimi też była zaczeła krzyczeć POKAŻ H...JA  ( przez CH się pisze czy samo H?) my z kumplem zaczeliśmy płakac ze śmiechu aż musieliśmy kapelusze ściągnać :) ale była ZWAŁA :D  To naprawdę bylo legendarne :D co prawda dla niektórych to było niesmaczne (prowadzący) ale kawały też były ok :D
   Report 

07-30-2009, 12:07 PM
Reply Quote
XBOX FUN DAY 09 LEGENDARNY WEKEND!!! :D - FILMY
Właśnie jest film na YouTube z XFD09
http://www.youtube.com/watch?v=FdUK5exvFVw
Proponuję oglądnąć bo chlopaki z HIGHSCORE odwalili kawał naprawdę ZAJEFAJNEJ roboty
A tutaj POZROWIENIA Z FUN DAY:
http://www.youtube.com/watch?v=Sr31TQkz6qc
Pozdrawiam

Report 

07-30-2009, 12:48 PM
Reply Quote
Odp: XBOX FUN DAY 09 LEGENDARNY WEKEND!!! :D - FILMY
nie no kurde, zawsze albo bylem w WC albo gdzies popylalem jak ta kamera byla >.< w jednym momencie tylko bylem obok kamery przez co nie zostalem uchwycony :( ale ogolnie filmik kapitalny :P
   Report 

07-30-2009, 3:58 PM
Reply Quote
Re: Odp: XBOX FUN DAY 09 LEGENDARNY WEKEND!!! :D - FILMY
A mnie widać przez jakieś 0,3 sekundy:)))))

Report 

07-30-2009, 4:01 PM
Reply Quote
Ja byłem w autobusie ;p Stałem na samym końcu ;p
   Report 

07-30-2009, 4:10 PM
Reply Quote
I jak wspominasz tą hardkorową chwilę bo dla mnie to było coś cudnego :D. I ten tekst kierowcy ,,zepsółeś, to się otwierają'' no i moja odp ,,taaa otworzyłem po to aby wypaść na zakręcie :D''.
   Report 

07-30-2009, 7:37 PM
Reply Quote
XFD 2009 - Legendary Weekend! :D
Witam wszystkich bawiących się na XFD w edycji 360 stopni! :)
Zgadzam się w 100% z moim szanownym kolegą i przedmówcą Colą, że XFD w tym roku zasługuje należycie na miano legendarnego! :) Jak dla mnie, to najważniejsi byli ludzie, zabawa i oczywiście hostessy (pozdrawiam Ewę, Basię i Dorotkę! Jesteście świetne dziewczyny! :*) Fajnie też było pograć z ludźmi w Guitar Hero całym zespołem (choć tutaj organizacja zawiodła, bo playlista była naprawdę żałosna! - czy to naprawdę problem by odblokować wszystkie piosenki! A tak się napaliliśmy na Beat it! MJ'a). W każdym razie super było zostać po impreze i poznać kolejnych nowych ludzi, już nie mówiąc o tym, że dzień wcześniej kończył się kurs na patent żeglarski i świetnie się z ekipą z żeglówek bawiło (w szczególności z dziewczynami z 5 żaglówki od lewej strony na 4 nabrzeżu :P)! Tutnieje też były OK, choć zastanawiam się, jak można było zrobić turniej GoW2 bez Lancera! Żenada! Przecież Lancer jest symbolem tej gry! :/

Anyway, z naszą ekipą było na XFD super, nie dało się nudzić i chodzić bez jakiejkolwiek ilości % we krwi... A może krwi w %? : D Czekam na następny rok i jeszcze lepszą imprezę!
Pozdrawiam! :)
   Report 

07-30-2009, 8:50 PM
Reply Quote
Turniej GoW odbył się bez Lancera, ponieważ gramy TYLKO na zasadach MLG. A zasady MLG wykluczyły Lancera z jednej prostej przyczyny - to arcy-nubowska broń, że już nie wspomnę o zamontowanej na nim pile, na którą już brakuje adekwatnego określenia poziomu nubozy. Nie zawsze symbolika idzie w parze z zasadami mającymi wyłonić tych, którzy grają najlepiej, a nie najtaniej.

Jeśli tą wypowiedzią kogoś uraziłem, to przepraszam, ale i zachęcam do samodzielnego określenia co wymaga skilla, a co nie.
   Report 

07-30-2009, 10:59 PM
Reply Quote
Odp: XFD 2009 - Legendary Weekend! :D
 Razgriz PL wrote:
Turniej GoW odbył się bez Lancera, ponieważ gramy TYLKO na zasadach MLG. A zasady MLG wykluczyły Lancera z jednej prostej przyczyny - to arcy-nubowska broń, że już nie wspomnę o zamontowanej na nim pile, na którą już brakuje adekwatnego określenia poziomu nubozy. Nie zawsze symbolika idzie w parze z zasadami mającymi wyłonić tych, którzy grają najlepiej, a nie najtaniej.

Jeśli tą wypowiedzią kogoś uraziłem, to przepraszam, ale i zachęcam do samodzielnego określenia co wymaga skilla, a co nie.

Ja się troszeczkę czuję urażony :( Bo tak samo można powiedzieć o shotgunie gdzie wystarczy tylko pobiec do kolesia i strzelić mu w ryja. I kolesia od razu niema. Ale moze to gust i ja w sumie jestem nobem w GOW2. Ale czym się różni ta gra od innych? PIŁĄ. Wszędzie jest shotgun : a piła i ten okrzyk złości Marcusa jak tnie kolesia? Coś pięknego. Wiem że to troche przesada ale ja właśnie tak myśle.Bo wszyscy tam tylko podbiegali z miejsca na miejsce (z zasłony 1 do 2) i strzał. Co prawda gratuluje wygranym w Gersy bo jak z nimi graliśmy to z łuku 1 strzałem sprzątnął nam 2 zawodników niezapomniany efekt :). Pozdrawiam zwycięsców i jeszcze raz gratuluje. Ale szczerze to myślałem że będzie wszystko oprucz shotganów. Tak czasem bywa. Ale nawet bez shotganów z nimi i tak byśmy nie mieli szans :D
Pozdrawiam wszystkich.
   Report 

07-31-2009, 6:14 AM
Reply Quote
GoW2 bez lancera to jak Painkiller z PC bez "painkillera" czy kolkownicy :/ lub wersja dla mniej swiadomych porownanie do drozdzowki bez drozdzy >.< Ogólnie nie widze w Lancerze nic noobowskiego a wrecz przeciwnie :/ I tak jak mowil (pisal) poprzednik dzwiek lancera jest muzyka dla uszu a sam widok gdy jest starcie dwoch lancerow to kapitalnie to wyglda i calkiem fajna zabawa gdy trzeba szybko wciskac guziol aby rozpolowic przeciwnika po czym napawac sie widokiem wylewajacych sie bebechow z jego wnetrza :P I faktycznie jesli zasady zbraniaja uzywania lancera to powinny tez zabronic uzywania shotguna bo szcezre mowiac to obie bronie maja to samo dzialanie (szybkie zabice z bliskiej odleglosci) ale Lancer za to jest bardziej efektowny, i bardziej morda sie cieszy z ubicia drugiego gracza :) No ale skoro mowicie ze usuniecie lancera ma na celu zlikwidowania noobostwa w grze to powinno tez sie usunac jednak shotguna  grac tylko i wylacznie na broni dlugiego dystansu :/ bynajmniej takie jest moje zdanie
   Report 

07-31-2009, 8:16 AM
Reply Quote
 Wqurwik wrote:
GoW2 bez lancera to jak Painkiller z PC bez "painkillera" czy kolkownicy :/ lub wersja dla mniej swiadomych porownanie do drozdzowki bez drozdzy >.< Ogólnie nie widze w Lancerze nic noobowskiego a wrecz przeciwnie :/ I tak jak mowil (pisal) poprzednik dzwiek lancera jest muzyka dla uszu a sam widok gdy jest starcie dwoch lancerow to kapitalnie to wyglda i calkiem fajna zabawa gdy trzeba szybko wciskac guziol aby rozpolowic przeciwnika po czym napawac sie widokiem wylewajacych sie bebechow z jego wnetrza :P I faktycznie jesli zasady zbraniaja uzywania lancera to powinny tez zabronic uzywania shotguna bo szcezre mowiac to obie bronie maja to samo dzialanie (szybkie zabice z bliskiej odleglosci) ale Lancer za to jest bardziej efektowny, i bardziej morda sie cieszy z ubicia drugiego gracza :) No ale skoro mowicie ze usuniecie lancera ma na celu zlikwidowania noobostwa w grze to powinno tez sie usunac jednak shotguna  grac tylko i wylacznie na broni dlugiego dystansu :/ bynajmniej takie jest moje zdanie

Zgadzam się z WQURWIKiem
Shotgun i lancer to to samo zakraść się na tył przeciwnika i strzelić w pysk lub wcisnąć guziczek by pociąć ale Lancer to efekt nieziemski. Ale jeśli LANCERA jak to mówią używają i lubią NOOBY to jestem NOOBEM W 100% Bo kocham tą broń i patrzenie jak się rozprówa nim flaki. To dzięki tej broni poznałem anatomię czlowieka (może bardziej locusta)  ;) I właśnie przy shotgunie niema ucieczki jeśli się podejdzie już z bliska ale przy pile można się jeszcze uratować wciskając guziczek (chyba że się nie zobaczy kolesia to wtedy niema szans i go od tylca-piłą oczywiście).
Ale może to moje tylko tłumaczenie chociaż pewnie ci co wygrali i tak by nas rozwalili nawet zwykłymi pistoletami :D Pozdrawiam

Report 

07-31-2009, 8:31 AM
Reply Quote
Re: Odp: XFD 2009 - Legendary Weekend! :D
Chodzi o to ze Lancerem nie musisz celowac-byleby przeciwnik stal obok ciebie.z shotguna musisz wymierzyc,bo czasem poleci po nogach,czasem prosto hed,a czasem chybisz.dlatego lancer=noob,bo to najlatwiejszy kill w grze
   Report 

07-31-2009, 8:36 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: XBOX FUN DAY 09 LEGENDARNY WEKEND!!! :D
 kaliwashere wrote:
Hehehe, byłe z Tobą w drużynie w Gameriadzie i też mi ogórasy obdzielil Hubert, ale nie wiedzialem że Twoja Stara dostała coś innego:/
Teraz to stan irytacji nadszedł.  Kolo z Quennem-byłeś hardcorem:)))  Zakręcony że aż miło patrzeć i słuchac:))))

A tam coś innego, oprócz ogurasów zgarnąłem koszulkę GH, ale mi się to też zajebiście niepodobało że tylko ja coś dostałem, zresztą jak Mirski wyczytywał mnie to może można było zauważyć że tam chwilę stałem i czekałem aż innnych wyczyta, a tu taki zonk ;/

IMHO jest tak, że majkrosoft chciał pojechać po bandzie lekko, zażartować, fajnie, okej, mi się żart podobał nawet, ale w tró turniejach mogli coś fajnego dać srsly, poza tym reklamowali że będą nagrody, ale whatever. 

w każdym razie, impreza zajebongo, i pozdrowienia dla ekipy z którą wracałem: ekipy od przedziału dziadka hardkora no i części która jechałą z tczewa do wrocka/opola (za rok to ja na niespodziankę zamiast gameriady ;P) ;>

Report 

07-31-2009, 9:22 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: XFD 2009 - Legendary Weekend! :D
 miedzianek wrote:
Chodzi o to ze Lancerem nie musisz celowac-byleby przeciwnik stal obok ciebie.z shotguna musisz wymierzyc,bo czasem poleci po nogach,czasem prosto hed,a czasem chybisz.dlatego lancer=noob,bo to najlatwiejszy kill w grze

Masz racje to jest najlatwiejszy kill, bo nei mowie ze tak nie jest. Szczegolnie kiedy dwa nooby biegaja z lancerami to sie nawzajem ciachaja gdzie przy nich KFC czy McDonald  to pikusie do robienia mielonego na hamburgery. jednak jesli taki noob z lancerem gra przeciwko Pro graczowi to se ta pila moze nawet rzucac a i tak dostanie baty, bo pro bedzie w stanie zrobic kilka szybkich unikow a pozniej jak by od niechcenia walnie headshota z jakiejkolwiek broni i noob z lancerem czeka na respawna. Aby podejsc z lancerem do takiego gracza trzeba sie nie co nameczyc wiec tlumaczenie ze jest to latwy kill i dlatego jest uwazane za bron noobowska nie ma u mnie totalnie zadnego uzasadnienia...
   Report 

07-31-2009, 10:22 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: XFD 2009 - Legendary Weekend! :D
Proponuje zrobić wam przeprowadzić taki eksperyment - jeden gracz strzela z Hammerbursta, drugi z Lancera (powiedzmy z takiej średniej odległości). Zobaczycie jak szybko użytkownik Hammer'a zejdzie, nie robiąc użytkownikowi Lancera najmniejszej krzywdy. Dlatego to właśnie Hammerburst jest bronią podstawową, jest najlepiej wyważona pod względem siła/odległość/wymagane umiejętności. Z doświadczenia wiemy też, że jeśli pozwoli się na turnieju na Lancery to wszystko zacznie opierać się o tą przeklętą piłę. Już kilka razy mieliśmy sytuację, w której dosłownie ustawiały się kolejki do piłowania, gdy ktoś zabił w ten sposób przeciwnika od razu też tak ginął. Jeśli chodzi o shotguna to jest ona trochę inna. Zarówno w GeoW jak i GeoW2 ta broń zadaje lekko randomowe obrażenia. Znaczy to, że czasami do zabicia przeciwnika wystarczy jeden strzał (ale to raczej tylko w przypadku jeśli jesteś hostem), albo kilka. Pomimo tej drobnej wady shotty i tak jest lepiej zrównoważony niż Lancer. No i działa tylko z "odległości nieświeżego oddechu", a nie zarówno z bliska jak i daleka. Na takich zasadach gra się na całym świecie na poważniejszych turniejach moi państwo :D. Koniec wykładu, czekam na bluzgi ;)
   Report 

07-31-2009, 11:06 AM
Reply Quote
Rozmawiamy tu niestety o dwóch różnych rzeczach. Dźwięk wystrzału, paleta barw flaków walających się po podłodze i krzyki piłujących/piłowanych nie mają związku z umiejętnościami, a to o nie chodzi na turniejach. Mazianie się w krwi możemy sobie zostawić na singla.

W multi podejście staje się już lekko poważniejsze, ale nam chodzi o turnieje, gdzie o krwi i flakach się zapomina całkiem; chodzi tylko i wyłącznie o porównanie umiejętności graczy/drużyn. Jak już powiedział Barth - shotgun ma lekko randomowy damage, więc nie zawsze, a nawet rzadko walka kończy się na jednym strzale. Do tego trzeba znać parę trików, gdyż multi w GeoW nie jest doskonałe i nie zmieniło się bardzo w drugiej części. Należy znać parę glitchy i exploitów żeby załatwiać na strzał z większą efektywnością.
   Report 

07-31-2009, 2:12 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: XFD 2009 - Legendary Weekend! :D
 Bar7h PL wrote:
Już kilka razy mieliśmy sytuację, w której dosłownie ustawiały się kolejki do piłowania, gdy ktoś zabił w ten sposób przeciwnika od razu też tak ginął.

tu zabrzmialo jak bysmy powiedzieli ze tylko lancer ma byc :P Moze i byly takie sytuacje, ale nie chodzi mi o to zeby biegac na okraglo, tylko mnie troche boli calkowite usuniecie tek broni b by mogla byc to bron "ostateczna" gdy juz na serio jestesmy zagrozeni i w obronie wlasnej np. uzyc tej jakze i przepieknej broni :P No ale co bym nie powiedzial to i tak nie zmienia tych zasad :P

Bar7h PL wrote:
Koniec wykładu, czekam na bluzgi ;)

Ja nie bluzgam na kogos, tylko dyskutuje :P

Kurde, temat o glupiej zabawczce ktora cieszy mordke a jak sie wszyscy na ten temat rozgadali xD
   Report 

07-31-2009, 2:14 PM
Reply Quote
 Razgriz PL wrote:
Rozmawiamy tu niestety o dwóch różnych rzeczach. Dźwięk wystrzału, paleta barw flaków walających się po podłodze i krzyki piłujących/piłowanych nie mają związku z umiejętnościami, a to o nie chodzi na turniejach. Mazianie się w krwi możemy sobie zostawić na singla.

To nie mialo znaczyc ze w multiku chodzi o jak najbardziej efektywniejsza smierc tylko to mialo na celu zobrazowania jakie piekno zostalo usuniete :P
   Report 

07-31-2009, 8:01 PM
Reply Quote
Re: Odp: XFD 2009 - Legendary Weekend! :D
Ja tam wystąpiłem tylko w turnieju Fifa, mimo tego że ostatnią Fifą jaką grałem i widziałem była Fifa 99 na psx.
Dla odwagi walnąłem sobie ze dwa, trzy Strongi, nie chciało mi się rozkminiać jak zmienia się team to wziałem Sunderlanda i ruszyłem do boju. Oczywistym jest że pierwszy mecz przerżnąłem 0:4 ale i tak się świetnie bawiłem
Z lancerem czy bez, play4fun, never4stats:)))
   Report 

08-02-2009, 10:53 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: XFD 2009 - Legendary Weekend! :D
Na tegorocznym Fun Day`u było wspaniale. O wiele lepiej niż ubiegłoroczna edycja. W tym roku pojawiło się więcej imprez, było więcej konkursów, każdy mógł coś dla siebie znaleźć. Najbardziej spodobała mi się Gameriada. Pozatym Microsoft załatwił atrakcje wodne- kajaki, ale bardzo ciężko można było się na nie załapać. Co do pokazów przedpremierowych to fajnie że wybrali Forze Motorsport 3. Co do jedzenia mogę powiedzieć że było OK, jednakże obiad trafił taki co ja tego nie jadam. Kiełbaski pyły pyszne. Piwo i bułeczki z logo Xbox`a również:) Na imprezach Grill Party (i później) można było nieźle poszaleć dzięki muzie (oraz darmowym piwku) Dj PEPE:) Miejscówka na tegorocznego Fun Day`a była również bardzo ciekawa. Ośrodek był jak najbardziej OK:) Domki jak za taką niską cenę nie były w najgorszym stanie. Najgorsze co było to ciężki dojazd (ponad 10h). Ci którzy nie mogli przyjechać mogą tylko żałować:) Teraz zostało tylko czekać na kolejną edycję w przyszłym roku :) Moja największa pamiątka z tegorocznego Fun Day`a xD :) : http://img25.imageshack.us/img25/5176/dsc04866.jpg
   Report 

08-03-2009, 8:57 PM
Reply Quote
Czy wie ktoś może gdzie mogę dostać zdjęcia grupowe z soboty ?
   Report 

08-06-2009, 6:06 PM
Reply Quote
Quiz
Nie wiem skąd wziąć te zdjęcie grupowe ale masz tu coś na pocieszenie :P Quiz wiedzy o Xbox, niestety tylko fragment :/

http://www.youtube.com/watch?v=6b971Xyh_kk
   Report 

08-06-2009, 9:51 PM
Reply Quote
nie wiem czy tutaj to zdjecie bedzie ale jak chcesz to przeszukaj sobie: http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=8253
   Report 

08-10-2009, 1:09 AM
Reply Quote
XFD 2009 - Legendary Weekend! :D PUCHAR KLASYK!
Panowie (MICROSOFT)
Muszę przyznać że się postaraliście.
Mimo że musiałem pokazać wam błąd gdzie zrobiliście, to go naprawiliście i to się właśnie liczy.
Bo dostałem puchar z napisem cyt. "ZA ZAJĘCIE 1 MIEJSCA W TURNIEJU FIFA 2009 DLA MIKOŁAJA MONGIAŁO XBOX FUN DAY 2009" Dziękuję wam bardzo bo to co zrobiliście jest naprawdę świetne. A dla mnie właśnie to się liczyło. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

PS. Pamiętajcie żeby takich błędów nie robić za rok a wtedy wyjdzie jeszcze lepiej niż w tym roku chociaż dla mnie to i tak był LEGENDARNY WEKEND. KLASYK :)
   Report 

08-12-2009, 12:50 AM
Reply Quote
XBFD09 - pozdrowienia dla ludzi z cienia ;P
Czytam te wszystkie wpisy i widzę że wymienia się ludzi z Microsoft'u lub współpracujących firm, hostessy, DJ'a, uczestników...a jakoś nikt nie pamięta o tych nielicznych odpowiedzialnych za naprawdę wiele - chłopakach z zespołu technicznego.

Chciałbym uświadomić wszystkim jedną rzecz - wszystkie konsole, cały namiot, prezentację, turnieje i resztę ktoś musiał przygotować. I o ile Barth i reszta ekipy odpowiedzialna za turnieje została mniej lub bardziej dostrzeżona i doceniona (szacun dla was i dzięki za pomoc :) ), o tyle reszta zespołu niespecjalnie. A musieli wyładować cały sprzęt, złożyć do kupy namiot, ustawić wszystkie konsole (ścianka + dwadzieściaparę kiosków), sprawdzić ich stan techniczny (bo serwisanci to oddzielna bajka), dopilnować żeby wszystkie konsole miały NXE i chciały działać przez całą imprezę, rozłożyć, podpiąć i ustawić sprzęt do "Grania do kotleta" oraz prezentacji, itd. Ogólnie: maaasa roboty. I to nie tylko przez te trzy dni kiedy trwała impreza. Aby to wszystko ogarnąć trzeba było prawie tygodnia pracy!

I właśnie dlatego chciałbym podziękować i pozdrowić Artura, Pawła i Piotrka. A oprócz nich jeszcze Kasię (dzięki że zgodziłaś się przyjechać ;) ), Justynę (za niesamowite historie ;D ), Sir Anena (za pomoc przy stołówce :) ), Barth'a (za to że nie musieliśmy śmigać między namiotem a salą konferencyjną ;P ) oraz wszystkich o których (o ja niedobry) z jakiegoś powodu zapomniałem wspomnieć :) I dzięki dla uczestników za tak liczne przybycie. Peace ya'oll! :)

Life's a bi***. But, at least, a beautiful one.
   Report 

08-17-2009, 10:31 AM
Reply Quote
XFD2009
Świetna impreza, panowie. Najwazniejsze, ze poznało się duzo nowych ludzi ;)

Trochę więcej o Fun Dayu ode mnie tutaj: http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/2009/07/30/xbox-360-fun-day-2009-okiem-bzdurasa/ , moze ktoś mnie rozpozna na zdjęciach ;)
   Report 
Page 10 of 10 (298 items)
« First ... < 6 7 8 9 10

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved