Witam, jestem nowy na polskim forum xbox360 i mam nadzieje, ze nie zlinczujecie mnie za temat, który pewnie przewijał się już wiele razy. Szukałem informacji w necie, jednak większość tematów jest juz przestarzała, więc i informacje o "najlepszych TV" są nieaktualne. Od około roku xboxa mam podłączonego do monitora PC (Samsung T240) jak łatwo się domyślić, obraz z konsoli wygląda koszmarnie.... wiec postanowiłem wymienić również mój stary TV i kupić coś, na czym będę mógł oglądać telewizje i spokojnie grac na xboxie. Do dyspozycji mam ~ 2800zł (na telewizorach się nie znam, jako student, rzadko kiedy mam czas aby coś oglądać ;). Stawiałbym na LCD, ale rowniez jakaś mała plazma wchodzi w grę (jeżeli za taką kwotę można upolować coś konkretnego). Ważne jest, aby tv nie był za duży, 32 cale to byłoby max z uwagi na małą odległość na linii TV-oczy. Również kąty widzenia są dla mnie istotne (nie wiem jak to jest na telewizorach LCD czy plazmowych, ale na PC słabe katy sa irytujące). Czy mogę liczyć na Wasze podpowiedzi w tej sprawie?