Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by PsychoMicho at 06-23-2009 11:10 AM. Topic has 4637 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 132 of 155 (4,638 items)
« First ... < 130 131 132 133 134 > ... Last »

06-23-2009, 11:10 AM
Reply Quote
Odp: Re: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
No więc co powinienem zrobić... Próbować z tą sieciówką? Nie sądziłem ze samo podłączenie do neta zajmie mi tyle czasu... Ach
   Report 

06-23-2009, 11:20 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 PsychoMicho wrote:
No więc co powinienem zrobić... Próbować z tą sieciówką? Nie sądziłem ze samo podłączenie do neta zajmie mi tyle czasu... Ach
a wiesz co masz z tą sieciówka zrobić?
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

06-23-2009, 6:09 PM
Reply Quote
Odp: Kierownica - Wireless Racing Wheel - czas reakcji
 gryzek wrote:
Ja miałem tą kierowniczkę  niecały rok i się zepsuła , ale póki  działała to w wyścigi grało się świetnie .
Dosłownie.

Sorki nie było tak pięknie jak grałem w NFS MostWanted na kierownicy . Wtedy miała opóźnienie chyba z
1,5 sek.

Już niedługo - Dragon Age : Początek :0
   Report 

06-23-2009, 7:17 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
No nie za bardzo... Jak mi dobrze opiszesz to się postaram zrozumieć i zrobić... :)
   Report 

06-24-2009, 8:46 AM
Reply Quote
Konto Gold
Witam ponownie!!
Mam nadzieję że i na to pytanie odpowiecie mi równie szybko. Zarejestrowałem się na XL na Wielką Brytanię i dostałem XL Gold. Właśnie mi się ono skończyło i chciałbym kupić je znowu. Jak chcę je kupić muszę wpisać dane dla Wielkiej Brytanii a nie chcę oszukiwać Microsoftu. POMOCY!!
   Report 

06-24-2009, 9:08 AM
Reply Quote
Re: Konto Gold
Jeśli dobrze rozumuję: wchodzisz na allegro.pl: GRY -> Konsole ->Microsoft Xbox 360 -> i wpisujesz GOLD do wyszukiwarki. Bodaj za 17 zł z małym haczykiem możesz kupić abonament na miesiąc. Ceny oczywiście wzrastają w miarę zwiększania okresu objętego abonamentem.

Ps. Wybierz Golda na Europę.

Donnelly: Where's Rook?
Callahan: He's hanging out back there.

...:::The Dead Pool:::...
   Report 

06-24-2009, 9:09 AM
Reply Quote
Odp: Re: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 Ownon wrote:
raczej skomplikuje to niż rozwiąże problem, udostępnianie połączenia przez PC to droga pod górkę, zwłaszcza ze nic nie zostało opisane... zacznijmy od czegos co nie wymaga kupowania sprzętu

Droga pod górkę, dlaczego ? Przeciez to banalnie latwe i (przynajmniej u mnie) dziala bez zarzutu.

Zakładając, że mas już jedną kartę sieciową, która łączy się z modemem do którego jest przykręcony kabel od kablówki to:

1. kupujesz drugą kartę sieciową
2. Podłaczasz do komputera wkładając ją na płyte główną w odpowiednie gniazdo.
3.Podłączasz do tej nowo zainstalowanej karty sieciowej kabel sieciowy, którego drugi koniec wtykasz do xboxa.
4.Wchodzisz w panel sterowania na PC i szukasz opcji ustawienia karty sieciowej.
5. Klikasz na właściwości pierwszej z 2 kart i ustawiasz "zezwalaj innym uzytkownikom na łaczenie z siecia internet przez ten komputer..."
6.Teraz wystarczy właczyć konsolę i odpalić test połączenia :)
Proste czy nie ?XD

Vallhalen, pamietaj że różne sieci kablowe mogą mieć różne ustawienia, a i wykupione pakiety mogą znacznie różnić sie od sibie, tak więc to co działa u Ciebie wcale nie musi działać u innych

Masz racje ja mam taką konfigurację internetu, która pozwala mi mieć podpięty wiecej niż jeden komputer:)
 ALe nie zawsze jest tak, że można z biegu mieć więcej niż jeden PC.
Dlatego właśnie najpierw proponuje koledze wg. słów OWNONA zadzwonić do swojego usługodawcy internetowego i zapytać w jaki sposób możesz podłączyć konsolę do internetu :) 

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Rest In Peace Michael Jackson
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Peace Love and Microsoft <--- oksymoron xD
   Report 

06-24-2009, 9:11 AM
Reply Quote
Odp: Konto Gold
Kup zdrapke na allegro odpowiednia dla twojego regionu :) Zrobisz przelew i w ciagu 15 minut mas zkodzik jak sie dobrze ugadasz ze sprzedawca :)

"oszukiwac ms" nikogo nie oszukujnesz oni zdaja sobie sprawe z tego ze polacy maja konta poza polska ;)

//EDIT : kolega wyzej mnie uprzedzil ;)

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
   Report 

06-24-2009, 9:14 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 Vallhalen wrote:
Droga pod górkę, dlaczego ?
bo trzeba mieć włączony komputer aby korzystać z połączenia sieciowego i sam komputer nie jest "naturalnym" urządzeniem sieciowym
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

06-24-2009, 9:16 AM
Reply Quote
Masz racje ale to taki szczególik :P

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
   Report 

06-24-2009, 9:32 AM
Reply Quote
Odp: Konto Gold
No proszę jaka szybka odp :D. Wielkie dzięki.
   Report 

06-24-2009, 9:33 AM
Reply Quote

Dzięki za instrukcje... (zrozumiałem:) Ale rzeczywiście najpierw spróbuje zadzwonić a potem ewentualnie podłączyć się tak jak napisałeś Vallhalen... Troszkę z tym kablem mi nie na rękę bo będzie musiał przechodzić przez cały dom (bo kompa mam w drugim pokoju),dlatego mam nadzieje ze ci z sieci (kab.) znajdą jakieś rozwiązanie... Ale jeszcze raz dziękuje wam obu... (napisze jak będę miał juz tego neta albo kolejne problemy:)...

Report 

06-24-2009, 10:16 AM
Reply Quote
Nie ma za co cieszymy sie jak pomoc mozemy :) napisz nam co i jak:)

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
   Report 

06-24-2009, 10:33 AM
Reply Quote
Re: Punkty Microsoft
J/w. Tylko radzę się wcześniej rozeznać co do rzeczy jakie chcesz kupić. Tj. na przykład jakieś mapki czy cuś są objęte blokadą regionalną. Jest sposób żeby to ominąć - ale jest trochę zabawy przy tym.

Report 

06-24-2009, 10:37 AM
Reply Quote
Obejście blokady regionalnej | M$ Points/download
Witam..przeglądając forum zauważyłem kilka postów dotyczących tej badziewnej sytuacji jaką jest blokada regionalna na add-on`y ściągane z Live`a. Znalazłem parę solucji, które rzekomo działają. Jednakże chciałem prosić - może ktoś ma akurat jakieś w miarę szybkie i mało skomplikowane rozwiązanie dla użytkownika routera. Co gdzie i jak. To mnie interesuje. Dzięki bardzo, i czekam na odpowiedź.

Ps. konto na GB zrobione oczywiście.

Report 

06-24-2009, 11:09 AM
Reply Quote
Odp: Obejście blokady regionalnej | M$ Points/download
http://forum.onlinecenter.pl/showpost.php?p=40820&postcount=78

To ładnie bangla :)

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
   Report 

06-24-2009, 11:38 AM
Reply Quote
Re: Odp: Obejście blokady regionalnej | M$ Points/download
Dzięki. Pozostaje tylko teraz kupić punkty i ściągać. Nie wiecie też może czy dodatek do skate 2 jest objęty blokadą? Bo jeśli nie, to zaoszczędzi mi to roboty :)

Report 

06-24-2009, 12:18 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Obejście blokady regionalnej | M$ Points/download
chyba nie jest zblokowany, kupisz punkty to sprawdz:)

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
   Report 

06-24-2009, 1:00 PM
Reply Quote
Pytek, pamietaj tylko by kupic na Europe punkty...bo to jest roznica... Ja mam konto w US, i musze kupowac punkty z US... wiec zwroc uwage na allegro :)
   Report 

06-25-2009, 4:13 PM
Reply Quote
Pytanie o hdmi i wycenę.
Witam. Mam parę pytań od razu mówię, że szukałem odpowiedzi na googlach, ale każdy mówi co innego. A jeżeli był już taki temat to przepraszam, ale ta wyszukiwarka nie działa tak jakby mi pasowało, więc mam problemy z szukaniem, bo napisza np. live i wyskakuje 300 stron i każdy post ze słowem live. 1. Czy jest duża różnica między obrazem w hdmi, a component mój monitor to Samsung T220HD. 2. Ile gier zmieści się na dysku 60 GB, bo mam dylemat czy wybrać Premiuma 60 GB Jaspera, czy Elite Jaspera czerwonego, który mi osobiście się nie podoba? 3. Czy jest duża różnica w hałasie wydawanym przez Zephyta, a Jaspera ( Mój Zephyr jest jeszcze głośniejszy, bo jak odesłali mi go z serwisu MS to dali z tyłu 2 bardzo hałasujące wentylatorki)? 4. Za ile sprzedam Xboxa 360 Premium, data produkcji 2009-02-05, dysk 20 GB, bez hdmi, z 1 padem, headsetem, okablowaniem i grami: - Halo 3 - PGR 4 - Assasin's Creed - Fable 2 i ewentualnie GoW 2 Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.
   Report 

06-25-2009, 4:23 PM
Reply Quote
Odp: Pytanie o hdmi i wycenę.
Tak jest mała różnica w obrazie HDMI a Component'em .

No jest spora różnica w hałasie . Jasper jest dużo cichszy .

A co do pytania za ile byś opchnął  tego swojego X'a  Hmm... ja bym był gotów wybulić za niego 1200- 1500 PLN.

Zapłacił bym tyle tylko ze względu na gry.

Ja mam Xboksa Premium 20 Gb i jestem zadowolony . Co z tego , że robi hałas jakby  przez dom przeleciała
armia wściekłych Hunów .

Już niedługo - Dragon Age : Początek :0
   Report 

06-25-2009, 9:22 PM
Reply Quote
Otóż mój problem wygląda tak. Kupiłem nowego xboxa 360. Zrobiłem konto na adres w USA tak jak mi zalecono i wiem że mam darmowy miesiąc z xbox live gold tylko że gdy wchodzę w ustawienia mojego konta na xie > > > członkostwo - to jestem jedynie właścicielem konta silver nie ma tam opcji zmiany na gold.
Co zrobić by aktywować golda?
   Report 

06-25-2009, 9:43 PM
Reply Quote
Xbox Live Vision :(
witam, moze juz bylo ale niemoge tego nigdzie znalezc zadnego toturialu jak podlaczyc xbox live vision do pc... mam win xp sp2 i jak podlaczam kamerke nie wykrywa mi urzadzenia. automatycznie nie chca sie pobrac zadne stery. jak zrobic to recznie? jakas instalka czy cos ? wpis do rejestru... pomocy !!

MySpace
   Report 

06-25-2009, 10:29 PM
Reply Quote
 BRUNEKpoland wrote:
Otóż mój problem wygląda tak. Kupiłem nowego xboxa 360. Zrobiłem konto na adres w USA tak jak mi zalecono i wiem że mam darmowy miesiąc z xbox live gold tylko że gdy wchodzę w ustawienia mojego konta na xie > > > członkostwo - to jestem jedynie właścicielem konta silver nie ma tam opcji zmiany na gold.
Co zrobić by aktywować golda?

Ale założyłeś konto przez xbox.com czy konsolę?
   Report 

06-25-2009, 10:36 PM
Reply Quote
Odp: Pytanie o hdmi i wycenę.
 Polak477 wrote:
Witam. Mam parę pytań od razu mówię, że szukałem odpowiedzi na googlach, ale każdy mówi co innego. A jeżeli był już taki temat to przepraszam, ale ta wyszukiwarka nie działa tak jakby mi pasowało, więc mam problemy z szukaniem, bo napisza np. live i wyskakuje 300 stron i każdy post ze słowem live. 1. Czy jest duża różnica między obrazem w hdmi, a component mój monitor to Samsung T220HD. 2. Ile gier zmieści się na dysku 60 GB, bo mam dylemat czy wybrać Premiuma 60 GB Jaspera, czy Elite Jaspera czerwonego, który mi osobiście się nie podoba? 3. Czy jest duża różnica w hałasie wydawanym przez Zephyta, a Jaspera ( Mój Zephyr jest jeszcze głośniejszy, bo jak odesłali mi go z serwisu MS to dali z tyłu 2 bardzo hałasujące wentylatorki)? 4. Za ile sprzedam Xboxa 360 Premium, data produkcji 2009-02-05, dysk 20 GB, bez hdmi, z 1 padem, headsetem, okablowaniem i grami: - Halo 3 - PGR 4 - Assasin's Creed - Fable 2 i ewentualnie GoW 2 Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.

Jak mozesz mieć konsolę bez HDMI z 2009 roku?
   Report 

06-25-2009, 11:11 PM
Reply Quote
Odp: Re: Punkty Microsoft
Pierwsze konto przez xbox.com (potem wywaliłem ). To które mam teraz na silver przez konsolę.
   Report 

06-26-2009, 4:16 AM
Reply Quote
Odp: Xbox Live Vision :(
 Nelson 777 wrote:
witam, moze juz bylo ale niemoge tego nigdzie znalezc zadnego toturialu jak podlaczyc xbox live vision do pc... mam win xp sp2 i jak podlaczam kamerke nie wykrywa mi urzadzenia. automatycznie nie chca sie pobrac zadne stery. jak zrobic to recznie? jakas instalka czy cos ? wpis do rejestru... pomocy !!

Poprawny proces powinien wwygladać tak :

podłaczasz kamerkę , wykrywa nowy psrezt, wybierasz opcje znajdz sterowniki automatycznie i to wszystko. Jesli ci sprzetu nie wykrywa wejdz w manager urzadzen i kliknij aby poszukał zmian sprzetu (PPM) jak to tez nie podziala to...

Mała uwaga do wykrycia kamerki przez pc wymagane sa porty usb 2.0 z reszta to wszystko napisane jest w supporcie : http://support.xbox.com/support/en/us/xbox360/hardware/accessories/communication/xboxlivevision.aspx

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
   Report 

06-26-2009, 7:22 AM
Reply Quote
Re: Odp: Pytanie o hdmi i wycenę.
Taka przyszła mi z serwisu jest z taką datą, ale bez hdmi.
   Report 

06-26-2009, 7:57 AM
Reply Quote
Odp: Xbox Live Vision :(
zadna z tych opcji ktore opisales nie dziala :( jak biore zeby automatycznie sie sciagnely wysyla mnie do centrum obslugi... co robic ;/

MySpace
   Report 

06-26-2009, 8:59 AM
Reply Quote
rejestracja - gwarancja
Mam pytanie (nie mogę się do tego dokopać na forum) - czy nadal jest potrzebna aktywacja gwarancji xboxa 2 tyg. po zakupie telefonicznie? Nie zrobiłem tego i nie wiem czy zrobić to teraz (6 mies. po zakupie).
Z góry dzięki za pomoc.
   Report 
Page 132 of 155 (4,638 items)
« First ... < 130 131 132 133 134 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved