Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by warszawiak07 at 10-15-2009 8:45 AM. Topic has 4677 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 153 of 156 (4,678 items)
« First ... < 151 152 153 154 155 > ... Last »

10-15-2009, 8:45 AM
Reply Quote
Odp: Re: Infolinia telefoniczna - nie działa
 Ownon wrote:
 warszawiak07 wrote:
Witam,

Czy ktoś zdołał się dodzwonić do infolinii Xbox?
Po wybraniu języka i później konsoli, słuchać tylko jakieś pikanie.
może to taka maszyna co robi pik?

Udało ci sie połaczyć z konsultantem ?
   Report 

10-15-2009, 8:57 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Infolinia telefoniczna - nie działa
mi sie udało i to nie raz i nie dwa ...
   Report 

10-15-2009, 9:10 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Infolinia telefoniczna - nie działa
 typfon wrote:
mi sie udało i to nie raz i nie dwa ...

Wczoraj moze i tak ale dzis nie działa. Po tym śniegu pewnie
   Report 

10-15-2009, 1:41 PM
Reply Quote
gry na dysku twardym
Cześć mam pytanie, czy po zainstalowaniu gry na dysku twardym mozna grać w tą gre bez płyty?
   Report 

10-15-2009, 1:55 PM
Reply Quote
Odp: gry na dysku twardym
W GTA IV na pewno nie. Mimo instalki woła płytkę do startu podejrzewam, że w celu sprawdzenia oryginalności. Myślę, że z większością innych gier będzie podobnie. Jedyna zaleta że dane w trakcie gry są odczytywane z dysku.
to play or not to play that is the question ;)
   Report 

10-15-2009, 2:09 PM
Reply Quote
Odp: Serwisowanie
A to nie tak strasznie. I tak ostatnio rzadko gram. :)
   Report 

10-15-2009, 2:45 PM
Reply Quote
Re: Odp: gry na dysku twardym
z każdą tak będzie
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-15-2009, 3:14 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: gry na dysku twardym
pytam sie bo patrzylem na allegro oferty cmr dirt 2 i sprzedający pisal ze gre ma na dysku twarym, i zastanawialem sie czy bez plyty bedzie mogl w to grac, a jesli nie to po co to to niby sprzedaje.
   Report 

10-15-2009, 4:24 PM
Reply Quote
napisy do filmow
Witam kupilem konsole 2 tygodnie temu i chcem ogladac filmy z napisami lub z lektorem ale pisze ze ta funkcja narazie jest niedostepna , jak tego dokonac? dzieki .
   Report 

10-15-2009, 4:39 PM
Reply Quote
Re: napisy do filmow
 aronek wrote:
Witam kupilem konsole 2 tygodnie temu i chcem ogladac filmy z napisami lub z lektorem ale pisze ze ta funkcja narazie jest niedostepna , jak tego dokonac? dzieki .

Musisz wejść w MENU DVD do Subtitles lub Language (Język) i wybrać odpowiednio język polski (lektor lub napisy) tak jak w każdym odtwarzaczu DVD. Jeśli konsolę masz ustawioną na polski region to automatycznie powinno się ustawiać na polskiego lektora. Sprawdź w innym odtwarzaczu czy są napisy. Jeśli nie ma to oddaj do reklamacji.
   Report 

10-16-2009, 9:09 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: gry na dysku twardym
 tkoczu wrote:
pytam sie bo patrzylem na allegro oferty cmr dirt 2 i sprzedający pisal ze gre ma na dysku twarym, i zastanawialem sie czy bez plyty bedzie mogl w to grac, a jesli nie to po co to to niby sprzedaje.
po to, żeby pokazać, że płyta niby nie zniszczyła się podczas odtwarzania w napędzie, tylko cały czas była gra odtwarzana z dysku;

niektórzy wysnuli teorię, że drobne ryski na płytach biorą się z winy napędu xboxa; prawda jest taka, że jeśli napęd porysuje Ci płytę (bo niektóre napędy konsoli rzeczywiscie bywaja wadliwe) to nie będą to drobne ryski tylko jak bys gwoździem po płycie pociagnął lub też płyta popęka (no bo jednak jeśli coś dotknie płyty kręcącej sie z prędkością kilku tysiecy obrotów na minutę to na pewno nie pozostawi drobny rysek, jeszcze do tego niezgodnych z obracaniem się płyty w napędzie); a ludzie płyt nie szanują lub gdzieś położą na stole albo też niedokładnie wkładaja do pudełka i to stąd te ryski sie biorą, a nie przez napęd konsoli
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-17-2009, 1:57 PM
Reply Quote
Problem z dyskiem twardym
Witam. Moja konsola się zepsuła (3 diody czerwone) zareklamowałem ją i została wymieniona na nową. Wszystko działa jak nalezy oprócz dysku twardego tzn. gdy włącze konsole za pierwszym razem nie widzi ona dysku. W ustawieniach jest podana informacja ,ze dysk jest niesformatowany , jednak gdy wyłącze i włącze konsole za drugim razem dysk zaskakuje i mam do wyboru 4 uzytkowników, pojawiają się wszystkie dane itp. poprostu działa, ale przeciez nie bede wiecznie w ten sposób uruchamiał konsoli więc mam prośbe pomózcie mi to jakoś rozwiązać w sposób taki zebym nie stracił danych itp. bo przeciez format oznacza kasacje plików ( w tym save-ów itp.) prawda?

Pozdro.
   Report 

10-17-2009, 4:38 PM
Reply Quote
Re: Problem z dyskiem twardym
Ściągnięte pliki to akurat nie kłopot,gdyż można je ściągnąć ponownie. Jak zmieniałem konsolę na nową,to kupiłem kartę pamięci na którą zgrałem savey z dysku i wgrałem na dysk w nowej konsoli. Niektóre savey nie dają się skopiować ale i temu idzie zaradzić prostym patentem... Uruchamiasz grę ładując sevea z dysku,ale stan gry zapisujesz już na karcie. Później na nowej konsoli uruchamiasz grę ładując savea z karty i zapisujesz na dysku.
Idę ciemną doliną,lecz się nie lękam! Bo to mnie się lękają!
   Report 

10-19-2009, 11:39 AM
Reply Quote
Re: Problem z dyskiem twardym
@David88KRK

a dysk masz oryginalny od MS, czy taki z tych tańszych?
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-20-2009, 9:28 AM
Reply Quote
Odp: Re: Problem z dyskiem twardym
Siemka:) Oryginalny mam bo mam wersje Elite czyli razem z konsolą go miałem. Tylko starą wymienili mi na nową i podejrzewam ,ze stąd problem. Wogóle jak włączam konsole to teraz się musze za kazdym razem logować na swoje konto , wcześniej mi się automatycznie moje logowało. Poprostu teraz konsola raz dysk widzi , a innym razem nie i musze ją uruchamiać ponownie zeby dysk załapał. Wydaje mi się ,ze chyba bede musiał zrobić to co wcześniej mi kolega doradził z tą " Memory Card ". W kazdym bądź razie dziękuje za zainteresowanie moim problemem i wszelką pomoc. Pozdro i miłego grania:D
   Report 

10-20-2009, 10:43 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Problem z dyskiem twardym
@David88KRK

tylko ja nie wiem czy format to akurat coś pomoże... no chyba że pojawiły Ci się jakieś bad sektory, to może formatowanie rozwiąże problem
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-20-2009, 12:16 PM
Reply Quote
Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
Witam, mam kilka pytan, mianowicie czy istnieje mozliwosc osobistego dowozu konsoli do naprawy?? (jesli nie to) czy mozna sie umowic sie z kurierem na konkretny dzien i godzine?? no i w koncu czy jesli zarejestrowalem konsole tylko przez ta strone i to ok. 2 miesiace po zakupie czy jest to jakis problem?? aha no i niech mi ktos powie jak sie na te ich infolinie dodzwonic bo numer jest dosc "niewymiarowy" i probowalem ze stacjonarngo i z komorki i za kazdym razem wychodzi ze  nieprawidlowy.. tak wiec prosze powiedzcie czy z domu z z kom i jak mam ten numer wpisac co do cyfry:P pewnie wyjde na idiote ale sie przynajmniej dowiem;)
   Report 

10-20-2009, 12:51 PM
Reply Quote
Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
@sliwapno

do frankfurtu? jak masz blisko możesz spróbować

z kurierem mniej wiecej można sie dogadać, no chyba że trafisz na chama

a jaki miałby byc problem z tą rejestracją?

dzwonisz z komórki tak jak jest, z dwoma zerami na początku
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-20-2009, 3:45 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
Aha no nic myslalem z moze w Wwa jest jakas siedziba z serwisem a co do rejestracji pytam na wszelki bo cos wyczytalem ze niby x'a trzeba zarejestrowac telefoiczne na tej wlasnie infolini w cigu 14 dni od zakupu co mnie zdziwilo no ale tak jak myslalem nie ma to znaczenia:)
 No nic dzieki za info i pozdrawiam
   Report 

10-20-2009, 10:57 PM
Reply Quote
Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
witam mam problem z kontaktem o zlecenie naprawy xboxa zarejestrowałem konsole zrobiłem wszystko co się da a kiedy przechodze do opcji kiedy wysyłam wiadomość w której mam krótko opisać usterkę jaka mi się przytrafiła klikam prześlij i wyskakuje mi cyt(.Wystąpił problem i nie można ukończyć żądania.)i tak juz od 2miesięcy kiedy próbuje nawiązać z nimi kontakt a nie ma mnie w kraju..macie jakieś pomysły(świecą mi 3diody na czerwono na zasilaczu świeci na zielono z tego co się dowiedziałem to konsola jest do naprawy
   Report 

10-21-2009, 8:59 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
@sliwapno

możesz zarejestrować kiedy chcesz
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-21-2009, 9:00 AM
Reply Quote
Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
 spartanHWDP wrote:
witam mam problem z kontaktem o zlecenie naprawy xboxa zarejestrowałem konsole zrobiłem wszystko co się da a kiedy przechodze do opcji kiedy wysyłam wiadomość w której mam krótko opisać usterkę jaka mi się przytrafiła klikam prześlij i wyskakuje mi cyt(.Wystąpił problem i nie można ukończyć żądania.)i tak juz od 2miesięcy kiedy próbuje nawiązać z nimi kontakt a nie ma mnie w kraju..macie jakieś pomysły(świecą mi 3diody na czerwono na zasilaczu świeci na zielono z tego co się dowiedziałem to konsola jest do naprawy
nie zrozumiałem połowy z Twojego postu, ale może po prostu byś na infolinie zadzwonił?
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-21-2009, 11:50 AM
Reply Quote
Odp: Re: >> Pomoc Techniczna <<
NIE MOGE SIE DO WAS DODZWONIC WYSŁAC MAILA I NIC JUZ OD2MIESIECY TO JEST JAKIS ZART!!!!!!!!!!!!!!MAM POPSUTEGO XBOXA I NIE WIEM CO Z NIM ZROBIC.SWIECĄ MI 3KONTROLKI NA XBOXIE NA CZERWONO A NA ZASILACZU NA ZIELONO.CO MAM ZROBIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ILE MAM CZEKAĆ NA ZESRANA ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Report 

10-21-2009, 11:53 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
JAK DZWONIE NA INFOLINIE TO WYSKAKUJE MI ZE NIE MA TAKIEGO NUMERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Report 

10-21-2009, 2:25 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: >> Pomoc Techniczna <<
 spartanHWDP wrote:
NIE MOGE SIE DO WAS DODZWONIC WYSŁAC MAILA I NIC JUZ OD2MIESIECY TO JEST JAKIS ZART!!!!!!!!!!!!!!MAM POPSUTEGO XBOXA I NIE WIEM CO Z NIM ZROBIC.SWIECĄ MI 3KONTROLKI NA XBOXIE NA CZERWONO A NA ZASILACZU NA ZIELONO.CO MAM ZROBIC!ILE MAM CZEKAĆ NA ZESRANA ODPOWIEDZ!!!!
bo ja od chamów telefonów odbierał nie będę
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-21-2009, 2:27 PM
Reply Quote
 spartanHWDP wrote:
JAK DZWONIE NA INFOLINIE TO WYSKAKUJE MI ZE NIE MA TAKIEGO NUMERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i tak już od dwóch miesięcy... spróbuj jeszcze raz, może teraz się uda, podobno trzeba do skutku; oni na pewno unikają odpowiedzialności i nie chcą naprawic Twojej konsoli, ale bądź twardy!
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-22-2009, 11:23 AM
Reply Quote
Myślę że jeśli ktoś ma problem z obsługą telefonu, to i tak żaden serwis mu nie pomoże.
   Report 

10-24-2009, 8:38 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: >> Pomoc Techniczna << - rozwiązywanie problemów
panowie, prosze o pomoc:

gram sobie w najlepsze w FM3 i nagle grafika sie pieprzy - zaczyna migac, pojawiaja sie zielonkawe pasy i generalnie spada jakosc - gra sie nie zacina, dziala normalnie, ale grafika pogarsza sie znacznie; obraz miga i jest taki zielonkawy zarowno w grze jak i na dashboardzie

Co to jest i dlaczego musialo sie stac wlasnie teraz?!
sprawdzilem kable, podlaczalem do monitora i do tv - wszedzie tak samo.
chodzi dobrze przez 30 min, potem sie chrzani.

infolinia nieczynna do pon, pomozcie, bo mnie szlag trafi. musial sie na forzy psuc?! argh!
   Report 

10-24-2009, 10:14 PM
Reply Quote
Witam, chyba uświadczyłeś E-74, więc serwis Cię nie ominie.

A teraz mój problem, w piątek zadzwoniłem na infolinię i zgłosiłem swój problem, zrobiłem wszystko tak jak mi wytłumaczono i zostałem poproszony o zaczekanie na maila który miał przyjść w ciągu 24h, miał to być bodajże list przewozowy dla kuriera, sęk w tym że nic nie przyszło, mógłby mi ktoś poradzić? Mam znowu dzwonić, czy anulować naprawe i zgłosić następną?
   Report 

10-25-2009, 12:05 PM
Reply Quote
na maila sie czeka z 2 dni, wiec mozesz jeszcze zaczekac. w wekendy nie wysylaja.
jak nie dojdzie, mecz infolinie dalej.
   Report 
Page 153 of 156 (4,678 items)
« First ... < 151 152 153 154 155 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved