Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by pytek12342 at 06-15-2009 10:16 AM. Topic has 4678 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 130 of 156 (4,679 items)
« First ... < 128 129 130 131 132 > ... Last »

06-15-2009, 10:16 AM
Reply Quote
Punkty Microsoft
Witam!
Mam pytanie. Czy jak zarejestrowałem się na Wielkiej Brytanii to będę mógł kopic sobie punkty Microsoft??
Jak tak to proszę napisać jak.
   Report 

06-15-2009, 11:41 AM
Reply Quote
Re: Punkty Microsoft
Tak,wystarczy kupić kod np. na Allegro.

Idę ciemną doliną,lecz się nie lękam! Bo to mnie się lękają!
   Report 

06-15-2009, 11:42 AM
Reply Quote
Kierownica - Wireless Racing Wheel - czas reakcji
Ma ktoś taką kierownicę? Mozecie napisać czy u was czas reakcji samochodów jest dobry przy uzywaniu tej kierownicy?
Na mojej kierce wydaje się, ze wynosi on z pół sekundy i po prostu porazka z tym, bo praktycznie ciezko jest ustabilizowac samochód :((
   Report 

06-15-2009, 12:36 PM
Reply Quote
Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 mordeczka1236 wrote:
ok wielkie dzieki za odpowiedz ale czy jak na razie płyta czyszczaca by nie wystarczyła bo co do serwisu mam pewne obawy zeby przy okazji nie zepsuli czegos aaa i jesli płyta to czy moze byc to zwykła płyta czyszczaca
jesli chodzi głośno to coś z mechaniką, płyta czyszcząca nic Ci w takim przypadku nie poradzi, bo taka płyta czyści tylko optykę; poza tym te płyty są raczej tylko do odtwarzaczy płyt muzycznych, w prędkościach osiąganych przez napędy "komputerowe" taka płyta prędzej Ci zniszczy napęd niż poprawi jego działanie

no i jesli konsola ma 6 miesiecy to nie powinny tak szybko powstac zabrudzenia optyki, no chyba że jadłes kanapke z serem i szynka nad otwartym napędem, a potem jeszcze cola Ci się wlała do środka
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

06-15-2009, 7:52 PM
Reply Quote
jest coraz gorzej wszystkie gry wyrzuca "" prosze wyczyscic płyte '? z Microsoftu dostałem odpowiedz zresetowac  xboxa lub wyczyscic naped płyta sam nie wiem co robic mysle o serwisie ale to jest sprzet dziecka a to juz problem 3 tygodne bez sprzetu co robic koledzy
   Report 

06-16-2009, 6:03 AM
Reply Quote
Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 mordeczka1236 wrote:
jest coraz gorzej wszystkie gry wyrzuca "" prosze wyczyscic płyte '? z Microsoftu dostałem odpowiedz zresetowac  xboxa lub wyczyscic naped płyta sam nie wiem co robic mysle o serwisie ale to jest sprzet dziecka a to juz problem 3 tygodne bez sprzetu co robic koledzy

Niestety nie ma innej rady jak serwis.
pozdrawiam.

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Rest In Peace Michael Jackson
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Peace Love and Microsoft <--- oksymoron xD
   Report 

06-17-2009, 11:39 AM
Reply Quote
Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów FORZA 2 i znikający język
Mam dziwne pytanie ale nie mogę nigdzieznaleźc takiej informacji, nawet pani na lini micfosoftu zamilkła i zaliczyła rybkę:

Grałem w Forze 2 PL przez jakis czas - później przewra (ze 2 mies) i włączyłem dzisiaj dla odenia a tu zonk na całego - gra po angielsku i ni hu hu polskiego nie widac - nie zmienaiałem kont, ani nic w tym stylu. Restarty nic nie pomogły (sugracja z microsoftu).

Ktoś wie o co kaman? Me to y problem ale conajmniej dziwny.
   Report 

06-17-2009, 6:13 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
Witam microsoft odpowiedział wyczyscic naped płyta czyszczaca zwykła lub przysłac do serwisu mysle  , ze jednak wysle do serwisu jednak mam pytanie elite kupiłem w sklepie po okazyjnej cenie troche dziwne 1000 zł a w sklepie obok kosztował 1300 jest gwarancja ale kumpel powiedział  , ze było w nim cos majstrowane poniewaz juz miałem wgrane polskie menu  nxe a powiedział ze to jest niemozliwe jak mam sprawdzic blomby i czy nic nie było w nim grzebane co by mogło narazic mnie na niepowodzenie po wysłaniu do serwisu . pytam poniewaz jestem w tym temacie zielony dziekuje za pomoc .
   Report 

06-17-2009, 6:39 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
aaa i jeszcze jedno drodzy forumowicze co to znaczy wyczyscic  pamiec cache w jakim celu sie to robi i po co
   Report 

06-18-2009, 11:39 AM
Reply Quote
Problem z kontem XBL
Mam dziwny problem.
Otóż nie miałem z 2 dni podpiętego Xboxa do internetu.
Chciałem ostatnio podpiąć no ale nie "idzie". Zauważyłem, że mój GamerTag się skasował. Na xbox.com też nie ma mojego Gamertaga.
Dzisiaj udało mi sie skonfigurować wreszcie sieć, no i nie mogę się zalogować. Wchodzę na konto brata i działa, wchodzę na jeszcze jedno konto z konsoli i działa. Ale moje nie.
Przywracanie GT też nie działa.
   Report 

06-18-2009, 11:46 AM
Reply Quote
Re: Problem z kontem XBL
hmm nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale akurat może..mianowicie była przecież jakaś tam aktualizacja XBL i nie było go przez ok. dobę. Może coś pokręcili. Pisz do nich ;)

Donnelly: Where's Rook?
Callahan: He's hanging out back there.

...:::The Dead Pool:::...
   Report 

06-18-2009, 11:50 AM
Reply Quote
Odp: Re: Problem z kontem XBL
 xx8100Dxx wrote:
hmm nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale akurat może..mianowicie była przecież jakaś tam aktualizacja XBL i nie było go przez ok. dobę. Może coś pokręcili. Pisz do nich ;)

Mam zamiar do nich napisać, ale myślałem, ze znajdę tutaj odpowiedź.
   Report 

06-18-2009, 2:06 PM
Reply Quote
Da się zmienić Region?:) Bo mam na Polskę:( Nie wiedziałem o takim paskudnym ograniczeniu, i nie mogę cieszyć się XBL:((
   Report 

06-18-2009, 3:21 PM
Reply Quote
Re: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
cześć wszystkim. mam taki problem z Xboxem który do nerwicy mnie doprowadza. mianowicie chodzi mi o to że zanim Box odczyta plytkę (która nie jest uszkodzona) mija 10 minut a napęd muszę otwierać z conajmniej 10 razy i nie zawsze to coś daje :/ Konsolę mam od około 5 miesięcy a gry same oryginały. Proszę o pomoc!!
   Report 

06-19-2009, 7:36 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 mordeczka1236 wrote:
Witam microsoft odpowiedział wyczyscic naped płyta czyszczaca zwykła lub przysłac do serwisu mysle  , ze jednak wysle do serwisu jednak mam pytanie elite kupiłem w sklepie po okazyjnej cenie troche dziwne 1000 zł a w sklepie obok kosztował 1300 jest gwarancja ale kumpel powiedział  , ze było w nim cos majstrowane poniewaz juz miałem wgrane polskie menu  nxe a powiedział ze to jest niemozliwe jak mam sprawdzic blomby i czy nic nie było w nim grzebane co by mogło narazic mnie na niepowodzenie po wysłaniu do serwisu . pytam poniewaz jestem w tym temacie zielony dziekuje za pomoc .

ha ha ha :) czytając Twoje wyowiedzi strasznie się uśmiałem... wydałeś 1000PLN i nie wiesz co kupiłeś?? o_O  e poprostu dobrą promocjię trafiłeś i kupiłeś tanio moze przerobiłeś i teraz jak się popsuła to by się chciało na gwarancjię oddać ... ;/
   Report 

06-19-2009, 9:02 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Problem z kontem XBL
skasowal sie ?? a czy wogole go rejestrowales w XB Live ? czy tylko miales offline ?? napisz jaki to byl gamertag i oczywiscie sprawdz teraz jeszcze raz czy nie dziala bo jak kolega powiedzial Live nie dziala przez prawie 2 dni :)

No.1 on the world in Lost Planet!
   Report 

06-19-2009, 11:37 AM
Reply Quote
Oczywiście, ze był zarejestrowany na XBL, grałem nim online, ściągałem dema, kupowałem Golda itp.
Konsoli nie miałem podłączonej kilka dni (też wtedy gdy była przerwa) i podłączyłem już po tej przerwie. Wszystkie inne konta z konsoli wchodzą tylko nie mój.
Nieszczęsny GT: Szczuri
Aktualnie piszę z mojego pierwszego konta, na którym grałem tylko kilka razy.
   Report 

06-19-2009, 12:23 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
Mam następujący problem z siecią:
Mój komputer łączy się z routerem przez Wi-Fi. Karta dziala normalnie, DNS też. Nie udostępniam połączenia bo nie da się tego zrobić. Zamiast tego zainstalowałem serwer proxy, dzięki czemu mój komputer działa jak inny Router, tworzy malutką sieć. Karta Wi-Fi ma IP 192.168.0.196. Z racji tego, że karta sieciowa jest już w nowej "sieci" ma IP 192.168.1.1 a XBOX 192.168.1.2. DNS dla obu urządzeń (karty i Xboxa) przepisalem z ustawień karty Wi-Fi.
Mimo to Xbox na etapie testowania połączenia z internetem (z siecią łączy się normalnie) wyświetla że DNS nie przekształcił nazw domeny Xbox live i Xbox.com. Gdzie leży problem? Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam,
oCMobMaybe
   Report 

06-19-2009, 12:58 PM
Reply Quote
mialem kiedys cos podobnego tylko ze ja konto widzialem ale kompletnie nie moglem sie na niego zzalogowac. pomoglo usuniecie calkowite i opcja odzyskiwania, jedyna wada tej opcji to strata stanow gier zapisanych na HDD

edit. po sprawdzeniu Twojego GT pokazuje ze wogole nie ma takiego na Live !.. albo inaczej sie go pisze, albo jesli mowisz pawde to zostal skasowany... dziwne

No.1 on the world in Lost Planet!
   Report 

06-19-2009, 2:01 PM
Reply Quote
Wiem właśnie! A jak usunę to konta nie odzyskam bo niby z czego? Będę musiał napisać do Microsoftu w tej sprawie tylko jak im to napisać i gdzie (bo pewnie na US)
   Report 

06-19-2009, 4:43 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
? clotzok ... a tak ogólnie dziekuje za porade widac specjalista z górnej p€łki
   Report 

06-19-2009, 4:45 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
witam w jaki sposób zgrywa sie gry na dysk ?
   Report 

06-19-2009, 5:57 PM
Reply Quote
blad e71
poaktualizacji konsoli wyskoczyl mi blad e71 jak to naprawic
   Report 

06-19-2009, 6:00 PM
Reply Quote
Re: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie [problemów blad syetemu E73]
witam mam problem z kasola xbox 360 nie moge jej wlaczyc wyskakuje blad systemu E73 a z 4 diod migocze na czerwono tylko jedna bardzo prosze o pomoc za co z gory dziekuje!!!!
   Report 

06-19-2009, 7:31 PM
Reply Quote
Re: blad e71
 maszti wrote:
poaktualizacji konsoli wyskoczyl mi blad e71 jak to naprawic

Dać do naprawy
   Report 

06-19-2009, 10:00 PM
Reply Quote
Re: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie [problemów blad syetemu E73]
Podobno kod dotyczy teoretycznie problemu z portem Ethernet, spróbuj może odłączyć kabel jeśli jest podłączony do tego portu.
Natomiast nie liczyłbym na sukces, najprawdopodobniej pozostaje reklamacja. No cóż zgony się zdarzają, moja konsola też dzisiaj padła.
   Report 

06-20-2009, 11:26 AM
Reply Quote
Odp: blad e71
Sprobuj tak :

1. Z wyłączoną konsolą, naciśnij i przytrzymaj przycisk do synchronizacji (mały biały na padzie)
2. Trzymając przycisk synchronizacji naciśnij przycisk zasilania, aby włączyć konsolę
3. Trzymaj przycisk synchronizacji az konsola uruchomi sie calkowicie.
4. Podczas procesu rozruchu konsola powinna usunac wszystkie bledne aktualizacje i umozliwic ci zrobienie aktualizacji jeszcze raz.
5. Po tym uruchom konsolę ponownie.

Pozdrawiam :)

A koledze wyzej pragne ukazac wlasnie przez napisanie tego posta ze konsoli nie trzeba wysylac do serwisu z kazda najmniejsza pierdołą ;]

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Rest In Peace Michael Jackson
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Peace Love and Microsoft <--- oksymoron xD
   Report 

06-20-2009, 11:28 AM
Reply Quote
Odp: Re: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie [problemów
mój xbox360 wrócił z serwisu był tam na E74 no i wszystko byłoby ok ,tylko ze obudowa została porysowana i wygląda jak wyciągnięta ze śmietnika - miał ktoś juz taki numer ? z tym serwisem we Frankfurcie /m ?
   Report 

06-20-2009, 2:01 PM
Reply Quote
 mordeczka1236 wrote:
dziecko może książki poczyta albo klocki chociaż poukłada, troche wyobraźni i znajdą się zajęcia, dziecko bez konsoli 2-3 tygodnie jakoś przeżyje ;]
 mordeczka1236 wrote:
nie wiem czy w Polsce sprzedają xboxy z polskim menu, ale podejrzewam ze tak (mój jest z czasów kiedy jeszcze nie było polskiego dashboarda); a nawet jesli nie, to jest to kwestia softu i nie widzę dlaczego ktoś miałby "majstrować" wewnątrz konsoli i prawda jest, że kupując konsolę powinieneś chyba wiedzieć co bierzesz, czy pudełko było zaplombowane? a to że w promocji no cóż, wolny rynek ;]
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

06-20-2009, 2:03 PM
Reply Quote
 zajaciskoPL wrote:
Da się zmienić Region?:) Bo mam na Polskę:( Nie wiedziałem o takim paskudnym ograniczeniu, i nie mogę cieszyć się XBL:((
nie
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 
Page 130 of 156 (4,679 items)
« First ... < 128 129 130 131 132 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved