SGMario wrote:
1. Jak się rejestrowałem to nie było polskiego regionu i dobrze o tym wiesz.
2. Nie wszystkie pełne wersje są objęte blokadą.
3. Czytaj ze zrozumieniem, gdyż pisałem już wcześniej o VPN.
4. Kompletnie nie rozumiem Twojego stanowiska w tej sprawie, skąd takie negatywne podejście ?? Chyba i w Twoim interesie jest, aby dostępne były wszystkie gry jak i dodatki do nich ??
ad. 1 wiem, i co to zmienia? tłumaczy jakoś Ciebie że chciałes kupić co nie jest dostepne w naszym kraju? że złamałes regulamin, a teraz oczekujesz że ktos Cie za to przeprosi?
ad. 2 Originals? to pokaż mi które nie są...
ad. 3 za długie posty piszesz, masz pretensje o coś do wszystkich innych ale za nic w swiecie nie chcesz uznac swojej winy, jak często na tym forum uważasz, że przecież mozliwośc zakupu Ci się NALEŻY... sorry, ale w połowie mi się nie chce ;]
ad. 4 niestety, przykre jest to dla mnie ale zdaję sobie z tego sprawę i to mnie najbardziej boli i właśnie przez to nasz kraj jest jaki jest ... tak, chciałbym polskiego Live, ale wiem gdzie mieszkam, wiem jacy ludzie tu mieszkają i wiem że MS nie robi rzeczy dlatego że tak chce, należy mi się, etc. ciężko pracuję każdego dnia, wiem co jest dla mnie a co nie i dlaczego (ekonomia) i nie bawię sie w opluwanie wszystkiego i wszystkich na forach internetowych bo przecież w internecie jest to takie łatwe i proste
I may be LATE
but I look GOOD