mordeczka1236 wrote:
jest coraz gorzej wszystkie gry wyrzuca "" prosze wyczyscic płyte '? z Microsoftu dostałem odpowiedz zresetowac xboxa lub wyczyscic naped płyta sam nie wiem co robic mysle o serwisie ale to jest sprzet dziecka a to juz problem 3 tygodne bez sprzetu co robic koledzy
dziecko może książki poczyta albo klocki chociaż poukłada, troche wyobraźni i znajdą się zajęcia, dziecko bez konsoli 2-3 tygodnie jakoś przeżyje ;]
mordeczka1236 wrote:
Witam microsoft odpowiedział wyczyscic naped płyta czyszczaca zwykła lub przysłac do serwisu mysle , ze jednak wysle do serwisu jednak mam pytanie elite kupiłem w sklepie po okazyjnej cenie troche dziwne 1000 zł a w sklepie obok kosztował 1300 jest gwarancja ale kumpel powiedział , ze było w nim cos majstrowane poniewaz juz miałem wgrane polskie menu nxe a powiedział ze to jest niemozliwe jak mam sprawdzic blomby i czy nic nie było w nim grzebane co by mogło narazic mnie na niepowodzenie po wysłaniu do serwisu . pytam poniewaz jestem w tym temacie zielony dziekuje za pomoc .
nie wiem czy w Polsce sprzedają xboxy z polskim menu, ale podejrzewam ze tak (mój jest z czasów kiedy jeszcze nie było polskiego dashboarda); a nawet jesli nie, to jest to kwestia softu i nie widzę dlaczego ktoś miałby "majstrować" wewnątrz konsoli i prawda jest, że kupując konsolę powinieneś chyba wiedzieć co bierzesz, czy pudełko było zaplombowane? a to że w promocji no cóż, wolny rynek ;]
I may be LATE
but I look GOOD