Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by Hoobertoo PL at 07-06-2009 10:00 AM. Topic has 870 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 15 of 30 (871 items)
« First ... < 13 14 15 16 17 > ... Last »

07-06-2009, 10:00 AM
Reply Quote
Re: Zadaj pytanie firmie Microsoft

@SIWEK666
Czy mozna podlaczyc do konsoli xbox360 przenosny dysk z pc?

[Odpowiedz] Naturanie – poprzez port USB. Będziesz mogl z niego czerpac materialy multimedialne (zdjęcia, filmy, muzyke). Jednak nie będziesz mogl na niego przegrywac materiałów pobranych z Xbox Live, Anie nagrywac stanow gier.

Report 

07-06-2009, 10:05 AM
Reply Quote

@X taaatooo PL x
witam, mam problem w grze Forza Motorsport 2 (wersja Classic) i zauwazylem, ze problem dotyczy mojego konkretnego GamerTag'u. Nie widze wzorow pomalowanych samochodow, ktore chcialbym kupic w Domu Aukcyjnym. Na innych GT nie mam takiego problemu. Dodam, ze samochody ktore sam maluje, widze w aukcjach, natomiast problem dotyczy tych ktore wystawiaja inni i chcialbym je kupic.

[Odpowiedz]Prosimy o kontakt z pomoca techniczna pod numerem: 00800 441 17 96 lub - jeszcze lepiej - na stronach spolecznosci Forza Motorsport- klik.

Report 

07-06-2009, 10:07 AM
Reply Quote

@adek16

Witam wszystkich tu zgromadzonych. Ja mam bardzo ogólne pytanie. Po co microsoft zrobiło płatny Xbox Live. Dosc ze trzeba kupuc akcesoria by zagrac przez neta to w dodatku trzeba kupywac te zdrabki na miesiac itd. Przeciez po co to komu jest jak nawet za zwykle obrazki lub za zmienienie tagu trzeba placic. Dodatki i motywy do gier to rozumiem ale zeby zrobic ten platny Xbox Live to juz wielka i to bardzo wielka przesada. Moze i wyjde z poza tematu ale Playstation Nie ma problemow z netem i wszyscy sie ciesza granie. A zaloze sie na 1000% ze posiadacze Xboxa 360 beda jeszcze bardziej zadowoleni jak bedziemy mieli ten darmowy Xbox Live. Moim zdaniem to chore... Nie wiem jak wy o tym sadzicie.  Mam nadzieje ze microsoft przemysli ta propozycje i bedzie kontynuowal swoja produkcje. Pozdrawiam graczy i fanow konsoli Xbox 360.

[Odpowiedz] Niestety nie wiem o jakich akcesoriach mowisz. Kazda kosnola Xbox 360 jest przystosowana do polaczenia z Internetem. W modelu Arcade wystarczy dokupic kabel Ethernetowi (RJ-45) i można się już laczyc. Decydując się na zakum modelu pro lub elite masz dodatkowo słuchawki z mikrofonem (dostępne takze oddzielnie).

Report 

07-06-2009, 10:27 AM
Reply Quote
 Edelman PL wrote:

@adek16

Witam wszystkich tu zgromadzonych. Ja mam bardzo ogólne pytanie. Po co microsoft zrobiło płatny Xbox Live. Dosc ze trzeba kupuc akcesoria by zagrac przez neta to w dodatku trzeba kupywac te zdrabki na miesiac itd. Przeciez po co to komu jest jak nawet za zwykle obrazki lub za zmienienie tagu trzeba placic. Dodatki i motywy do gier to rozumiem ale zeby zrobic ten platny Xbox Live to juz wielka i to bardzo wielka przesada. Moze i wyjde z poza tematu ale Playstation Nie ma problemow z netem i wszyscy sie ciesza granie. A zaloze sie na 1000% ze posiadacze Xboxa 360 beda jeszcze bardziej zadowoleni jak bedziemy mieli ten darmowy Xbox Live. Moim zdaniem to chore... Nie wiem jak wy o tym sadzicie.  Mam nadzieje ze microsoft przemysli ta propozycje i bedzie kontynuowal swoja produkcje. Pozdrawiam graczy i fanow konsoli Xbox 360.

[Odpowiedz] Niestety nie wiem o jakich akcesoriach mowisz. Kazda kosnola Xbox 360 jest przystosowana do polaczenia z Internetem. W modelu Arcade wystarczy dokupic kabel Ethernetowi (RJ-45) i można się już laczyc. Decydując się na zakum modelu pro lub elite masz dodatkowo słuchawki z mikrofonem (dostępne takze oddzielnie).

Edelman, pewnie adkowi chodzilo o wasz adapter WiFi. Zapewne chodziło mu o to, ze przeciez w G*yStation jest juz Wi-Fi, a tutaj w takim Xbox'ie nie ma.

Dodatkowo narzekanie na to, ze trzeba zaplacic aby pograc online, jejku adek, pamietaj ze placac za Live'a oplacasz jeszcze pare innych rzeczy dodatkowo, nie tylko serwery. Myslisz ze aktualizacje, specjalne dodatki, eventy, 1 vs 100, stroje do awatarow, filmy z XBM oraz wypowiedzi Majorka Nelsona ktos by robil za frajer? No wybacz, ja to jak najbardziej rozumiem ze jest pewien abonament za ktory placisz, jak za kablowke, placisz - korzystasz, nie chcesz korzystac - placic nie musisz. A jak mozesz porownywac G*yStation do XBL? Przeciez to zupelnie co innego. Jest tak duzo ludzi ktorym to nie przeszkadza, bo wiedza za co placa.

Pozdrowionka
   Report 

07-07-2009, 8:54 AM
Reply Quote
Odp: Re: Zadaj pytanie firmie Microsoft
 CialnyGD wrote:

Edelman, pewnie adkowi chodzilo o wasz adapter WiFi. Zapewne chodziło mu o to, ze przeciez w G*yStation jest juz Wi-Fi, a tutaj w takim Xbox'ie nie ma.

Jeśli dobrze pokombinujecie, to zamiast kupować absurdalnie drogi adapter WiFi, wystarczy kupić tani Access Point (do 100 zł) + kabelek ethernet (do 2-5 zł) i zamiast płacić 300 zł za adapter, macie to samo za 102-105 zł.

CialnyGD wrote:

Dodatkowo narzekanie na to, ze trzeba zaplacic aby pograc online, jejku adek, pamietaj ze placac za Live'a oplacasz jeszcze pare innych rzeczy dodatkowo, nie tylko serwery. Myslisz ze aktualizacje, specjalne dodatki, eventy, 1 vs 100, stroje do awatarow, filmy z XBM oraz wypowiedzi Majorka Nelsona ktos by robil za frajer? No wybacz, ja to jak najbardziej rozumiem ze jest pewien abonament za ktory placisz, jak za kablowke, placisz - korzystasz, nie chcesz korzystac - placic nie musisz. A jak mozesz porownywac G*yStation do XBL? Przeciez to zupelnie co innego. Jest tak duzo ludzi ktorym to nie przeszkadza, bo wiedza za co placa.

Pozdrowionka

I co to niby za argument? Płacenie za Live nie przeszkadzałoby gdyby MS nie olewał polskich graczy, którzy kupują zdrapki sprowadzane zza granicy, bo inaczej nie są w stanie grać. W dodatku w świetle regulaminu Xbox Live (który pewnie niewiele osób przeczytało), łamiemy prawo grając przez Live (bo rejestrujemy się na fałszywe adresy), a do tego płacimy MS. G*yStation - jak to nazwałeś - przynajmniej ma polskie wsparcie dla PlayStationNetwork, ba, jeszcze przepraszają za brak polskiego języka.
   Report 

07-07-2009, 9:04 AM
Reply Quote
A Xbox Live w Polsce zapewne szybko nie będzie bo taka nasza mentalność polska - każdy chce nachapać się dla siebie jak najwięcej, więc wspomniane na poprzedniej stronie tantiemy będą pewnie kwotami astronomicznymi (ZAIKS, FOTA, itp. itd.). Tak samo będzie z cenami zdrapek - MS wyznaje politykę, wg której wszystkie akcesoria mają taką samą cenę w całej europie, przy czym nie patrzy się już na to, że w każdym kraju wszyscy zarabiają inaczej (i tym samym w niektórych ceny są zawyżone). Przez to ludzie dalej będą woleli kupować sprowadzane zdrapki na allegro, bo zapewne będą tańsze, albo wykombinują coś innego...

(wybaczcie, czas edycji minal ;))
   Report 

07-07-2009, 1:01 PM
Reply Quote
Witam. Wszyscy w tym temacie pytają w sumie tylko o Live. A ja mam pytanie co do polskich wersji gier, czy teazr każda gra wydana przez MS będzie z polskimi napisami(ew. dubbing)? czy są plany polonizacji natala?ja wiem, że do tego dużo czasu, ale bardzo mnie to ciekawi. czy Alan Wake będzie z polskimi napisami?
   Report 

07-07-2009, 3:50 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Zadaj pytanie firmie Microsoft
 norberdoPL wrote:

...G*yStation - jak to nazwałeś - przynajmniej ma polskie wsparcie dla PlayStationNetwork, ba, jeszcze przepraszają za brak polskiego języka.

Microsoft Polska również jest przykro z powodu braku usługi Live w Polsce. :P
Przynajmniej nie mamy braku polskiego języka :)
   Report 

07-07-2009, 5:57 PM
Reply Quote
Odp: Zadaj pytanie firmie Microsoft
Witam mam pyanie jak sie rejestrowalem to za kraj wybralem USA czy jakos moge to zmienic lub usunac konto czy moze mam prosic o to microsoft??
   Report 

07-08-2009, 8:42 AM
Reply Quote
Re: Odp: Zadaj pytanie firmie Microsoft
Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Chciałbym w momencie tym poprzeć i rozwinąć wypowiedź wielce szanownego kolegi thaven’a w temacie ( a jakże! ) wprowadzenie usług Live! w kraju naszym skromnym.

Mianowicie dobrze znanym nam faktem jest, że i tak wszystkich dostępnych usług u nas nie będzie (chociażby Netflix, czy nowe zapowiedziane usługi Live! jak Facebook, prawda?) i rozumiem w pewnym stopniu problemy z Marketplace i usługą opłat przez karty kredytowe, ale czy w takim wypadku nie możliwe jest stopniowe wprowadzanie Live! w Polsce?

Jeśli chodzi o Marketplace to zakładam, że problem są tu w głównej mierze o gry posiadające polskich wydawców, jak np. gry z Xbox pierwszej generacji - Halo czy Fable (oraz możliwe gry Arcade?), bo przecież pobieranie wersji demo i filmików nie stanowi problemu, prawda? – a większość polskich użytkowników XBL właśnie tylko z tego korzysta. Jeśli dobrze myślę, to problem z Marcetplace jest to też związany właśnie z płatnością kartami kredytowymi, a powyższe wskazuje, że nie są one nam koniecznie potrzebne. Według mnie płatność za samą usługę Live! nie stanowi problemu, bo przecież mamy karty-zdrapki (także te z punktami) i MS raczej nie będzie miał żadnych problemów z wprowadzeniem ich na polski rynek.

W związku z tym czy właśnie nie możliwa jest stopniowa aktywacja usługi? Zaczynając od udostępnienia samej bazy Live!, czyli grania przez Internet, pobierania uaktualnień, DLC i różnego rodzaju medii? MS może przecież zablokować na razie pobieranie pełnych gier pierwszej generacji, czy Arcade, a gdy problemy logistyczne zostaną już rozwiązane udostępnić je na powrót użytkownikom Live! w Polsce. Tak samo z płatnością, z początku użytkownicy „płaciliby” tylko kodami ze zdrapek, a później kartami kredytowymi. Wszystko metodą małych kroków.

Rozumiem, że takie stopniowe wprowadzenie Live! może się kłócić z pewnymi założeniami XBL, ale przynajmniej usługa ta byłaby wreszcie dostępna w Polsce, a my – użytkownicy – zobaczylibyśmy, że coś w tym temacie się dzieje. Ja w każdym razie zdolny byłbym pójść na taki kompromis.

Pozdrawiam,

~ Ravven

P.S. Wyrażam ponadto nadzieję, że gdy XBL zostanie już wprowadzony, to MS przerejestruje konta użytkowników Live! z innych państw na Polskę.
   Report 

07-08-2009, 9:27 AM
Reply Quote
Heh -generalnie chciałem napisać coś podobnego, ale rozmyśliłem się kiedy pomyślałem nad potencjalną odpowiedzią na to pytanie, a raczej zagadnienie - Microsoft wilką korporacją jest i w jej planie biznesowym, schemacie działania, Wielkim Kodeksie, układzie cebulek włosowych emerytowanego Billa G. jest zapisane:
"Takoż azaliż śmiertelnicy ni krztyny łaski nie poczują, albowiem MS korporacją informatyczną jest i stany zero jedynkowe przyjmuje! Przeto Xbox live być cały może, lub wcale uświadczyć go wam nie będzie dane! Tako rzecze wielki Microsoft"
Poniekąd rozumiem to podejście, ale Ravvvvvvven ma racje pod pewnymi względami - w polsce jest naprawde spory odsetek ludzi, którym jakieś wideo i inne temu podobne usługi kompleteni zwisają - najważniejsze, żeby można było grać przez sieć, kupować gry z acarda i to w sumie wszystko.
A swoją drogą, co do kart kredytowych - dziwi mnie starsznie, że nie ma możliwości płacenia przez PayPala, czy okrutnie w polsce popularne sysemy w stylu mTransfer.
Pozdrawiam i życze wesołych jesiotrów
   Report 

07-08-2009, 12:46 PM
Reply Quote
Pytanie: Czy jest możliwa taka zmiana w regulaminie, która graczom z zacofanych krajów III świata pozwalałaby posługiwać się swoim adresem w XBL i jednocześnie wybrać sobie do którego kraju/regionu się podpinamy? Nie trzeba sprawdzać IP żeby zablokować czy ograniczyć dostęp do pewnych usług a jednocześnie pozwala cieszyć się graniem bez poczucia że coś tu niuch niuch.....niuch.....
   Report 

07-09-2009, 8:57 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Zadaj pytanie firmie Microsoft
Tu od razu mogę Ci powiedzieć, że nie, gdyż przede wszystkim potrzebna by była zmiana w prawie polskim i kraju pod który się podpinasz, a na dodatek wszelkie usługi dostępne w podpinanym kraju musiałyby być prawnie zarejestrowane u nas. :P
   Report 

07-09-2009, 11:37 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Zadaj pytanie firmie Microsoft
Może się mylę ale w EU obowiązuje "Swobodny przepływ towarów i usług".
   Report 

07-09-2009, 12:59 PM
Reply Quote
Witam,
sądzę, że jest duża ilość użytkowników zainteresowana projektem Natal i mam kilka pytań odnośnie tego. Kiedy Microsoft planuje wprowadzenie na rynek oraz jeśli już to w jakiej cenie (około) będzie u nas w Polsce.
   Report 

07-09-2009, 6:41 PM
Reply Quote
a ja mam py tanie:podobno usunieto calkowicie zdrapki na miesiac to prawda?dlaczego?
   Report 

07-10-2009, 1:59 AM
Reply Quote
Ach ten Live...
@ Edelman PL
Mam dosyć niecodzienny problem. Otóż na Targowisku/Rynku/Marketplace (jak kto woli) ściągnąłem drugi, darmowy Map Pack do The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II. Interesuje mnie nabycie pierwszego ale...nie ma go w ofercie (domyślam się że został usunięty z serwerów). Pytanie brzmi: jak zdobyć owy dodatek? Jestem świadom że od tego typu pytań jest support EA ale tam nie uzyskałem żadnej odpowiedzi a domyślam się że jako człowiek od PiaRu MS masz też kontakt z ludźmi z EA - może dałoby się zagadać z kimś kto ma pojęcie albo chociaż skontaktować mnie z taką osobą? Grzebanie z Marketplace, którego przecież nie ma w Polsce, nie wchodzi w rachubę - zastanawiałem się raczej nad skopiowaniem tych plików na memorkę od Elektroników lub kogoś kto zdążył ściągnąć ten dodatek. Da się tak zrobić? I nawet jeśli, to czy będę mógł z niego korzystać na swoim profilu?

Drugie pytanie, też dotyczące tej gry, brzmi: dlaczego do zdobycia jest tylko 705 GS? A przynajmniej tak pokazuje mi konsola. Przecież każda gra powinna mieć minimalnie 1000, 'ajt?

@ ravaiel
Popieram takie stopniowe wprowadzanie usługi do Polski, ale podzieliłbym ten proces tylko na dwie części - najpierw Live z Game Marketplace a później Video Marketplace (czy tam Zune Marketplace - mają to chyba zmieniać).

@ krzyku
"Swobodny przepływ towarów i usług" jest...ale na papierze. W rzeczywistości dla każdego państwa w UE MS podpisuje oddzielne umowy licencyjne. Nawet na te same gry/filmy/teledyski/whatever. Jedyne pocieszenie i szansa na ułatwienie sprawy to propozycja ujednolicenia prawa unijnego odnośnie licencji. Ktoś tam ostatnio w Parlamencie Europejskim zaczął przebąkiwać żeby na terenie UE wprowadzić prosty system - jedna licencja na dany produkt ma obowiązywać w całej Unii. Dla mnie bomba, ale w związku z wyborami projekt walneli na półkę i zajmą się nim nowi europosłowie. Mam nadzieję że będą rozumowali podobnie do poprzednich i nie uśmiercą tego pomysłu bo to chyba jedyny ratunek dla polskiego Live'a (i iTunes zresztą też).

Life's a bi***. But, at least, a beautiful one.
   Report 

07-21-2009, 1:12 PM
Reply Quote
Re: Ach ten Live...
Podobny problem jest z Apple i to usługa tej firmy iTunes Store była głównie na tapecie komisji europejskiej. Stanowisko Apple jest takie, że nie wprowadzą usługi iTunes Store w całej UE dopóki w UE nie będzie ujednoliconych praw autorskich.
Z drugiej strony wraz z wejściem do Polski iPhone Apple udostępniło bez ceregieli App Store, w którym kupuje się oprogramowanie na ten telefon. Spokojnie można zarejestrować polski adres i polską kartę kredytową i poddać się szałowi zakupów.

Da się? Da się. Myślę, że analogia jest właściwa. Marketplace podobnie jak iTunes Store mógłby być nie dostępny. Mamy głupi ZAIKS, ok, trudno, ale z drugiej strony można by udostępnić możliwość grania on-line czy kupowania gier arcade, a'la App Store. No chyba, że usługi MS są bardziej zintegrowane od strony technicznej niż te od Apple i się tak nie da.
   Report 

07-25-2009, 7:54 PM
Reply Quote
1 vs 100
Mam taki mały problemik od czwartku...

Wcześniej bez problemu grałem sobie w tym event'cie, a tu nagle ni z tego ni z owego w czwartek pisze mi, iż nie można pobrać danych i abym spróbował później... i od tego czasu nie mogę połączyć się z tym jakże ciekawym teleturniejem.

W związku z tym pytanie moje brzmi - czy MS zablokował dostęp do tej zabawy dla użytkowników niektórych, czy też problem jest z moją konsolą jakiś?
   Report 

07-28-2009, 5:54 PM
Reply Quote
Małe pytanie do MS
Po raz trzeci w ciągu 2 lat mój Xbox musi skorzystać z serwisu ( pierwszym razem zepsuła się tacka DVD, a dwukrotnie dosięgnął mnie problem "czerwonych kręgów"). Nie wiem w jaki sposób działają te serwisy, że Xbox ciągle się psuje? Podstawowa gwarancja już mi się skończyła i został tylko rok z tej trzy letniej gwarancji na "czerwone kręgi". Dlatego też moje pytanie brzmi ile razy mam wysyłać Xboxa do naprawy, aby działał dłużej niż rok i co stanie się kiedy kolejny raz już po końcu trzyletniej gwarancji ponownie pojawią się "czerwone kręgi"?

P.S. Za nim dodzwoniłem się do waszej infolinii minęło chyba z półtorej godziny za nim ktoś odebrał. Powinniście coś z nią zrobić.
   Report 

07-29-2009, 5:14 PM
Reply Quote
Odp: Małe pytanie do MS
Witam , nie wiem czy takie coś się wcześniej pojawiło ale proszę o odpowiedz.
Od 2 miesięcy bawiłem się konsolą która pochodziła od mojego kolegi - problem nastąpił jak chciałem odpalić gierki nowsze( od gh:metalica ). Wyskoczyła ikonka że mam stary dashborad , nie dało się tego zainstalować z płyty [ bład]( wcześniej nic nie było zmieniane bo live'a nie mam - brak inernetu dobrego na wiosce ). To stwierdziłem że warto by zrobić to inaczej - skorzystałem z USB. Wszystko fajnie - wykrywa mi usb. Daje ok że instaluj. Restart i horror. Pokazuje się ekranik że can't update your console - can't find usb devic - please plug. Daje A i Update Failed - Please concat your support.

Problem w tym że konsola jest po gwarancji - dokładnie miesiąc dzisiaj mija :D

Dziękuje z góry
Pozdrawiam

przerzuciłem na inne bo zreo konkretów

Proszę nie pisać instrukcji bo nic nie da , napisałem wyżej że przez USB.

Report 

07-30-2009, 1:37 PM
Reply Quote
Jak podaje wiadomość konsoli - nalezy zgłosić się po poradę do wsparcia technicznego. Na stronie xboxa jest podany numer telefonu na który najlepiej zadzwonić i wyjaśnić problem. A oni powiedzą co dalej z tym zrobić.
   Report 

07-31-2009, 9:36 AM
Reply Quote
Mam dwa pytania, jestem nowy więc proszę mnie nie bić ;) Wiemy, że Microsoft banuje za podanie nie prawdziwych danych przy zakładaniu konta na XBL, ale czy zarejestruję się na np. ambasadę polską w Londynie to dostane bana? lub jeżeli zarejestruję się na adres kogoś z mojej rodziny w Anglii? Oczywiście minęło już sporo czasu... kiedy bedzię ten XBL w Polsce? :(
   Report 

08-03-2009, 12:36 PM
Reply Quote
Re: Odp: Małe pytanie do MS
 berlejbej wrote:
Mam dwa pytania, jestem nowy więc proszę mnie nie bić ;) Wiemy, że Microsoft banuje za podanie nie prawdziwych danych przy zakładaniu konta na XBL, ale czy zarejestruję się na np. ambasadę polską w Londynie to dostane bana? lub jeżeli zarejestruję się na adres kogoś z mojej rodziny w Anglii? Oczywiście minęło już sporo czasu... kiedy bedzię ten XBL w Polsce? :(

Nie dostaniesz za to banana, nie bedzie xbl w polsce :p

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Rest In Peace Michael Jackson
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Peace Love and Microsoft <--- oksymoron xD
   Report 

08-03-2009, 1:46 PM
Reply Quote
Na Fun Dayu dość ostro wypowiadaliście się na temat piractwa. Czy w związku z tym zamierzacie przeprowadzać jakieś akcje antypirackie (np. sprawy sądowe dla sklepów przerabiających konsole i administratorów polskich for o Xboksie, na których to udostępnia się pełne wersje gier)? Bo jeśli nie, to po co było to gadanie na konferencji?
   Report 

08-05-2009, 9:38 AM
Reply Quote
Czy istnieje możliwość zmiany regionu/kraju w danych kontaktowych??
   Report 

08-05-2009, 10:03 AM
Reply Quote
 norberdoPL wrote:
I co to niby za argument? Płacenie za Live nie przeszkadzałoby gdyby MS nie olewał polskich graczy, którzy kupują zdrapki sprowadzane zza granicy, bo inaczej nie są w stanie grać. W dodatku w świetle regulaminu Xbox Live (który pewnie niewiele osób przeczytało), łamiemy prawo grając przez Live (bo rejestrujemy się na fałszywe adresy), a do tego płacimy MS. G*yStation - jak to nazwałeś - przynajmniej ma polskie wsparcie dla PlayStationNetwork, ba, jeszcze przepraszają za brak polskiego języka.
no po pierwsze nie porównujmy usługi Live xboxa z PSNetwork, proszę Was, przecież to troszke inna liga...

po drugie sorry, ale w polskim kodeksie karnym nie zauważyłem żadnego ustępu mówiącego o tym, że rejestrowanie loginu na nie swój adres jest łamaniem prawa, dajcie już z tym spokój... to jest co najwyżej złamaniem regulaminu MS, coście się na to łamanie prawa uparli?
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

08-06-2009, 12:45 PM
Reply Quote

Czy istnieje mozliwosci zdjecia blokady regionalnej na Map Pack 3 do CoD: WaW?? Wiemy ze na dwa pierwsze Map Pack'i niestety taka blokada jest nalozona.

Report 

08-06-2009, 2:22 PM
Reply Quote
 koliskrystian wrote:

Czy istnieje mozliwosci zdjecia blokady regionalnej na Map Pack 3 do CoD: WaW?? Wiemy ze na dwa pierwsze Map Pack'i niestety taka blokada jest nalozona.

Wpisz w wyszukiwarce VPN,a dowiesz się wszystkiego.

Idę ciemną doliną,lecz się nie lękam! Bo to mnie się lękają!
   Report 

08-06-2009, 8:51 PM
Reply Quote
Zadaj pytanie firmie Microsoft
Odpowiedział Pan, że XBL nie może wystartować w Polsce, ponieważ sprzedano za mało konsol. Biorąc pod uwagę, że XBL i Games For Windows Live to jeden i ten sam serwis, mam takie oto i pytanie. Dlaczego użytkownicy grający na komputerach osobistych, są całkowicie ignorowani? W końcu oni też są coraz częściej zmuszani do korzystania z GfWL, przez co nie mogą grać w sieci.
   Report 
Page 15 of 30 (871 items)
« First ... < 13 14 15 16 17 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved