Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by Hoobertoo PL at 10-26-2009 5:39 PM. Topic has 878 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 23 of 30 (879 items)
« First ... < 21 22 23 24 25 > ... Last »

10-26-2009, 5:39 PM
Reply Quote
Odp: Zadaj pytanie firmie Microsoft
@Lemon Luq
[Pytanie:]Chciałbym zapytać czy polska edycja limitowana gry Forza Motorsport 3 (podobnie jak wcześniejsze "limitki" wydawane przez Microsoft games) zostanie pozbawiona kodów on-line zawartych w edycji angielskiej ?

[Odpowiedź:] Niestety limitowane kopie gry sa pozbawione dodatkowych kodow.
   Report 

10-26-2009, 5:40 PM
Reply Quote
@Krejtos00
[Pytanie:]Nie mogę założyć konta Xbox live,zrobiłem to co trzeba, jak zakładam konto wpisuje tag itp. to dalej wyskakuje "Wybrana czynnośc nie moze byc w tej chwili wykonana.Spróbuj ponownie,Aby uzyskac wiecej informacji,przejdz do strony www.xbox.com/support.
80154013
I od 13.00 tak próbuje... POMOCY!!!

[Odpowiedź:] Dostalismy kilka takich  sygnałów. W chwili obecnej badamy jego przyczynę. Poinformujemy Was jak tylko poznamy szczegóły.
   Report 

10-26-2009, 5:43 PM
Reply Quote

@KrisK PL
[Pytanie:]Czy ten obrazek:
http://img16.imageshack.us/img16/9962/fifafw.jpg

Można traktować jako przedwczesny przeciek dotyczący XBL w Polsce, czy może jest to zwykły błąd EA ? :)

[Odpowiedź:] Niestety nie jest to kontrolowany przeciek tylko zwykły błąd.

Report 

10-26-2009, 5:46 PM
Reply Quote

@DojoPL

[Pytanie:]Na łamach Gazety Wyborczej, Xbox Fun Day oraz w moim wcześniejszym pytaniu otrzymaliśmy informację, że jakaś przesłanka na temat XBOX Live w Polsce zostanie nam podana w Sierpniu lub Wrześniu. Wrzesień się kończy na Polski oddział Microsoft o niczym nas na temat Live nie poinformował. Oczywiście jeszcze ponad tydzień zostało mu do spełnienia danej wcześniej obietnicy? Czy jest nadal aktualny temat informacji od Microsoftu na temat najczęstszego pytanie ''Czy i kiedy usługa XBOX Live będzie w Polsce?''

[Odpowiedź:] Niestety w tej kwestii nadal nic sie nie zmienia. Dokładamy wszelkich starań, aby usługa Xbox Live została uruchomiona w Polsce i aby stało się to jak najszybciej. Niestety, na chwilę obecną nie możemy podać żadnych dodatkowych informacji.

Report 

10-26-2009, 5:49 PM
Reply Quote

@PioLongmix

[Pytanie:] Czy Mass Effect i Assasin Creed (dwójki) będą spolszczone od razu czy jak to było wcześniej po jakimś czasie?

PS. Szacunek za "Dragon Age PL"

[Odpowiedź:] Assasin’s Creed 2 będzie dostępny w wersji spolonizowanej (wersja kinowa) już w dniu premiery tj. 20 listopada 2009r natomiast jeśli chodzi Mass Effect 2 - nie ma jeszcze żadnych informacji na ten temat.

PS: W tym konkrretnym wypadku szacunek w strone EA:). Bardzo sie cieszymy, ze coraz wiecej gier wychodzi po polsku na Xbox 360.

Report 

10-26-2009, 5:54 PM
Reply Quote
@grolil
[Pytanie:] A ja chciałem zapytać, czy będzie rozwijana gra LIPS? Np. o polskie piosenki jak w SINGSTAR? Wielu chciałoby zapewne kupić tą grę, ale jest jak dla mnie zbyt uboga.

[Odpowiedź:]
Niestety, na chwilę obecną nie mamy na ten temat żadnych informacji. Na razie spolszczenie gry Lips dotyczy tylko i wylacznie jej  menu (takze drugiej czesci gry Lips: Number One Hits).
   Report 

10-26-2009, 5:57 PM
Reply Quote
@koliskrystian

[Pytanie:] Czy ma to jakiś wpływ na Polski MS, ze kupuję gry za granicą, a nie w Polsce ?

[Odpowiedź:]
Tak - naturalnie. W przypadku gdy kupujecie gry za garnica notujemy niższą sprzedaż, mamy mniej funduszy na działanie, wychodzi mniej spolszczonych gier, budzety promocyjne ulegaja uszczupleniu. Wniosek? Gry od Microsoftu są w Polsce na tyle atrakcyjne cenowo, że warto wspierać nasze działania i pozwalać na jeszcze agresywniejszą politykę cenową z naszej strony.
   Report 

10-26-2009, 5:58 PM
Reply Quote
@typfon
[Pytanie:] jak to jest z tym kodem do Bety REACH w polsce kupując ODST?? Dostaję się jakąs zdrapkę czy cuś?

[Odpowiedź:] Tak jak napisał Bar7h PL. Demo gry do sciagniecia będzie dostępna w sekcji Extras menu gry (w momencie kiedy zostanie oficjalnie ogloszony tryb beta testow.
   Report 

10-26-2009, 6:00 PM
Reply Quote
@Malttikettu
[Pyatnie:]Czy w naszym kraju można sie spodziewać Xbox360 MW2 Limitowana edycja ? I przypuszczalnie jaka cena? przelicznik z 399 Euro ?

[Odpowiedź:] Niestety ta wersja limitowanej konsoli nie bedzie oficjalnie dostepna w kraju. Pozostaje import na wlasna reke.
   Report 

10-26-2009, 6:56 PM
Reply Quote
@DojoPL

Płyty HALO ODST z betą do Halo Reach pojawią się tylko i wyłącznie w USA. Tak przynajmniej wyczytałem na jednej stronie o grach. Czyli będzie NTSC będziesz mógł zagrać w betę ale jeśli sprowadzisz sobie grę ze Stanów i masz konsole ntsc (chyba że ta gra jest free region ale tego nie wiem)

[Odpowiedz:] Kazda plyta z gra Halo 3: ODST jest przepustka do beta testow Halo: Reach. Informacja ktora podala ta strona jest wiec nieprawdziwa.
   Report 

10-26-2009, 6:57 PM
Reply Quote

@Dropshooter

[Pytanie:] Czy to prawda co twierdzi moje zrodlo ze zapadla juz decyzja co do XBL PL, nie prosze o potwierdzenie czy XBL bedzie w Polsce czy nie bo rozumiem ze mozesz jeszcze nie moc odpowiedziec nato pytanie,  ale czy zapadla decyzja na tak lub nie bo moj informator twierdzi ze zapadla kilka dni temu :).

Z gory dziekuje za odpowiedz

[Odpowiedz:] Niestety – niezmiennie odpowiedz na status uslugi Xbox Live jest taka sama. W tej chwili nie mamy nic do zakomunikowania. Wiem, ze ta odpowiedz jest dla Was bardzo niesatysfakcjonujaca, jednak takie sa wymogi polityki korporacyjnej o ktorej pisalismy juz tutaj wielokrotnie.

Report 

10-26-2009, 6:58 PM
Reply Quote

@Kminek
Pytanie do Huberta - czy w Polsce, w serii Classics, będzie dostępny Capcom Triple Pack? Jeśli tak, to kiedy i czy w typowej sugerowanej cenie (99zł)?

Link do obrazka:
http://www.gamespot.com/images/0/viewer/1?blog=1&path=2009/221/CapcomTriple610_screen.jpg

[Odpowiedz:] Najlepiej bedzie zadac to pytanie dystrybutorowi gier z od Capcom – od niedawna jest to Cenega Poland (wczesniej CD Projekt).

Report 

10-26-2009, 6:59 PM
Reply Quote
@Patryk01

[Pytanie:] Sony obiecuje, że wszystkie gry wypuszczone w przyszłym roku na ps3 beda lokalizowane, czy ms tez ma takie plany? Głownie zależy mi na Natalu i Alanie Wake, ale innymi tytułami też nie pogardzę.

[Odpowiedz:] W tej chwili nie sa jeszcze znane plany odnosnie polonizacji gier wydawanych przez Microsoft w Polsce w przyszlym roku. Jednak patrzac na to, ze wydajemy w polskiej wersji jezykowej zdecydowana wiekszosc swoich gier to nalezy sie spodziewac kontynuacji wlasnie takich dzialan z naszej strony.
   Report 

10-26-2009, 7:02 PM
Reply Quote

@Dropshooter
  Poniewaz opcja edycji poprzedniego posta wygasła, więc pytam w nowym. Czy screen zrobiony na polskiej stronie XBOX-a jest potwierdzeniem faktu wprowadzenia w najblizszym czasie XBL w Polsce, chyba ze jest inny sposob wspólnego z przyjaciolmi grania w trybie dla wielu graczy czyli popularnym multiplayerze. O ile się orientuje do grania w trybie dla wielu graczy potrzebny jest XBL i konto GOLD.

http://img260.imageshack.us/i/xboxlive.jpg/

o jest tego więcej  , moge prosić o oficjalną informacje o jakim serwisie online w którym moge znalezc ogromny wybor filmow i gier w jakosci HD mowa w tej reklamowce ? Oczywiscie mowie o oficialnie legalnie dostepnym serwisie w Polsce.

http://img527.imageshack.us/img527/9633/xboxlive.jpg

[Odpowiedz:] Jako ze xbox.com jest centralnie administrowana z USA czasami zdarzaja sie takie bledy. Jednak nadal sa to tylko bledy a nie zapowiedz czegos wiekszego.

Report 

Reply Quote
@emil zagrozdzon
 Ja mam pytanie. Zakupiłem konsolę XBOX 360 ELITE i w pudełku nie było okablowania HDMI. Czyżby polityka M$ sie zmieniła i dają tylko słabo wykonane okablowanie. Czy można jakoś rozwiązać ten problem w sumie ELITE które było sprzedawane wcześniej z pełnym okablowaniem. Czy to dlatego że teraz sugerowana cena to 1099zł i to są koszty okablowania? Proszę o wyjaśnienie, bo to trochę niesprawiedliwe jak sie komuś sprzedaje konsole w najdroższej dostępnej wersji to chciałby mieć pełne okablowania i cieszyć się pełnia grania a nie standardowym sygnałem :( fuuu. Jeśli można się z kimś skontaktować w sprawie dosłania okablowania proszę i info na PW Pozdrawiam

[Odpowiedz:] Nowe zestawy konsoli Elite sprzedawane w nizszej cenie nie posiadaja kabla HDMI. Mozna go oczywiscie dokupic osobno.
   Report 

Reply Quote
@emil zagrozdzon
 Ja mam pytanie. Zakupiłem konsolę XBOX 360 ELITE i w pudełku nie było okablowania HDMI. Czyżby polityka M$ sie zmieniła i dają tylko słabo wykonane okablowanie. Czy można jakoś rozwiązać ten problem w sumie ELITE które było sprzedawane wcześniej z pełnym okablowaniem. Czy to dlatego że teraz sugerowana cena to 1099zł i to są koszty okablowania? Proszę o wyjaśnienie, bo to trochę niesprawiedliwe jak sie komuś sprzedaje konsole w najdroższej dostępnej wersji to chciałby mieć pełne okablowania i cieszyć się pełnia grania a nie standardowym sygnałem :( fuuu. Jeśli można się z kimś skontaktować w sprawie dosłania okablowania proszę i info na PW Pozdrawiam

[Odpowiedz:] Nowe zestawy konsoli Elite sprzedawane w nizszej cenie nie posiadaja kabla HDMI. Mozna go oczywiscie dokupic osobno.
   Report 

10-26-2009, 7:04 PM
Reply Quote

@miedzianek

Dowiedzialem sie wlasnie o tej akcji z nielegalnymi akcesoriami.Czy to oznacza ze moj dysk-ktory kupilem niby oryginalny a dzisiaj po sprawdzeniu(zainteresowalem sie tematem)okazal sie przerobionym BEVS-przestanie dzialac?co zrobicie w takiej sytuacji?(...)

[Odpowiedz:] Oczywiscie cale zamieszanie z blokowaniem dyskow twardych to plotka. Chodzi jedynie o przystawke firmy datel, ktorej konstrukcja umozliwia oszukiwanie. I wlasnie z tego wzgledu urzadzenia te zostana zablokowane. Wszyscy inni gracze moga spac spokojnie.

Report 

10-26-2009, 7:06 PM
Reply Quote

@edyss PL

Wiesz coś może Hoobertoo o polskiej wersji Left 4 Dead 2 (kinowa lokalizacja). Pamiętam że niezłe cyrki były z pierwszą cześcią, która miała polskie napisy a wszędzie pisało że jest po angielsku...

[Odpowiedz:] Niestety nic nie wiem na ten temat. Nalezaloby sie zapytac wydawcy Left 4 Dead 2 w Polsce (EA).

Report 

10-26-2009, 7:09 PM
Reply Quote

@kolikrystian

[Pytanie:] Czy MS Polska ma zamiar reklamowac w TV swoja konsole i gry tak jak to robi konkurencja?

[Odpowiedz:] Nie tylko ma zamiar ale to robi. Najnowsza kampanie reklamowa Xbox 360 oraz Forza Motorsport 3 zobaczycie w TV. Procz tego mozecie przejsc sie np do Multikina, gdzie obecnie wyswietlane sa spoty reklamowe FM3 , a przy okazji  zagrac w naszym turnieju organziowanym wlasnie w Multikinie. http://www.xbox.com/pl-PL/news-features/news/multikino.htm

Report 

10-26-2009, 7:12 PM
Reply Quote
OK. Powyzsze pytanie jest ostatnim na ktore dzisiaj zdolam odpowiedziec. Wszystkich zainteresowanych tym tematem, ktorym nie bylem dzisiaj wstanie odpowiedziec, bardzo przepraszam i zapraszam jutro.

Milej nocy.
Hubert 
   Report 

10-26-2009, 9:36 PM
Reply Quote
 Hoobertoo PL wrote:

Jako ze xbox.com jest centralnie administrowana z USA czasami zdarzaja sie takie bledy. Jednak nadal sa to tylko bledy a nie zapowiedz czegos wiekszego.

Nie uwazasz Hubercie (mam nadzieje ze niemasz nic przeciwko zebym zwracal sie co ciebie po imieniu), ze ten blad wprowadza potencjalnych uzytkownikow waszej konsoli w blad ? Ktos kto przed zakupem konsoli przeczyta na oficjalnej stronie informacje, ze moze grac online, sciagac filmy i gry moze poczuc sie oszukany i nie bedzie go interesowac czy blad powstal w Polsce czy w Stanach. Pomijam juz fakt ze ktos to na Polski musial przetlumaczyc, a biorac pod uwage ze na zaden innej stronie niema podobnej reklamowki to smiem twierdzic iz powstala ona z mysla o Polskiej stronie wiec ktos zdecydowal o takiej a nie innej tresci, no chyba ze w MS kazdy robi co i jak chce .. w co wybacz ale bardzo watpie.

Pomijajac juz sens powstania tej podstrony z taka a nie inna trescia, chyba byloby uczciwie poinformowac centrale zeby to poprostu zdjeli z afiszu.
   Report 

10-26-2009, 10:25 PM
Reply Quote
@Dropshooter - nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego jak wygląda tłumaczenie stron w korporacjach. Centralny oddział zatrudnia bandę tłumaczy na miejscu (a gwarantuję Ci, że w Stanach znajdziesz całe krocie ludzi, którzy potrafią perfekcyjnie posługiwać się zarówno językiem polskim jak i angielskim) i przekładają oni CAŁE strony, niezależnie od tego czy jakaś usługa istnieje w danym kraju czy nie, bo nigdy nie wiadomo kiedy coś takiego może się przydać.
No i potem masz takie kwiatki jak witryny mówiące o Live, w krajach, w których takowej usługi nie ma. A co może na to MS Polska? Upomnieć główny oddział, poprosić o zmianę/usunięcie treści, ubolewać nad klientami wprowadzonymi w błąd i modlić się, żeby jakiś hamburger ogarnął się i wykonał prośbę/polecenie.

btw. sorry bardzo Hubert, że wcinam Ci się w dyskusję ;)
   Report 

10-26-2009, 11:13 PM
Reply Quote
bledy techniczne moga byc usprawiedliwione...ale merytoryczne, gdzie w kazdej korporacji dbaja o to i wrecz nastokrotnie sprawdzaja, aby nie mozna bylo dowalic sie prawnie, to albo totalna indolencja pracownika, ktory juz nie pracuje, albo tzw. " pomylka". sie okaze w najblizszym czasie "kontrolowanym" przeciekiem.

tak btw. przy okazji slabnacego dolara, roznie sila nabywcza strefy UE, byc moze juz jestesmy bardziej w targecie M$ ;))
   Report 

10-27-2009, 7:49 AM
Reply Quote
 misiekthebeer wrote:

(...) roznie sila nabywcza strefy UE, byc moze juz jestesmy bardziej w targecie M$ ;))

mialo byc rosnie :)
   Report 

10-27-2009, 9:20 AM
Reply Quote
 Bar7h PL wrote:
@Dropshooter - nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego jak wygląda tłumaczenie stron w korporacjach. Centralny oddział zatrudnia bandę tłumaczy na miejscu (a gwarantuję Ci, że w Stanach znajdziesz całe krocie ludzi, którzy potrafią perfekcyjnie posługiwać się zarówno językiem polskim jak i angielskim) i przekładają oni CAŁE strony, niezależnie od tego czy jakaś usługa istnieje w danym kraju czy nie, bo nigdy nie wiadomo kiedy coś takiego może się przydać.
No i potem masz takie kwiatki jak witryny mówiące o Live, w krajach, w których takowej usługi nie ma. A co może na to MS Polska? Upomnieć główny oddział, poprosić o zmianę/usunięcie treści, ubolewać nad klientami wprowadzonymi w błąd i modlić się, żeby jakiś hamburger ogarnął się i wykonał prośbę/polecenie.

btw. sorry bardzo Hubert, że wcinam Ci się w dyskusję ;)

Wiem w jaki sposób wygląda tłumaczenie stron w korporacjach, co nie zmienia faktu ze nie zwalnia to Microsftu od odpowiedzialnosci za jej tresc. Jedyne co teraz powinien Polski oddział to jak najszybciej doprowadzić do zdjęcia tej strony, a nie ubolewać nad klientami wprowadzonym w bład. Zobaczymy zreszta jak dlugo ta strona bedzie sobie jeszcze wisiec i "wprowadzac klientow w blad", bo cos czuje ze dlugo, a to przeciez tylko malo istotna informacja o tym ze mozna grac online i scigac gry i fimy :)
   Report 

10-27-2009, 11:27 AM
Reply Quote
Bardzo cieszy bezpłatny numer telefonu do obsługi technicznej Xbox w Polsce, ale niestety jest on dostępny wyłącznie dla telefonów stacjonarnych. Tak, to duży problem. Czy na prawdę nie można by udostępnić innego numeru (choćby ujawnić faktyczny numer stacjonarny do obsługi). Większość moich znajomych nie posiada telefonu stacjonarnego, nie wiem, czy ktokolwiek w Microsoft robił jakieś badania na ten temat, ale to spory problem. Z braku czasu na szukanie budki telefonicznej zmuszony byłem zgłosić naprawę konsoli z 2-miesięcznym opóźnieniem. A zgłaszanie naprawy przez stronę wciąż nie działa...
   Report 

10-27-2009, 12:01 PM
Reply Quote
Faktycznie z Plusa się nie da. Zadzwoniłem na infolinię, pani potwierdziła że muszę zadzwonić z innego numeru.
   Report 

10-27-2009, 1:11 PM
Reply Quote
 Hoobertoo PL wrote:

@Dropshooter

[Pytanie:] Czy to prawda co twierdzi moje zrodlo ze zapadla juz decyzja co do XBL PL, nie prosze o potwierdzenie czy XBL bedzie w Polsce czy nie bo rozumiem ze mozesz jeszcze nie moc odpowiedziec nato pytanie,  ale czy zapadla decyzja na tak lub nie bo moj informator twierdzi ze zapadla kilka dni temu :).

Z gory dziekuje za odpowiedz

[Odpowiedz:] Niestety – niezmiennie odpowiedz na status uslugi Xbox Live jest taka sama. W tej chwili nie mamy nic do zakomunikowania. Wiem, ze ta odpowiedz jest dla Was bardzo niesatysfakcjonujaca, jednak takie sa wymogi polityki korporacyjnej o ktorej pisalismy juz tutaj wielokrotnie.

No niestety Dropshooter chyba twoje źródło gada jakieś kocopały, fakt jest faktem ,wydaje mi się ze Xbox Live nawet nie jest w planach wprowadzenia w polsce , a panowie z MS mowia ze bedzie dlatego ze jakby powiedzieli ze nie maja zamiaru wprowadzania Live w polsce to sprzedaz konsol moglaby im spasc, no nic ja nastepcy 360tki nie kupie na bank jezeli tak wyglada sytuacja .

PS. Konkurs forzy jest wogule nie pomyslany , nagroda to forza 3 i X360 czyli juz musisz miec te dwie zeczy zeby wygrac turniej , dali by jakieś inne nagrody hajs albo coś .
Xbox Live | yAr3K PL
   Report 

10-27-2009, 4:45 PM
Reply Quote

OK. Po dniu przerwy, jedziemy z kolejnymi odpowiedziami:)

@xJIRx

[Pytanie:] Wróciłbym do kwesti kodu na Sgt Johnsona. Firefight jest również do grania offline, więc MS Polska nie łamałoby żadnych zasad odnośnie braku wsparcia Live w Polsce. Jakimś wyjściem byłoby np. gdyby osobom zainteresowanym wysyłali te kody (jak oddział amerykanski, kiedy słali kody do Fable). I tu pytanie - czy coś takiego byłoby możliwe? Bo powiem szczerze, że czułem się oszukany w przypadku Fable, ale kolejne de facto "okradanie" graczy z dostępnych na całym świecie dodatków zmusza mnie do zamawiania tych gier za granica :(

[Odpowiedz:] Problem w tym, że aby ściągnąć postać sierżanta Johnsona trzeba posiadać konto Xbox Live (i dopiero z serwera ściągnąć plik). Dlatego też kody na dodatkową zawartość sa usuwane z pudełka.

Report 

10-27-2009, 4:46 PM
Reply Quote

@Edzio666

Mam kilka pytań.

[Pytanie nr 1] Jako ,że rok pół roku temu sprzedałem swoją konsolę (sytuacja finansowa mnie do tego zmusiła). Teraz chciałbym znów zakupić konsolę (oczywiście wersję 150W Jasper) W każdym sklepie (MediaMarkt, Saturn, Empik) który odwiedziłem są dość dziwne ceny - mianowicie: Arcade 899zł Premium 1249zł Elite 1099zł Wszystkie konsole są z datą produkcji 04.2009 - czy wszystkie są wersjami Jasper?

[Odpowiedź:] W chwili obecnej większość konsol dostępnych w sklepach powinna być wersją Jasper.

[Pytanie nr 2] I dlaczego taka różnica cen między "lepszym" Elite a "gorszym" Premium. Dziwne jest ,że wersja z większym dyskiem i innymi dodatkami których niema w Premium jest TAŃSZA!

[Odpowiedź:] Ceny za Arcade 899zł oraz Elite 1099zł to sugerowane ceny detaliczne, jednak Microsoft nie ma wpływu na to w jakiej cenie jego produkty pojawia sie na sklepowych polkach. Stad tez zapewne różnice w poszczególnych sklepach które zauważyłeś.. Poza tym pamiętaj, że sprzedawcy zaopatrywali się w produkty w różnym okresie, przy różnym kursie EURO

[Pytanie nr 3] Czy Microsoft ma jakiś wpływ na "konsole demonstracyjne" które znajdują się w supermarketach, empikach itp? Bo taki widok konsoli z pirackimi płytami w tle podpisanymi "Colin McRae Dirt 2 Xbox360" ma zachęcać do kupna? Może to jakaś nowa metoda promocji Microsoft, aby pokazać klientom ,że konsola potrafi odczytywać płyty za 2,50? Link do zdjęcia: http://img199.imageshack.us/img199/8822/img0062cm.jpg

[Odpowiedź:] Tak – naturalnie ma wpływ bo te konsole są wypożyczane przez Microsoft do sklepów. Prosimy Cie o kontakt w tej sprawie na wiadomość prywatną – chcielibyśmy ustalić gdzie było zrobione to zdjęcie. 

[Pytanie nr 4] Co z tym Live w Polsce!? Wiadomo już coś o tym, czy może ten Live będzie wprowadzony jak pojawi euro się zamiast złotówek? Bo w najbliższych tygodniach kupując konsolę - chciałbym zarejestować się na Polskę a nie jak zwykle na Wielką Brytanię...

[Odpowiedź:] Niestety, na chwilę obecną nie możemy podać żadnych dodatkowych informacji w sprawie dostępności Xbox Live w Polsce..

Report 
Page 23 of 30 (879 items)
« First ... < 21 22 23 24 25 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved