Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by Eszi is Dynamic at 12-31-2008 10:22 PM. Topic has 67 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 2 of 3 (68 items)
< 1 2 3 >

12-31-2008, 10:22 PM
Reply Quote
Re: Odp: CALL of DUTY 5 WaW klan
LOL widze że się szykują free wins na GB hah fajnie bedzie na was farmić XP Stick out tongue [:P]
   Report 

01-06-2009, 5:08 PM
Reply Quote
Klan Fire Demons Call of Duty World at War
Postanowiłem założyć klan Fire Demons Stronka co prawda jeszcze nie jest skończona ale zaprzaszam do rejestrecji i przyłączeniu sie do klanu: http://www.firedemons.tnb.pl/
   Report 

01-06-2009, 6:35 PM
Reply Quote
Re: Klan Fire Demons Call of Duty World at War
oho widzę że kolejni "ambitni" lol no cóż... GL & HF staty 1-30 na GB jak nic

PS. zmień kolor na stronie bo ten czerwony źle kojarzy się z GoW 2 i po 2 minutach oczy zaczynają boleć ;p
   Report 

01-07-2009, 1:26 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest

Bardzo rzadko sie udzielam, ale musze coś napisać... nie wytrzymam.

Panie Pstrąg,
Oszczędź niektórym a w szczególności mi swoich "dziwnych" opinii na temat cod5 a juz wogóle nie porównuj tej gry z cod3!!! Ze niby co spieprzyli???? Napisz... jestem ciekawy...
Autorytetem w cod3 nie byłeś a piszesz ze spieprzyli więc napisz co!
Dwie rózne gry ale według Ciebie coś spieprzone (tzn cod3).. Ciekawe..

Report 

01-07-2009, 3:32 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
on wszystkich krytykuje i wszystko mu przeszkadza -_-

Report 

01-16-2009, 10:40 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
 adriannaruto182 wrote:
on wszystkich krytykuje i wszystko mu przeszkadza -_-

No jasna sprawa ze CoD5 jest spieprzony na maxa. Pogadaj z ludzmi ktorzy grali Pro w CoD4. Kwas na kwasie w tym nowym Codzie. Jeśli wy nie jesteście wymagającymi graczami i byle *** was zadowoli no to sorry. A wy denerwujecie innych swoimi pytaniami niekiedy sprawiającymi że spadam z krzesła.
TEz | TOTAL EFFECTz POLAND

TEAM iX | NA
   Report 

01-16-2009, 12:16 PM
Reply Quote
Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
Ok, to wskaz prosze lepszy tytul o tematyce IIWS, czekamy.
   Report 

01-16-2009, 12:19 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
spieprzyli mapy, spieprzyli bronie bo 90% ma te same staty, spieprzyli animacje postaci, spieprzyli perki, dali jakieś n00biate czołgi, psy WTF?! A o spieprzonym 2,5-godzinnym single player to by można książke napisać. W cod3 nie byłem autorytetem i nie mogłem być, bo w tą (podobnie) spieprzoną grę grałem przez tydzień). Lepszy tytuł? Medal of Honor Airborne Stick out tongue [:P].

A tak jeszcze co do gier o tematyce WWII to jest ich za dużo. Wyobraź sobie że zjadłeś 2 wiadra ciasta które upiekła twoja mama. Na początku jest fajnie ale potem zaczyna cię boleć brzuch i prędzej czy później zwymiotujesz. Dwie praktycznie identyczne serie gier (MOH I CoD) wciąż usiłujące opowiedzieć o tych samych zdarzeniach w ciekawy sposób po prostu się *** nudzą

Report 

01-16-2009, 12:46 PM
Reply Quote
Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
Ciekawe rzeczy opowiadasz, a teraz powiedz mi dlaczego grasz więcej w CoD WaW na multi  niz grales w MoHA? Zas co do singli to granie na niskich poziomach nudzi sie w kazdej grze.
   Report 

01-16-2009, 12:57 PM
Reply Quote
Odp: Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
 melankolic wrote:
Ciekawe rzeczy opowiadasz, a teraz powiedz mi dlaczego grasz więcej w CoD WaW na multi  niz grales w MoHA? Zas co do singli to granie na niskich poziomach nudzi sie w kazdej grze.
Ciekawe bo w MoHA grałem z miesiąc a w WaW mniej niż 2 tygodnie Stick out tongue [:P]
   Report 

01-16-2009, 1:02 PM
Reply Quote
Ang. Odp: Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
W WaW grasz conajmniej od 12 grudnia. Moze w multi krócej (o 2 góra 3 dni) choc pewnie juz pierwszego dnia odpaloles multi. Wiec jakby nie liczyc to ponad miesiac.
   Report 

01-16-2009, 1:04 PM
Reply Quote
Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
 melankolic wrote:
W WaW grasz conajmniej od 12 grudnia. Moze w multi krócej choc pewnie juz pierwszego dnia odpaloles multi. Wiec jakby nie liczyc to ponad miesiac.
w WaW grałem od 12 do 20 grudnia, od tego czasu gram w h3 Stick out tongue [:P]
   Report 

01-16-2009, 1:09 PM
Reply Quote
Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
O rany, masz widoczny profil a w nim, ze ostatnio grales 5 stycznia w WaW i jak mogles grac do 20 skoro 23 wskoczyly punkty za co-op`a? Zresztą nie wazne, nie potrzebnie zmyslasz.
   Report 

01-17-2009, 3:14 PM
Reply Quote
Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
Melankolic, Treyarch Ci zapłacił żebyś nas namawiał do tytułu który się nam poprostu nie widzi?? lol. Tobie się ta gra podoba-ok, ale po to są fora żeby szanować czyjeś opinie. Ja szanuję twoją wiec Ty uszanuj moją.

TEAM iX | NA
   Report 

01-17-2009, 6:42 PM
Reply Quote
Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
TEz I Gromo PL, kółko wymagających "inaczej" graczy zapłaciło Tobie zebyś nas zniechęcał do tytułu, który się nam poprostu widzi?? lol. Tobie się ta gra nie podoba ok, ale po to są fora zeby szanować czyjeś opinie. Ja szanuję Twoją więc Ty uszanuj moją i innych.

Wybacz ale musiałem się dostosować do Twojej wypowiedzi. Przede wszystkim to oboje te gre znamy, Ty interpretujesz ją jako słabiaka choć grałeś w nią dość długo jak na tak "spieprzoną" grę. teraz zajrzyjmy do bardziej wiarygodnych źródeł niz zawiedziony gracz.

http://www.gamespot.com/xbox360/action/callofduty5/index.html?tag=result;title;0

http://xbox360.ign.com/objects/142/14222038.html

I okazuję się ze gra jest co....? Bardzo dobra. Bo ona rzeczywiscie taka jest tylko nie wszystkim ona moze odpowiadać więc w nia albo nie grają albo wypisują "recenzje" w dość infantylnym stylu o jakimś kwasie na kwasie itp. Płytke sprzedaj i zapomnij o tym tytule.

edit: A zapomniałem dodać na końcu tego wszystkiego lol

;)
   Report 

01-17-2009, 11:45 PM
Reply Quote
Re: Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
 melankolic wrote:
TEz I Gromo PL, kółko wymagających "inaczej" graczy zapłaciło Tobie zebyś nas zniechęcał do tytułu, który się nam poprostu widzi?? lol. Tobie się ta gra nie podoba ok, ale po to są fora zeby szanować czyjeś opinie. Ja szanuję Twoją więc Ty uszanuj moją i innych.

Wybacz ale musiałem się dostosować do Twojej wypowiedzi. Przede wszystkim to oboje te gre znamy, Ty interpretujesz ją jako słabiaka choć grałeś w nią dość długo jak na tak "spieprzoną" grę. teraz zajrzyjmy do bardziej wiarygodnych źródeł niz zawiedziony gracz.

http://www.gamespot.com/xbox360/action/callofduty5/index.html?tag=result;title;0

http://xbox360.ign.com/objects/142/14222038.html

I okazuję się ze gra jest co....? Bardzo dobra. Bo ona rzeczywiscie taka jest tylko nie wszystkim ona moze odpowiadać więc w nia albo nie grają albo wypisują "recenzje" w dość infantylnym stylu o jakimś kwasie na kwasie itp. Płytke sprzedaj i zapomnij o tym tytule.

edit: A zapomniałem dodać na końcu tego wszystkiego lol

;)
Wydaje mi się że powinieneś wpisać w wikipedii słowo "obiektywne" ponieważ chyba nie oznacza tego co ci się wydaje. Wszystko to co pisałem o tej grze to personalna obiektywna opinia, i jeżeli osobiście gra ci się podoba to nie powinieneś zwracać na nią wcale uwagi. Czy naprawdę za każdym razem patrzysz co wypisali na IGN zanim ukształtujesz swoją opinię o grze? To czemu się nie przeturlasz żeby mogli cię skopać po drugiej stronie twarzy? Stick out tongue [:P]
   Report 

01-18-2009, 12:38 AM
Reply Quote
Ang. Re: Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
Nie wiem po co to napisałeś? Mój post w ogóle nie dotyczy Ciebie.

btw. Zapomniałeś dodać na końcu lol.
btw 2. Jaki jest sens cytowania poprzedniego posta w całości?
   Report 

01-19-2009, 1:18 PM
Reply Quote
Odp: Ang. Re: Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Ang. Odp: Re: Odp: Re: CoD 5 Beta Playtest
Dlaczego posty znikają?;]

TEAM iX | NA
   Report 

01-19-2009, 5:54 PM
Reply Quote
CoD 5 Beta Playtest
 TEz I Gromo PL wrote:
pewnie niewidzialna ręka nieistniejącego moderatora... szkoda tylko że tak bez ładu i składu... i żadnej informacji co się stało...
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

01-21-2009, 4:49 PM
Reply Quote
Odp: CoD 5 Beta Playtest
 Ownon wrote:
 TEz I Gromo PL wrote:
pewnie niewidzialna ręka nieistniejącego moderatora... szkoda tylko że tak bez ładu i składu... i żadnej informacji co się stało...
pewnie mu się żal zrobiło biednego melankoca (czy jak to *** sie pisze) i w obawie o jego stan psychiczny usunął mojego posta Sad [:(] pewnie tego też wyjebie ale co tam Stick out tongue [:P]
   Report 

01-21-2009, 4:50 PM
Reply Quote
Odp: CoD 5 Beta Playtest
Taaaa... Posty zostawały usuwane po terminie umożliwiającym usunięcie owego przez właściciela. Komuś jest na reke;)

TEAM iX | NA
   Report 

04-05-2009, 5:34 PM
Reply Quote
COD Waw + Map Pack 1
chetnych i nie wstydzacych sie rozmawiac po polsku (bo i takich spotkalem ) zapraszam do multi do skopania paru niby dobrych kiziorow - ps : nie bac siei wysylac zaproszenia- wiecej odwagi rodacy
   Report 

05-27-2009, 9:32 AM
Reply Quote
Odp: Call of Duty: World at War
Fabuła wogóle nie wciąga i nie zaciekawia. Postacie są bezbarwne. Dodatkowo zabawę psuje masa błędów. Ja osobiście jestem mocno zawiedziony tą częścią Call of Duty. Dla mnie to zwykłe odcinanie kuponów i żerowanie na sukcesach poprzednich części.
Bez przeciągania, gra bardzo słaba.
   Report 

05-27-2009, 4:31 PM
Reply Quote
Fajna , ale tylko na początku później to już kaszana . Eh po co ja to kupowałem  . 100% negatyw dla tej " gry "

Już niedługo - Dragon Age : Początek :0
   Report 

05-29-2009, 7:17 PM
Reply Quote
W multi gra rulezuje ( nie licząc psów :[ ). W singlu jest średnia.

Z chęcią pogram z Polakami :)

Dawniej Garam PL i Garam POL
   Report 

05-30-2009, 10:41 AM
Reply Quote
Czemu te posty znikają . Właśnie chciałem se je poczytać a tu d=pa . Po jakiego grzyba takie forum , niech  całkowicie zamkną te forum i będzie spokój . Ciekawe co za debil za tym stoi . Call of Duty World at War
to nic więcej jak naciąganie na pieniążki :)

Już niedługo - Dragon Age : Początek :0
   Report 

05-31-2009, 3:13 PM
Reply Quote
Re: Odp: Call of Duty: World at War
Nie zdziwię się, jeśli dostaniesz bana :P

Dawniej Garam PL i Garam POL
   Report 

06-04-2009, 2:40 PM
Reply Quote
Call of Duty: World at War
Witam. Kupiłem 2100 Microsoft Points i nie mogę kupić Call of Duty WaW Map Pack 1.  Pisze mi, ze nie mozna kupic  tego z tej lokalizacji. Proszę pomózcie mi. Kupiłem kartę na europę, a konto mam na wielką brytanię. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.
   Report 

06-04-2009, 5:24 PM
Reply Quote
Re: Call of Duty: World at War
Na mapy jest blokada regionalna.
   Report 

06-04-2009, 5:33 PM
Reply Quote
Odp: Re: Call of Duty: World at War
Czyli co mam zrobić ? Bo do Halo 3 jakoś ściągałem
   Report 
Page 2 of 3 (68 items)