Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by Patrys25TORUN at 09-26-2007 7:06 PM. Topic has 13 replies.
Sort Posts:    
Print Search

09-26-2007, 7:06 PM
Reply Quote
Fight Night Round 4

Witam

czy ma ktos moze jakas wiedze na temat odslony 4rtej czesci gry z cyklu Fight Night ?

czekam na czesc w ktorej pojawi sie zelazny Mike i Golota :)

pozdrawiam

Report 

09-27-2007, 2:43 PM
Reply Quote
Odp: Fight Night Round 4
Też mnie to zastanawia, ani widu, ani słychu o 4 części najlepszej machoklepanki poszukałem troche info ostatnio na temat tej gry. I doszedłem tylko do forum na którym EA czeka, by gracze wpisywali czego oczekują od gry.
\¯\/¯/ |¯|)¯) /¯/\¯\ \¯\/¯/
360360360360360360
/_/\_\ |_|)_) \_\/_/ /_/\_\
   Report 

09-27-2007, 8:30 PM
Reply Quote
Re: Odp: Fight Night Round 4

Niestety jak na razie o tym tytule nic niewiadomo, niema nawet żadnych plotek odnośnie tego tytułu, sądzę że jakieś informacje zaczną pojawiać się dopiero w przyszłym roku .

Faber est quisque suae fortunae.
   Report 

09-29-2007, 4:44 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Fight Night Round 4

Podobno nowy FN ma wyjść w przyszłym roku, a czekać mamy tak długo, poniewaz EA chce wprowadzić kolejne rewolucyjne zmiany. Jednak oficjalnych informacji, jak juz wspomnieli poprzednicy, póki co brak. Czekam w kazdym razie z niecierpliwością na ten tytuł. Mam nadzieję, ze ekipa odpowiedzialna za grę nieco bardziej się wysili niz w przypadku Trójki i wprowadzą sporo zmian w Career Mode oraz poszerzą grono dostępnych zawodników (i ciekawiej ich dobiorą).

Report 

06-29-2009, 9:01 AM
Reply Quote
Gralem w demo i stwierdzam, że gra jest niesamowita :D. Nie mogę się doczekać zagrać w pełną wersję.
   Report 

06-29-2009, 1:15 PM
Reply Quote
Ja mam o tym artykuł jak chcecie to wam go zeskanuje i wkleję na bloga to se przeczytacie .
Ta odsłona może być bardzo ciekawa . Napiszcie czy wam to zeskanować .

PECUNIA NON OLET
   Report 

06-29-2009, 2:49 PM
Reply Quote
Grałem w demo i wiecie co? Moim zdaniem to chłam. Teraz mnie pewnie zlinczujecie ale np UFC przeskakuje tą grę pod wszystkimi względami...

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Rest In Peace Michael Jackson
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Peace Love and Microsoft <--- oksymoron xD
   Report 

07-01-2009, 9:59 PM
Reply Quote
Re: Fight Night Round 4
Gra wpadła w moje ręce zaraz po premierze, aczkolwiek dopiero teraz ją otworzyłem.
mhmmm..może najlepiej grafikę przedstawi fakt, że mój stary wszedł do pokoju, się mnie pyta na którym kanale to leci, bo na cyfrze sport tego nie ma... Po prostu widać wszystko...jak gościu ma dostać bułę to jego wyraz twarzy zmienia się na realistyczne :O. Co do sterowania - elegancko. Wszystkie potrzebne rzeczy pod palcami. Fajnie rozwiązali kwestie z haymaker modifier (RB), można robić fajne combo. Faktycznie zrobili Adamka, ale nim nie gram bo wolałem zrobić własną postać która wygląda zupełnie jak...ja....bo można zrobić sobie zdjęcie kamerką i przetworzć.

Donnelly: Where's Rook?
Callahan: He's hanging out back there.

...:::The Dead Pool:::...
   Report 

08-19-2009, 11:04 PM
Reply Quote
Odp: Re: Fight Night Round 4
Panowie posiadający FNR4 jestem chętny to rozegrania z wami pare sparow walk szukam pl graczy :) i mam prosbe dodajcie mnie do znajomch gt: Ked2ior chce PS... chce gra z polskimi grajkami w boks :P
   Report 

08-22-2009, 12:39 PM
Reply Quote
Odp: Re: Fight Night Round 4
Może i fajna gra , ale na dłuższą metę można się zanudzić . Każda walka wygląda prawie identycznie ( lub identycznie ) powtarzające się animacje na ringu . Gra chyba skierowana jest dla fanów boksu . Mnie to w żaden  sposób
 nie rajcuje .Napisał bym ( jak to niektórzy mówią ) " ŻAL "  ale aż tak źle z tą grą nie jest  . Ale jak już kiedyś pisałem ( chyba kilka(naście) razy ) " O gustach się nie dyskutuje " :)

PECUNIA NON OLET
   Report 

08-23-2009, 9:58 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Fight Night Round 4
Ja tez chetnie pogram fight night round 4 na live z jakimiś polakami !!
   Report 

11-13-2009, 3:23 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Fight Night Round 4
 Vallhalen wrote:
Grałem w demo i wiecie co? Moim zdaniem to chłam. Teraz mnie pewnie zlinczujecie ale np UFC przeskakuje tą grę pod wszystkimi względami...

Zgadzam się z tobą 4 odsłona FNR jest gorsza nie podoba mi się ani trochę po 5 minutach skasowałem z dysku i nie zamierzam kupować za to kupiłem UFC bo w demko jak i w pełną super się gra :) oczywiście ze znajomymi ;p Cariera trochę kiepska :p

Pozdro
   Report 

11-25-2009, 6:56 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Fight Night Round 4
Jednym słowem : kaszanka a szkoda ...

PECUNIA NON OLET
   Report 

11-25-2009, 10:57 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Fight Night Round 4
EA powoli sobie już nie radzi z grami :) tak jak ze stroną Rejestracja itp u nich to normalnie magia by coś działało dobrze trzeba się namęczyć

NP: FIFA 10 postać (GAME FACE) by ją mieć trzeba na otwierać kont Awatarów itp
przez to wszystko mojego GAME FACE ma mój kupel który ma AWATARA na moim koncie a nie ja ;/

Panowie z EA powinni bardziej popracować nad rejestracją no i udostępnić kasacje kont bo teraz by u mnie było wszystko ok muszę założyć nowy GAMERTAG na X360 i nowe konto w EA.PL i dalsze czynności by to działało ze sobą

A co do FNR4 kaszanaaaaaaaaaaaaaaaaa ale juz wspominałem o tym ;p
   Report 

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved