Jedyn PL wrote:
Texz, to Twój X360 tak zrypał płytkę czy Maniego? Jakby nie było, niebawem dostaniesz nową konsolkę, więc będzie już tylko lepiej ;) Mój 360 robi jedno cieniutkie kółeczko więc może niepotrzebnie panikuję ;p
Po pierwsze:
To była konsola Maniego, którą obecnie w poniedziałek przesyła do serwisu dzięki takiemu zagadaniu panienek z infolinii jak przedstawiłem to parę postów wcześniej.
Po drugie: Nie jest aż tak źle z tą płytką. Bo ja wiem czy to tak w rzeczywistości wygląda? Prawdopodobnie udało mi się tak umieścić pod światło, że wszystkie rysy się pokazały. W każdym razie stan nie jest tragiczny i w 100% każda konsola odczyta tą płytkę bez problemów.
Na pewno nie jest to motyw wycierania butem o płytę chodnikową, co w mojej karierze też się zdarzało (niedziałające Diabollo 2 ;), ani też co padło wcześniej - pumeksem.
Całe szczęście, że są odpowiednie serwisy zajmujące się regeneracją płytek, bo podobno moja Viva Pinata, którą pożyczyłem Maniemu, wygląda jeszcze gorzej o_O. A całą sprawę dopełnia Gears of War Maniego, który podobno jest w TRAGICZNYM STANIE TECHNICZNYM.
Jedno jest pewne: jeżeli wasza konsola rysuje płytki - nawet nie myślcie o tym, żeby na ten fakt przymknąć oko. Wymieńcie czym prędzej bo cała wasza piękna kolekcja pójdzie... do regeneracji.
Xbox Live Poland