PIC0R wrote:kolejny minus to dość duża liczba BUG'ów. (mam nadzieje że w pełnej wersji to poprawią)
toszcze pl wrote: PIC0R wrote:kolejny minus to dość duża liczba BUG'ów. (mam nadzieje że w pełnej wersji to poprawią) To jest wersja beta (testowa).
PIC0R wrote:. Dodatkowym minusem jest przywołanie UAV (to nie te czasy :P)
TEz I Gromo PL wrote: PIC0R wrote:. Dodatkowym minusem jest przywołanie UAV (to nie te czasy :P) Recon Plane kolego;)
PIC0R wrote: TEz I Gromo PL wrote: PIC0R wrote:. Dodatkowym minusem jest przywołanie UAV (to nie te czasy :P) Recon Plane kolego;)Działający jak UAV kolego :) A teraz sięgnij do kart historii i podaj mi choć jeden dowód na to że wojsko w latach 1937-1945 posiadało taką technologię, która podaje ci pozycję przeciwnika z taka dokładnością. Nazwali to "Recon Plane" ale działa dokładnie tak samo jak UAV z CoD4.Moim zdaniem pomysł Infinity Ward z CoD4 jest dobry ale zamieszczenie tego samego patentu przez Treyarch w CoD5 to klapa po całości.pozdrawiam
To jest tylko gra, tak sie akurat sklada ze ucze sie w Liceum profilowanym wojskowym i ide na WSZO we Wrocku wiec nie kłóc się kolego bo nie wygrasz;]
Pozdrawiam:)
ScorpionPL wrote:i gdy slysze ze ktos krzyczy uauadsaadha to mnie wkurza bo musze patrzec na czata co to znaczy
TEz I Gromo PL wrote: To jest tylko gra, tak sie akurat sklada ze ucze sie w Liceum profilowanym wojskowym i ide na WSZO we Wrocku wiec nie kłóc się kolego bo nie wygrasz;] Pozdrawiam:)
Chyba WSOWL we Wrocławiu.
TEz I Gromo PL wrote:...wiec nie kłóc się kolego bo nie wygrasz;]...
Co ja mam niby wygrać? Chciałeś poznać opinie innych więc ją wyraziłem :)
TEz I Gromo PL wrote:To jest tylko gra,...
Tu masz rację to jest tylko gra ale jeśli robią ją w realiach 2 wojny to mogli się powstrzymać od wstawiania takich bajerów. Po tym co napisałeś wnioskuję że gdyby dali broń np. z Quake to też byś się nie pogniewał.
TEz I Gromo PL wrote:.. i ide na WSZO we Wrocku...
Jak tak napiszesz w podaniu to daleko nie zajdziesz :) Zadbam o twoją edukację i podam ci prawidłowe rozwinięcie skrótu : Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych im.Generała Tadeusza Kościuszki.
pozdrawiam
luk200 wrote:ale na konsoli nie będe w nią grał to jest typowo gra na peceta
Według mnie gierka dobra ;). Jak narazie popylałem w bete i spodobała mi się ;] Oczywiście kupuje.
melankolic wrote:Kiedy premiera w Europie (państwach w których jest usługa XBL)?
14 listopada.
melankolic wrote:To niestety ale sie grubo mylisz, Tobie sie nie podoba nie oznacza ze gra jest porazka. Ja osobiscie polecam w szczegolnosci multi.