Search:
My Xbox

Xbox 360 Česko

Started by loopak at 10-09-2009 3:35 PM. Topic has 5 replies.
Sort Posts:    
Print Search

10-09-2009, 3:35 PM
Reply Quote
Problém - GFWL a Section 8
Úžasnou customer support jsem byl odeslán na tohle forum, i když si myslím, že to sem asi úplně nepatří: Chci hrát online hru Section 8, ovšem když se chci přihlásit do GFWL, hlásí mi to: Nelze se připojit ke službě LIVE. Možná používáte účet služby Windows LIVE ID z oblast, která není službou LIVE podporována. Nevíte někdo, prosím, co s tím? Našel jsem, že by pomohlo vytvořit si "americký" účet, ovšem problém je v tom, že serial number je už svázaný s mým českým účtem. Díky moc
   Report 

10-10-2009, 8:22 AM
Reply Quote
Odp.: Problém - GFWL a Section 8
Zkus nejpve v nastaveni konzole zmenit LOCALE na USA ci UK.
   Report 

10-17-2009, 8:16 PM
Reply Quote
mam stejny problem jako loopak.
zajimalo by me
1,jestli je mozne zmenit region kdyz uz je s (CS) uctem svazany key
2,jestli se da prevest key na jiny ucet (US)
3,kdyz zrusim ucet (CS) co se stane s key? bude volny nebo v p...li?
   Report 

10-19-2009, 6:50 AM
Reply Quote
GeorgeCup: Dík za radu, ovšem problém je s PC hrou. Vím, že jsem na špatným foru, ale paní z Customer Service mě poslala sem. Navíc mi s problémem neby schopný pomoci ani další člověk z české CS. Psal jsem si i se třemi dalšími zaměstnanci z Customer Service anglické (nebo jaké) a nikdo mi nebyl schopný pomoci. Spíš to vypadalo, že vůbec neví, o co se jedná. U Windows Live účtu (e-mail) se mi podařilo změnit zemi na USA, ale na xbox.com mám furt nezměnitelnou Českou republiku. Každopádně jsem vyhodil krásných 40 euro a příště se radši kouknu jestli hra má GFWL. Sice už bych použil americkej účet, ale už z principu si ji nekoupím...
   Report 

10-23-2009, 3:00 PM
Reply Quote
Tak, můj problém vyřešen... Steam Support mi nabidnul vrácení peněž, úžasný! Aspoň někdo je schopnej se postarat o zákazníky a né posílat jim ty stejný auto-maily. Go go mrkvosoft! Každopádně by mě moc zajímalo, jestli se to dá nějak vyřešit, abych tu hru mohl hrát. Ne že bych si hru chtěl koupit znova, jen mě zajímá, jestli to nejde rozchodit a Microsoft customer service není ještě tupější, než se mi teď předvedli :-D
   Report 

11-07-2009, 7:01 PM
Reply Quote
No ja jsem tak znechuceny, ze uz nemam chut koupenou hru hrat. a kaslu i na zahozene prachy. Pro me GFWL je rozkaz "NEkupuj to" a XBOX jsem uz vratil :-/  Jsou prijemnejsi cesty k dobremu zahrani.
   Report 

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved