Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by Qazimodoo at 07-02-2009 12:23 PM. Topic has 4677 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 135 of 156 (4,678 items)
« First ... < 133 134 135 136 137 > ... Last »

07-02-2009, 12:23 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Pad
 Ownon wrote:
 Qazimodoo wrote:
a jak wygląda sytuacja ,gdy na lewym analogu jest wytarta gumka jest łysa i az się zrobił dołek od grania :) czy taką usterke mna zgłosić ? do naprwy ?
jeśli masz analoga od tygodnia to możesz próbować ;]

a tak na poważnie to jak myślisz...?

jak w telefonie panasonica na klawiaturze pościerały się napisy z cyferkami to serwis wymienił - no bo jak go urzywać gdy nie wiadomo co nacisnąć /// a tu mi palec się ślizga i do dziury wpada   :)  to chyba usterka
   Report 

07-02-2009, 12:29 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Pad
 Qazimodoo wrote:
jak w telefonie panasonica na klawiaturze pościerały się napisy z cyferkami to serwis wymienił - no bo jak go urzywać gdy nie wiadomo co nacisnąć /// a tu mi palec się ślizga i do dziury wpada   :)  to chyba usterka
jak sprzęt jest na gwarancji, to powinien spełniać swoje funkcje przynajmniej przez okres trwania gwarancji przy normalnym użytkowaniu, czyli takim do jakiego urządzenie zostało zaprojektowane; jeśli nie spełnia tych funkcji to obowiązkiem producenta jest usterkę usunąć lub wymienić sprzęt
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

07-02-2009, 1:11 PM
Reply Quote
Odp: Re: .
Nie w super expresie a w komentarzach pod zapowiedzią Punishera na XBLA. Zdziwiło mnie to więc się zapytałem ;)

Dawniej Garam PL i Garam POL
   Report 

07-02-2009, 8:19 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 Ownon wrote:
 mordeczka1236 wrote:
witam w jaki sposób zgrywa sie gry na dysk ?
Biblioteka gier > wybierasz grę którą chcesz zgrać pod warunkiem że płyta z grą jest w napędzie i masz dalej opcję ostatnia zgrania gry na dysk

Witam . Wszystko rozumie tylko chce zgrac gre'' Prototype'' płyta jest w napedzie ale niestety nie widzi tej gry w bibliotece gier przez co nie moge zgrac tej gry gra natomiast zaraz sie uruchamia i co zrobic w takim przypadku ? Prosze o pomoc .
   Report 

07-03-2009, 5:01 AM
Reply Quote
Gold xbox
Witam wszystkich kupiłem xboxa 360 nowego i nie mogę teraz dojść jak załorzyć za free konto Gold tak to chyba się nazywa jestem laikiem w tych sprawach xboxa mam zaledwie 3 dzień .Załozyłem konto silwer ściągnełem nawet jakiś kodek zeby filmy z dysku wymiennego czytał, moze ktoś potrafi mi pomóc z tym kontem???
Jeszcze jedno pytanie moze dwa posiadam dysk 250gb przenośny zasilany z usb ale konsola go nie widzi ,jak podepnę pendrajfa 8gb to widzi go .Czy da się zainstalować gry na przykład na pendrajfa zeby z tego czytało a nie z napędu bo trochę głośno napęd chodzi
   Report 

07-03-2009, 5:23 AM
Reply Quote
Re: Gold xbox
Jak widać masz Golda :)
Ja jak widać mam Silverka ;)
Pozdrawiam
   Report 

07-03-2009, 8:57 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów

siemka

mam ostatnio problem z moim napędem, otóz gdy wkładam płytkę i gram wszystko jest oki, płyty nie rysują się nie ma zawiech ani nic w tym stylu, ale po kilku godzinkach grania np. w Halo jak wychodzę do dascha i nie wyciągnę płyty z napędu to móje dvd zaczyna wydawać dziwaczne dzwięki ... chroboczę strasznie ale dalej płyt nie rysuje a jak otworze napęd i znów go zamknę to przestaje... co moze być powodem? pada mi napęd?? oddać teraz na gwarancję czy na razie poczekać ? 

pozdro  

Report 

07-03-2009, 9:35 AM
Reply Quote
Re: Gold xbox
 mrb270 wrote:
Czy da się zainstalować gry na przykład na pendrajfa zeby z tego czytało a nie z napędu bo trochę głośno napęd chodzi
nie, tylko na dysk od konsoli
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

07-03-2009, 9:38 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 mordeczka1236 wrote:
gra natomiast zaraz sie uruchamia i co zrobic w takim przypadku ? Prosze o pomoc .
co znaczy że zaraz sie uruchamia? opisz dokładnie czego nie możesz zropbić, ewentualnie co sie dzieje, jesli masz płytę w napędzie i jestes w bibliotece gier to ona musi tam być, nie ma opcji...
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

07-03-2009, 9:40 AM
Reply Quote
Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 typfon wrote:
mam ostatnio problem z moim napędem, otóz gdy wkładam płytkę i gram wszystko jest oki, płyty nie rysują się nie ma zawiech ani nic w tym stylu, ale po kilku godzinkach grania np. w Halo jak wychodzę do dascha i nie wyciągnę płyty z napędu to móje dvd zaczyna wydawać dziwaczne dzwięki ... chroboczę strasznie ale dalej płyt nie rysuje a jak otworze napęd i znów go zamknę to przestaje... co moze być powodem? pada mi napęd?? oddać teraz na gwarancję czy na razie poczekać ? 
może przestanie może nie przestanie, no na pewno nie jest to objaw poprawnie działającego napędu

na gwarancję zanim zacznie Ci rysować płyty
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

07-03-2009, 9:53 AM
Reply Quote
Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
nie no jak go otworze i zamknę to przestaje :) ale masz rację :) tylko jak się rozstać z klockiem na 2 tyg :(
   Report 

07-03-2009, 7:32 PM
Reply Quote
Odp: Re: Jak zmienic jezyk w opisie osiagniec
W CoD2 to samo... Ale czy coś to zmienia? Acziwy wskakuja bez problemu i należycie, tylko tyle że język nie ten.
TEz | TOTAL EFFECTz POLAND

TEAM iX | NA
   Report 

07-04-2009, 12:09 PM
Reply Quote
Problem z padem
Czesc.
X-klocka mam od grudnia. Wczoraj nastapily nastepujace objawy:
- w dashu lewy analog daje w prawo - przeskauje o jedno okienko i stop, gora i dol tosamo;
- w GTA - prawy analog do przodu a nico idzie do tylu, i na odwrot, prawo, lewo sytuacja podobna;
- w PGR4 wyscig wlancza sie z kamera pokazujaca pojazd z przodu, jak by ktos trzymal prawego analoga do tylu;
- w GoW i PES09 wszystko ok.
Pad nie ma uszkodzen mechanicznych. Myslem, ze to wina akumulatorka, z ktorym pad wspolpracuje nacodzien. Po wlorzeniu normalnych baterii wyzej wymienione objawy znikaja, jednak pad wylancza sie co jakis czas. Baterie jak i alumulator sa naladowane. Sprawdzany byl na roznych konsolach - to samo.
Macie moze jakis pomysl? Czy pozostaje jedynie telefon do MS?

Report 

07-04-2009, 3:50 PM
Reply Quote
Dziwny problem z headsetem
Witam. Od pewnego czasu gram w Halo 3 i używam headseta. Mój problem polega na tym, iż chociaż mam headset podłączony, a mikrofon wyciszyłem, to gra informuje mnie (odpowiednią ikonką, kto grał w Halo 3 to wie), że coś przez cały czas gadam. Nie jest to taki problem jak np. niedziałający mikrofon, itp., lecz potrafi trochu irytować.
   Report 

07-04-2009, 4:19 PM
Reply Quote
Re: Dziwny problem z headsetem
Sprawdź czy wtyczkę od headseta włożyłeś do samego końca i czy przypadkiem niema luzów,gdyż powstałe szumy mogą mieć właśnie taki rezultat.

Idę ciemną doliną,lecz się nie lękam! Bo to mnie się lękają!
   Report 

07-04-2009, 5:48 PM
Reply Quote
Pytanie w sprawie XBOX360
Witam jestem nowy na forum i mam parę pytań.

Od zawsze grałem na pc lub na ps2 ale za każdym razem zniechęcałem się do tej konsoli ps2 miała słaby laser itd ale nie o tym mowa.
Otóż nigdy nie miałem do czynienia z XBOX360  wiem że początkowe konsole miały problemy grzały się, diody śmierci itd jak to wygląda teraz?

mam na oku 2 wersje konsoli i proszę was o sprecyzowanie czy i którą konsolę wybrać
X360 Elite za 1350zł
X360  Elite Jasper (wersja limitowana czerwona )z resident evil 5 za 1499zł
czy X360 premium ?
2 moje pytanie bo będę dysponować tylko kwotą 1500zł na zakup konsoli tv będzie musiało poczekać czy na monitorze HP Pawilon w2216 jeśli podłącze przez przejściówkę vga będzie to jakoś wyglądało zanim kupię tv do konsoli czy wstrzymać się z kupnem i kupić za 3 miesiące tv i konsolę?

Report 

07-05-2009, 6:21 AM
Reply Quote
Problem z Juiced 2
Mam taki problem: właczam gre, chce włączyć usługę LIVE, wyskakuje okno przedgladarki, rejetruję się, włączme grę a tam widnieje okienko z kodem do gry. Gdzie mogę go znalezc??
   Report 

07-05-2009, 8:10 AM
Reply Quote
kupie gta 4
kupie szybko gta4
piszcie na gg: 852301
   Report 

07-05-2009, 8:22 AM
Reply Quote
Chciałem zgłosić konsole do naprawy gwarancyjnej, problem tkwi w tym że jak biorę opcje " Żądaj nowej naprawy " wyskakuje mi " wprowadzone informacje o kliencie są niezgodne z istniejącym adresem " problem w tym że nie da się wprowadzić poprawnych danych bo w rubryce województwo do wybrania są nazwy miast ;/. Czy w tym wypadku pozostaje mi dzwonić do MS i oni tam sami zmienią moje dane ?

[url=http://profile.mygamercard.net/safebpa][-]http://card.mygamercard.net/community/evav/safebpa.png[/-]
   Report 

07-05-2009, 8:47 AM
Reply Quote
sprzedam tanio the club i pes 06
sprzedam tanio the club i pes 06
moge zamienic sie na gta 4
lub kupie gta 4
piszcie na gg:852301
   Report 

07-05-2009, 9:37 AM
Reply Quote
Re: Pytanie w sprawie XBOX360
Modele które zostały wpuszczone w kwietniu 2008 mają poprawione chłodzenie, także przy zakupie konsoli patrz na datę produkcji (wydaje mi się że trudno będzie znaleźć starą jeszcze, ale wszystko jest możliwe)

Co do samego modelu konsoli i telewizora właśnie chodzi tylko o fundusze i jak duży dysk twardy chcesz mieć.
Jeśli potrzeba dużo miejsca (120GB) - bierzesz elite czerwoną z RE5 i masz kozacką konsolę i kozacką grę od razu.

Jeśli chcesz wydać mniej i mieć mniejszy dysk - premium - 60 GB i też śmiga elegancko.

Przejściówkę VGA kupisz za 30zł, więc na twoim miejscu konsola + monitor (ja bym nie mógł czekać 3 miechy żeby zagrać na konsoli ;)

Donnelly: Where's Rook?
Callahan: He's hanging out back there.

...:::The Dead Pool:::...
   Report 

07-05-2009, 11:04 AM
Reply Quote
Tak chyba masz racje dysk twardy jak najbardziej mi się przyda wiadomo save ,muzyka,filmy
więc kupię x360 elite i póki nie kupię tv z full hd to będę grać na monitorze zwłaszcza iż na konsolę są lepsze tytuły niż na pc
   Report 

07-05-2009, 11:36 AM
Reply Quote
 ArekDK wrote:
Tak chyba masz racje dysk twardy jak najbardziej mi się przyda wiadomo save ,muzyka,filmy
więc kupię x360 elite i póki nie kupię tv z full hd to będę grać na monitorze zwłaszcza iż na konsolę są lepsze tytuły niż na pc

a telewizor jak kupowac to tylko LED sam wiem jaka jest roznica w obrazie... KOLOSALNA.

TU MASZ TEMAT POSWIECONY TV :)

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Rest In Peace Michael Jackson
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Peace Love and Microsoft <--- oksymoron xD
   Report 

07-05-2009, 9:31 PM
Reply Quote
Rezygnacja z karty visa.
Witam, mam problem z wylaczeniem automatycznego pobierania kasy z mojej karty kredytowej. wchodze tutaj https://live.xbox.com/en-US/Flows/EditCreditCard/SelectPaymentInstrument.aspx i wybieram remove i pojawia sie super komunikat "This payment option cannot be removed at this time. Go to the Payment method information page to view services associated with this payment option."... probowalem i szukalem rozwiazania pare godzin i nic. niedlugo konczy mi sie gold i chce wylaczyc ta karte, poniewaz nie jestem tak nalogowym graczem jak kiedys. a wiem ze jak nie wylacze karty to pobierze automatycznie ;/ kazdy powie kup kod i wpisz to nie pobierze... tak wiem ze tak mozna bo robie tak od 4 lat ;] jak pozbyc sie tej karty !!! pomocy

MySpace
   Report 

07-05-2009, 9:35 PM
Reply Quote
Re: Rezygnacja z karty visa.
Musisz dzwonić na infolinię kraju rejestracji i zgłosić, że chcesz wyłączyć automatyczne odnawianie. Innego wyjścia nie widzę.

This posting is provided "as is" and confers no rights.
   Report 

07-05-2009, 10:25 PM
Reply Quote
Re: Rezygnacja z karty visa.
a mailowo ? ile kosztuje minuta do usa ;] i numer jakis moze mi ktos podac. z gory dziekuje

MySpace
   Report 

07-06-2009, 5:35 AM
Reply Quote
Odp: Re: Dziwny problem z headsetem
Pikmit, wtyczka w stu procentach jest włożona do końca, a problem nadal jest =/
   Report 

07-06-2009, 8:11 AM
Reply Quote
Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 safebpa wrote:
Chciałem zgłosić konsole do naprawy gwarancyjnej, problem tkwi w tym że jak biorę opcje " Żądaj nowej naprawy " wyskakuje mi " wprowadzone informacje o kliencie są niezgodne z istniejącym adresem " problem w tym że nie da się wprowadzić poprawnych danych bo w rubryce województwo do wybrania są nazwy miast ;/. Czy w tym wypadku pozostaje mi dzwonić do MS i oni tam sami zmienią moje dane ?

Nie jesteś pierwszy z tym problemem, dzwoń do MS i tylko nie daj się spławić.
   Report 

07-06-2009, 11:36 AM
Reply Quote
 ArekDK wrote:
a jakie Ty filmy i muzyke masz na myśli? bo nie ma opcji zgrania własnej muzyki i filmów na dysk konsoli
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

07-06-2009, 5:34 PM
Reply Quote
Witam.
Mam mały problem, jestem posiadaczem konsoli dopiero od ok 2 tygodni...
A rzecz w tym ze chce podłączyć pod internet (radiowy)konsolę i komputer na raz i nie wiem jakim kablem mam to zrobić aby net był i na kompie i na 360-tce...Sad [:(]

Czy wystarczy tylko taki kabel -->http://allegro.pl/item670544724_kabel_sieciowy_utp_kat_5e_lan_ethernet_5m.htm

Dodaje że xbox-a mam w pokoju obok...

Proszę o szybką i dość jasną odpowiedź bo ja w tych rzeczach jestem ZiElOnY Big Smile [:D]
   Report 
Page 135 of 156 (4,678 items)
« First ... < 133 134 135 136 137 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved