jeszcze wpadło mi kilka pomysłów:przeciąganie liny, rzut padem na odległość, oczywiscie bezprzewodowym :),trambambula :)
ndrutheone wrote:Zdjecie na pamiatke wszystkich uczestnikow xbox fun day :)
...a my uczestnicy moglibysmy zrobic sobie biale koszulki z zielonym, wlasnym gamertag'iem :)
Gawlisz wrote:Ja mam taką propozycję żeby nie oszukiwać graczy i wysyłać im wygrane gry ;/ Nie wiem czemu ktoś usunął mój temat , ale wysłalem maila na podany adres i zero odzewu ... To firma microsyft powinna dolozyc wszelkich starań zeby gracze otrzymali swoje nagrody , anie ja ... Caly czas probuje dostac zaznaczam MOJE gry i wszyscy i wielkie M.pl ma to w glebokim powazaniau . Przypominam 1 i 2 miejsce turnieju pes08 funday niedzica ... GawełSypniewski i Mateusz Orzechowski
Kminek wrote:Jeżeli chodzi o miejsce, proponowałbym centrum polski, ale szerokim łukiem omijałbym wszelkie metropolie - jakoś nie chciałbym się przebijać przez zasyfione i zakorkowane miasto. Tu chciałbym powrócić do mojej zeszłorocznej propozycji, mianowicie - Kazimierza Dolnego. Miasteczko jest bardzo spokojne, piękne, ma swój klimat. Dodatkowo odbywałby się tam już różne imprezy i wydaje mi się że i odpowiednie zaplecze w kwestii zakwaterowania byłoby zapewnione.