Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by Hoobertoo PL at 11-06-2009 2:56 PM. Topic has 877 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 26 of 30 (878 items)
« First ... < 24 25 26 27 28 > ... Last »

11-06-2009, 2:56 PM
Reply Quote
Odp: Dzis pytanie dzis odpowiedz

@Emmet PL
Bardzo cieszy bezpłatny numer telefonu do obsługi technicznej Xbox w Polsce, ale niestety jest on dostępny wyłącznie dla telefonów stacjonarnych. Tak, to duży problem. Czy na prawdę nie można by udostępnić innego numeru (choćby ujawnić faktyczny numer stacjonarny do obsługi). Większość moich znajomych nie posiada telefonu stacjonarnego, nie wiem, czy ktokolwiek w Microsoft robił jakieś badania na ten temat, ale to spory problem. Z braku czasu na szukanie budki telefonicznej zmuszony byłem zgłosić naprawę konsoli z 2-miesięcznym opóźnieniem. A zgłaszanie naprawy przez stronę wciąż nie działa...

Odpowiedz: Dzięki za zwrócenie uwagi. Od poniedziałku się tym zajmiemy, zgłosimy problem do centrali proponując racjonalne rozwiązanie.

Report 

11-06-2009, 2:57 PM
Reply Quote

@adaho33
Powiedzmy ze nadaję z Wielkiej Brytanii i posiadam Xbox Live. Mam okazję odkupić Call of Juarez 2, ale nie wiem czy można zaciągnąć patch polonizujący. Osoba nie ma podłączonej konsolki do Live (pewnie z Polski :P ) więc nie wie.

Odpowiedz: Proszę w tym celu skontaktuj się z polskim oddziałem Ubisoft, który jest wydawcą tej gry.
http://ubisoft-pl.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft_pl.cfg/php/enduser/home.php

Report 

11-06-2009, 2:59 PM
Reply Quote

@PioLongmix
Jezeli chodzi o Mass Effect 2 to na stronie sklepu PSXextreme podaja ze koniec lutego będzie polska wersja jezykowa :) Moze dostali "cynk". Jest tu ktoś od Was? :)

Odpowiedź: znamy odpowiedz, ale niestety nie możemy jej ujawnić.  Musicie poczekać na oficjalną zapowiedź ze strony EA; oni są wydawcą gry.

Report 

11-06-2009, 2:59 PM
Reply Quote

@Dropshooter

Panowie Hubert odpisał dokładnie to czego się niestety spodziewałem, chodziaz w glebi duszy liczylem ze pomimo polityki MS w takich sprawach da sie od niego wyciagnac cos wiecej. Wiec poczekajmy jeszcze troszke i mysle ze wszyscy beda zadowoleni z obrotu sprawy w kwesti XBL w naszym kraju.

Hubercie ciesze sie ze wzieliscie sobie do serca szybkie poprawienie strony, ale w tym miejscu tez przeoczyliscie i dajecie do zrozumienia ze Live jest juz dostepny http://www.xbox.com/pl-PL/hardware/compare101.htm zakladka Przyjaciele , pozatym wejscie w dzial Xbox360 powoduje u gory bledne podswietlenie dzialu Gry, a wejscie w Akcesoria podswietla dział Xbox360. Co prawda sa to niewielkie bledy ale mysle ze oficjalna strona Xbox-a powinna byc od takich bledow wolna.

Odpowiedź:  Celowo zostawiliśmy tę zakładkę ponieważ uważamy, ze nie wprowadza ona w błąd. Granie razem  na kanapie „twarzą w twarz” to szczególna cecha konsol, która odróżnia je od wciąż najbardziej popularnej platformy do grania w Polsce – komputerów PC.

Report 

11-06-2009, 3:02 PM
Reply Quote

@miedzianek

Nic,m$ ma nas w glebokim powazaniu,nieprawdaz hubertooo?

Odpowiedz: Gdyby miał w glebokim powazaniu to właśnie nie udzielałbym Ci odpowiedzi...:) Polscy gracze nie mógliby kupic w Polsce oficjalnie konsoli, oddać jej do serwisu naprawczego, nie graliby w polskie wersje językowe gier, nie oglądali by ich reklam, ani nie jeździli na Xbox Fun Day. Rynek gier w Polsce normalnieje – także za sprawa zaangażowania Microsoft. Wiem, że chcielibyśmy wszyscy aby zmiany następowały szybciej, aby więcej pieniędzy inwestowano w promocję, aby gracze więcej kupowali oryginalnych gier ...my też byśmy woleli

Wracając do kwestii licencyjnych – zamieszanie z DLC jest spore. Niestety do momentu uruchomienia oficjalnie Xbox Live taka sytuacja może się niestety sporadycznie powtarzać.

Report 

11-06-2009, 3:03 PM
Reply Quote

@Cabide
Nie wiem czy jestem ślepy ale nie widzę odpowiedzi na moje pytanie... proszę więc o odpowiedź i to nie za kolejny miesiąc tylko teraz. Co to jest za błąd i jak można go naprawić oraz czym jest spowodowany? http://www.youtube.com/watch?v=IDIDNREdNg8

Odpowiedz: Przepraszam , że omyłkowo ominąłem Twoje pytanie. Niestety nie jestem w stanie Ci na nie odpowiedzieć. Jeśli Twoja konsola jest objęta gwarancją serwis techniczny musi Ci ja naprawic za darmo. Jeśłi nie posiadasz już gwarancji – serwi powinine wskazać Tobie inne sposoby załatwienia sprawy oraz przedstawić spodziewany koszt naprawy.

Report 

11-06-2009, 3:05 PM
Reply Quote

@miedzianek
Co z kolejnymi cieciami dodatkow?
Dlaczego Dragon Age wyjdzie bez dodatkowych zdrapek?
Dlaczego okroiliscie Forze 3-na XFUNDAY obiecaliscie pelna wersje dwuplytowa!
Wiecie ze ludzie przez to sciagaja gierke z zagranicy(po ANG ale przynajmniej jest cala zawartosc-.-)?I sie dziwicie ze w PL malo gier kupuja-.-

BTW-podobno ludzie skarza sie ze ban powoduje niemoznosc odczytu gier z dysku.Co Wy na to?Nie wydaje sie Wam ze to nie zgodne z prawem(i waszym Terms of use-nic nie piszecie o tym ze po banie konsola traci funkcjonalnosc)?

To tak jakby producent samochodu ktorym jezdze zabral mi go/zniszczyl za to ze zalozylem nie seryjne klocki hamulcowe

Odpowiedź: Przerabianie i korzystanie z pirackich wersji gier jest prawnie zakazane w Polsce (za przerobienie konsolu grożą 3 lata pozbawienia wolności, za korzystanie z przerobionej konsoli 1 rok). Analogicznie rzecz biorąc – jeśli jadąc autem niezgodnie z prawem (na przykład  będąc  nietrzeźwym) to musisz się liczyć z tym,  że Policja może zarekwirować Ci ten samochód, a także Twoje prawo jazdy.

p.s. wydaliśmy Forzę w pełnej wersji 2-płytowej. w sprawie Dragon Age prosimy o kontakt z jej wydawcą - EA.

Report 

11-06-2009, 9:30 PM
Reply Quote
Re: Odp: Dzis pytanie dzis odpowiedz
 Hoobertoo PL wrote:
Przerabianie i korzystanie z pirackich wersji gier jest prawnie zakazane w Polsce (za przerobienie konsolu grożą 3 lata pozbawienia wolności, za korzystanie z przerobionej konsoli 1 rok). Analogicznie rzecz biorąc – jeśli jadąc autem niezgodnie z prawem (na przykład  będąc  nietrzeźwym) to musisz się liczyć z tym,  że Policja może zarekwirować Ci ten samochód, a także Twoje prawo jazdy.

Tak,ale dlaczego w TERMS OF USE oraz CoC nie ma wzmianki o tym ze sprzet moze stracic funkcjonalnosc po przerobce?Dla mnie to wsio rybka,bo mam nie przerobiona i znajomka w sklepie z uzywanymi grami(placic place zeby nie bylo,ale mniej),ale znam ludzi ktorym dysk przestal dzialac po banie.A to chyba nie na tym polega prawda?W prawie sa zapisy do przykladu podanego przez ciebie i wszyscy o tym wiedza,a u was brak takowej informacji

BTW-qmplowi naped siadl,xbox po gwarancji wiec musial zrobic liteona z samsunga i bana dostal rowniez,a ma oryginaly same i konsola bez zadnych pirackich softow.Co z tym,mzoe sie ubiegac o wymiane konsoli?Przeciez nie piraci,gwarancji nie ma wiec musial cos zrobic aby nie stracic kasy wlozonej w x360,live,msp,swoje konto i gry
   Report 

11-06-2009, 9:45 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Dzis pytanie dzis odpowiedz
miedzianek, po to jest naprawa w oficjalnych seriwsach, zeby nie posylac przez allegro do nie wiadomo kogo. A ja mam pytanie: na pewnym forum o xie ostatnio 3 osoby dostaly bana(2 piratow), a wsrod nich byla osoba, ktora kupuje tylko i wylacznie oryginaly. konsoli nigdy nie otwierala i wszystko ma oryginalne! jak to jest molziwe? ja juz nie wiem czy wysylac x'a na gwarancje z ta karta sieciowa. jeszcze bana zalapie i dysk mi padnie. :/
   Report 

11-06-2009, 10:15 PM
Reply Quote
Dzis pytanie dzis odpowiedz
Czy Halo Reach bedzie w polskiej wersji jezykowej ?  Pytam się bo SCEP polonizuje teraz wszystkie swoje hity a jak tam u was ?
Xbox Live | yAr3K PL
   Report 

11-06-2009, 10:56 PM
Reply Quote
 yAr3K wrote:
Czy Halo Reach bedzie w polskiej wersji jezykowej ?  Pytam się bo SCEP polonizuje teraz wszystkie swoje hity a jak tam u was ?

Niestety nie mogłem juz edytować poprzedniej wiadomości. Pytanie to kieruje do Ciebie Hubercie bo w najnowszym PSX Extreme jest artykuł o polonizacjach (Polecam przeczytać) dla PS3 , wiem ze macie znikomy wpływ na innych deweloperów ale artykuł jest o polonizacjach gier "wewnętrznych". Czy planujecie lokalizować wszystkie "swoje" gry ?
Xbox Live | yAr3K PL
   Report 

11-08-2009, 1:56 PM
Reply Quote
Dokładam swoje trzy grosze do tego pytania - kiedy będzie tak jak na PC - same PL rzadko ENG, w sumie to w dupie mam polskiego live - wolałbym grać w PL

[-]http://baner.e-palarnia.pl/baner.390.3.gif[/-]
   Report 

11-08-2009, 4:46 PM
Reply Quote
Dzis pytanie dzis odpowiedz
Mam takie pytanie... czy za samo posiadanie konta na Xbox Live i granie przez sieć, przy nieprzerobionej konsoli i gdy konto nigdy nie było używane na innej konsoli, mogłem dostać bana? Bo przed chwilą okazało się, że moja konsola została zbanowana, a jedyny powód jaki wymyśliłem to taki, że po prostu mam konto w tej sieciowej usłudze. Co dziwniejsze przez chwile nawet udało mi się zalogować na live, robić savey itp...
Tak więc uszkadzanie konsoli, za którą zapłaciłem ponad 1200zł, na której wykupiłem 3 razy po 1600MSP i konto Gold na rok, na której grałem w same oryginalne gry, jest trochę nie na miejscu. Tak więc pytam się tutaj - czy tylko za to mogłem dostać bana, czy to tylko drobna pomyłka przy banowaniu piratów?
   Report 

11-08-2009, 6:08 PM
Reply Quote
@up
MS po raz kolejny pokazał "klasę" i jak szanuje graczy w Polsce.

Dołączam się do pytania o Terms of use. Jakim prawem MS blokuje działanie dysku HDD?

Ponadto po raz 3. ponawiam pytanie: czy ktokolwiek z MS ustosunkuje się do posta, który został usunięty, a który zamieszczam pod tym linkiem?
http://img217.imageshack.us/img217/5900/xboxforum.png

Ponadto - jeśli moderator wykasuje tego posta (do wszystkich robię print screeny), postaram się, żeby więcej ludzi i firm dowiedziało się, jak MS traktuje uczciwych graczy.
   Report 

11-08-2009, 6:19 PM
Reply Quote
A kupowaliście xboxa nowego w pewnym sklpie czy moze uzywanego albo w sklepie takim byle jakim? W takim byle jakim albo uzywany xbox molg miec flesha, ktorego ktos usunął, albo zostawił a wy nie wiecie o tym. Jeśli jednak kupliście w polskim Media Markt/empik/Media Expert czy innym, to ja nie wysyłam xa na gwarncję z kartą sieciową, bo się mi nie opłaca. A jeszcze jedno: czy wszyscy użytkownicy na tym forum dostali bana?
   Report 

11-08-2009, 6:39 PM
Reply Quote
 Patryk01 wrote:
A kupowaliście xboxa nowego w pewnym sklpie czy moze uzywanego albo w sklepie takim byle jakim? W takim byle jakim albo uzywany xbox molg miec flesha, ktorego ktos usunął, albo zostawił a wy nie wiecie o tym. Jeśli jednak kupliście w polskim Media Markt/empik/Media Expert czy innym, to ja nie wysyłam xa na gwarncję z kartą sieciową, bo się mi nie opłaca. A jeszcze jedno: czy wszyscy użytkownicy na tym forum dostali bana?

Konsola kupiona ponad rok temu, w normalnym sklepie - nie gdzieś po kątach. Dzięki banom MS chciałby wyciągnąć więcej kasy, ale nie tym razem.
   Report 

11-08-2009, 7:16 PM
Reply Quote
A gdyby tak zbiorczo napisać do rzecznika praw konsumenta ?

[-]http://baner.e-palarnia.pl/baner.390.3.gif[/-]
   Report 

11-08-2009, 7:17 PM
Reply Quote
wiesz ile musilabys miec podpisów? a znajc naszych roadkow to zaraz uslyszysz: "to nic nie da". według mnie da, ale musiałbyć faktycznie zebrać mase podpisów. przynajmniej z 400-500. No i to tez nie jest wina naszego oddzialu, wiec się na nich tak nie wyzywajcie.
   Report 

11-08-2009, 7:22 PM
Reply Quote
 norberdoPL wrote:
@up
MS po raz kolejny pokazał "klasę" i jak szanuje graczy w Polsce.

Dołączam się do pytania o Terms of use. Jakim prawem MS blokuje działanie dysku HDD?

Ponadto po raz 3. ponawiam pytanie: czy ktokolwiek z MS ustosunkuje się do posta, który został usunięty, a który zamieszczam pod tym linkiem?
http://img217.imageshack.us/img217/5900/xboxforum.png

Ponadto - jeśli moderator wykasuje tego posta (do wszystkich robię print screeny), postaram się, żeby więcej ludzi i firm dowiedziało się, jak MS traktuje uczciwych graczy.
podejrzewam że załapałeś się przypadkiem, ale nie wiem czy sam post na forum coś da. Jesli już to właśnie w tym dziale, ale na odpowiedź będziesz pewnie musiał poczekać do początku grudnia (na sesję odpowiedzi). Swoją droga sprubuj napisać do rzecznika X (Hoobertoo PL) być może będzie w stanie jakoś Ci pomóc.

Co do skasowanego posta nie sądzę żeby była to cenzura ze względu na opinię o MS. Jedynie podpadłeś któremuś z adminów używając pewnego słówka na d... co zdaje się podpada pod regulamin forum :( każdy by chciał sobie publicznie po***wic, ale niestety na forum nie wolno (zreszta na ulicy też możesz za to mandat dostać :) )
to play or not to play that is the question ;)
   Report 

11-08-2009, 7:26 PM
Reply Quote
 Patryk01 wrote:
wiesz ile musilabys miec podpisów? a znajc naszych roadkow to zaraz uslyszysz: "to nic nie da". według mnie da, ale musiałbyć faktycznie zebrać mase podpisów. przynajmniej z 400-500. No i to tez nie jest wina naszego oddzialu, wiec się na nich tak nie wyzywajcie.

Nieprawda. Wystarczy jedno pismo dobrze napisane i dobra chęć rzecznika. Nieraz tacy rzecznicy interweniowali w sprawach pojedynczych osób, więc przy takiej sprawie jak się zbierze kilka osób to kto wie...

jest tylko jedon ALE oficjalnie w polsce usługi nie ma, więc nie można z niej skorzystać, a co za tym idzie nie przysługuje ochrona prawna...
a jeśli już da się przekonac rzecznika to weź pod uwagę fakt, że rejetrując się na kraj w którym NIE mieszkasz łamiesz regulamin czy tam terms of agreement i nie zmienia faktu "cicha akceptacja" tego przez microsoft. :/
choć przy dobrym prawniku kto wie może da radę i to ominąć, ale kto zapłaci więcej prawnikowi niż ms... :P
   Report 

11-08-2009, 7:27 PM
Reply Quote
ale dwie osoby przypadkiem? znaczy to moze jest malo, ale jak na 50tys konsol w Polsce w tym 40tysięcy przerobionych i 5 nie podłączonych do neta to dużo dają te dwie osoby na 5tysięcy... jeszcze nie wiadomo ile dostało. Czy jesli hoobertoo oglada ten temat, moglby wyjatkowo odpowiedziec, czy mozna "ubiegać się od odbanowanie" konsoli w takich sytuacjach jak powyzej? bo ja nie wiem, czy sylac xa na gwarke i podłączyć do neta. jeszcze dysk stracę.
   Report 

11-08-2009, 7:30 PM
Reply Quote
 Patryk01 wrote:

Nasz oddział jest przedstawicielem Microsoftu, więc powinien być na tyle kompetentny i poinformowany, żeby odpowiadać na pytania związane z tym co ma się na rzeczy. I powinien mieć jakiś realny wpływ na tzw. "górę" - jeśli tak nie jest, to Boże chroń nas przed wpływem nieuczciwych korporacji.
   Report 

11-08-2009, 7:36 PM
Reply Quote
 norberdoPL wrote:
 Patryk01 wrote:

Nasz oddział jest przedstawicielem Microsoftu, więc powinien być na tyle kompetentny i poinformowany, żeby odpowiadać na pytania związane z tym co ma się na rzeczy. I powinien mieć jakiś realny wpływ na tzw. "górę" - jeśli tak nie jest, to Boże chroń nas przed wpływem nieuczciwych korporacji.

JAKIŚ ma, jak widać jest to głos na tyle głośny, aby stworzyć forum, jednak za cichy na livea (jak na razie, ale mam nadzieję że jeszcze nie ochrypli), więc może i w tej sprawie pomogą. skoro to świeza i pilna jak mniemam sprawa (szczególnie jeśli ktoś miał opłaconego golda to sprubójcie pw do Huberta.

a jeśli chodzi o duuuuże międzynarodowe korporacje to abstrachując od uczciwości ich poczynań kłania się gospodarka centralnie planowana i rozwiązania rodem z prl (kiedyś było mięso sprzedawane u fryzjera - dziś są sprowadzana na własną rękę gry i zdrapki, których polski MS oficjalnie nei sprzedaje) :)
   Report 

11-08-2009, 7:42 PM
Reply Quote
 jerry1981pl wrote:
 Patryk01 wrote:

Nieprawda. Wystarczy jedno pismo dobrze napisane i dobra chęć rzecznika. Nieraz tacy rzecznicy interweniowali w sprawach pojedynczych osób, więc przy takiej sprawie jak się zbierze kilka osób to kto wie...

jest tylko jedon ALE oficjalnie w polsce usługi nie ma, więc nie można z niej skorzystać, a co za tym idzie nie przysługuje ochrona prawna...
a jeśli już da się przekonac rzecznika to weź pod uwagę fakt, że rejetrując się na kraj w którym NIE mieszkasz łamiesz regulamin czy tam terms of agreement i nie zmienia faktu "cicha akceptacja" tego przez microsoft. :/
choć przy dobrym prawniku kto wie może da radę i to ominąć, ale kto zapłaci więcej prawnikowi niż ms... :P

Tak czy inaczej wydaje mi się, że ingerencja w działanie HDD jest lekko nie na miejscu i nie ma kompletnie związku z łamaniem regulaminu Xbox Live (rejestrując się tam). Ok, użyłem słowa na "d**" ale to efekt mojego wkur... na to, że jako uczciwy gracz, który dokonał także wielu zakupów na Marketplace, dostałem ot tak bana :/
   Report 

11-08-2009, 7:44 PM
Reply Quote
 jerry1981pl wrote:
Aha, mam tylko jedno pytanie, a jeżeli konsolę kupiłem w UK, tam założyłem sobie konto i wykupiłem Golda to co teraz jak przyjade z konsola do Polski na święta, to nie mogę grać live, mam zakładać nowe konto, a kto mi zwróci za niewykorzystane dni? A może nie wolno mi w ogóle grać na Xboxie, w końcu nie używam go w kraju, w którym się zarejestrowałem. Nie będę pokazywał palcem, ale ktoś tu kogoś dyma - takie jest moje zdanie.
   Report 

11-08-2009, 7:57 PM
Reply Quote
 zywiec99 wrote:
 jerry1981pl wrote:
Aha, mam tylko jedno pytanie, a jeżeli konsolę kupiłem w UK, tam założyłem sobie konto i wykupiłem Golda to co teraz jak przyjade z konsola do Polski na święta, to nie mogę grać live, mam zakładać nowe konto, a kto mi zwróci za niewykorzystane dni? A może nie wolno mi w ogóle grać na Xboxie, w końcu nie używam go w kraju, w którym się zarejestrowałem. Nie będę pokazywał palcem, ale ktoś tu kogoś dyma - takie jest moje zdanie.

I nie tylko Twoje...
Mnie osobiście śmieszy durna polityka MS, która mówi o tym, że wszystkie kraje Europy mają te same ceny np. na akcesoria do Xboxa 360. Szkoda tylko, że nie wszystkie kraje są równo traktowane jeśli chodzi o dostęp do usług. Polska dalej wśród krajów trzeciego świata!
   Report 

11-08-2009, 8:01 PM
Reply Quote
 zywiec99 wrote:
 jerry1981pl wrote:

Tak sobie myślę że jako pazerna korporacja pewnie oczekiwałbym że kupisz sobie nową konsolę (i wykupisz golda - najlepiej dając namiary na kartę kredytową którą ms z automatu obciąży kolejną opłatą).

Z tym że równiez według mnie jest to działanie krótkoterminowe, bo prędzej czy później klienci i ich pieniądze odejdą do konkurencji, która nie robi takich numerów... :(
wiem tylko jedno w ms sa świadomi tego problemu. Powiem więcej pracownicy polskiego oddziału ms również mają konta nie w pełni zgodne z regulaminem :) bo są porejestrowani tak jak większość polskich graczy na UK albo USA :) i dopóki ms nie stworzy polskiego livea raczej nie będę masowo banować takich urzytkowników, bo wiązało by się to z utratą wpływów... a te pojedyncze przypadki, które ostatnio miały miejsce cóż... wyjątki potwierdzające regułę.

ach i jeszcze jedno stare polskie hasło przyświecające ms: "Zwrotów nie przyjmujemy" :P

i tak ktoś tu kogoś d***. :)

peace and love brothers and sisters :)
   Report 

11-08-2009, 8:08 PM
Reply Quote
 jerry1981pl wrote:
Tak sobie myślę że jako pazerna korporacja pewnie oczekiwałbym że kupisz sobie nową konsolę (i wykupisz golda - najlepiej dając namiary na kartę kredytową którą ms z automatu obciąży kolejną opłatą).

Z tym że równiez według mnie jest to działanie krótkoterminowe, bo prędzej czy później klienci i ich pieniądze odejdą do konkurencji, która nie robi takich numerów... :(

No cóż, jakoś nie dalej jak 2 tygodnie temu sprawdziłem produkt konkurencji i mogę powiedzieć tylko jedno - nie żałuję zakupu w żadnej mierze. Nowego Xboxa 360 nie zakupię na pewno.
   Report 

11-08-2009, 8:16 PM
Reply Quote
 norberdoPL wrote:
No cóż, jakoś nie dalej jak 2 tygodnie temu sprawdziłem produkt konkurencji i mogę powiedzieć tylko jedno - nie żałuję zakupu w żadnej mierze. Nowego Xboxa 360 nie zakupię na pewno.
Jednym słowem czas na PS3 + Uncharted 2 + darmowy online. Z drugiej strony bardzo ciekawi mnie co takiego stoi na przeszkodzie udostępnieniu usługi Xbox Live polskim graczom?
   Report 

11-08-2009, 8:18 PM
Reply Quote
a swoją droga tak mi cośprzyszło do głowy. Nie grałeś ostatnio w modern warfare 2 lub jakąś inna gierkę, która nie miała jeszcze oficjalnej premiery, ale sklepy już ją rozprowadziły po graczach?
pytam bo znalazłem na forum uk info że trafili się ludze zbanowanie choć i konsolę i gry mieli legalne a własnie ostatnio odpalili grę na kilka dni przed premierą?

a co do bana to przypomniało mi się konsola jest banowana bodajże dożywotnio, (nawet u nas gdzieś na forum były o tym wzmianki) pozostaje męczyć microsoft o inne rozwiązanie bo odbanowac się podobno nie da.
   Report 
Page 26 of 30 (878 items)
« First ... < 24 25 26 27 28 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved