kotlet mielony wrote:Hej, w 141 nr psxextreme jest tabelka z informacjami jak dana gitara sprawuje się w danej grze. Chciałem sobie kupić Xplorera (gitara od części 2) ale w tabelce jest napisane, ze "niektóre funkcje mogą działać nieprawidłowo". Które funkcje i dlaczego? Moze patch rozwiązuje sprawę ?
kotlet mielony wrote:Hmmm... Gra przyszła i muszę napisać, ze piosenki jednak mogłyby być lepsze (takie znane to mozna policzyć na palcach :\ ), a te do pobrania tańsze (500 pointsów za 3 piosenki, WTF ??? 3 takie packi i juz prawie 80zł w plecy)Obowiązkowe pytanko: jest jakaś technika gry na medium ? Chodz o to, ze malym palcem nie mogę wcisnąć niebieskiego guzika. Albo jest za mały, albo za słaby, albo nie znam techniki... No chyba ze to przez to, ze w ferworze gry obsuwa mi się łapa i czasem nie trafiam nawet w 3 pierwsze nutki...
kotlet mielony wrote:Ja mam Les Paula i nie narzekam, ponadto - nie wyobrażam sobie gry na przewodowej gitarze (rock band) - przy robieniu wygibasów gra dużo zyskuje ;) . Co do tracklisty RB2 - bieda na maksa - grałem u brata i z nudów nie wyrabialiśmy (no chyba ze coś fajnego i rockowego odkrywa się później).
kotlet mielony wrote:Ja tam osobiście na liście zakupów mam: GH: WT, GH: M, no i perkusję, taką jaką znajdę na allegro :)
kotlet mielony wrote:EDYTA: warto dodać, ze w RB2 jest strasznie niewyważony poziom trudności (medium o wiele łatwiejsze niż w GH3, hard trudno mi określić, bo w GH3 jeszcze go nie opanowałem, ale jest trudny)
CialnyGD wrote:Dzieki Bogu ze serwis jest dobry, bo juz mi 6 razy gitare wymieniali, ogolnie zeby bylo smieszniej nowa wersje "zabilem" w 2 dni.
Ownon wrote: CialnyGD wrote:Dzieki Bogu ze serwis jest dobry, bo juz mi 6 razy gitare wymieniali, ogolnie zeby bylo smieszniej nowa wersje "zabilem" w 2 dni. no bo to wiesz, gitarę na koncertach hendrix podpalał bo to byłą część "show", w domu z tą od x'a nie musisz tego robić, no chyba że robisz pokazy jak rodzina wpada na kocert...
CialnyGD wrote: gram w wiekszosci na HARD - EXPERT na gitarze i basie, wiec to tez moze byc problemem :)