remmass wrote:
Siemanko mam mały problem otóz chodzi mi o Gpunkty które zbieramy grając na konsoli,czy jest mozliwość transferu ich na konto xbox live,bo jak do tad moje próby są bezskuteczne.
Generalnie konto na konsoli i konto na xbox live są ze sobą tożsame jesli masz aktywne abonament silver lub gold (czyli choć raz połączyłeś konsolę z netem). Wówczas nie powinno być problemów. Ja stworzyłem konto poprzez windows live który mnie z racji przynalezności do kraju Polska przekierował na stronę xbox a dopiero jakiś pół roku później kupiłem konsolę i tam zalogowałem się używając tego samego konta.
Ale pomyślmy?
Przychodzi mi do głowy inna sytuacja:
masz konto xbox live jako
remmass i 150 Gpunktów (nie mylić z punktami G :P ) ale to nie jest konto na którym grasz na konsoli
Za to na konsoli masz inne konto, na którym masz inne Gpunkty, ale nie zarejestrowane na xbox live?
Jeśli to jest opis Twojego problemu to sugeruję:
1) zarejestrować konto które masz na konsoli chyba że jest to niezgodne z regulaminem => wówczas i na konsoli i na xbox live i w windows live będziesz miał login z konsoli
2) stworzyć na konsoli nowy profil jako
remass i zalogować się na nim przez net wóczas na konsoli, oficjalnej stronie xboxa i w windows live będziesz mógł posługiwać siętym własnie loginem
3) jeśli chcesz połączyć dwa konta to z tego co wiem nie jest to możliwe
4) jeśli nie masz fizycznej możliwości połączenia konsoli z internetem to nie znam możliwości
Jeśli Twoja sytuacja jest inna niż cokolwiek co napisałem - opisz ją bardziej dokładnie.
A jeśli ktoś z forumowiczów może coś dodać i/lub mnie poprawić to bez krepacji ludzie :)
to play or not to play that is the question ;)