Search:
My Xbox

Xbox 360 Česko

Started by HellraiserPecos at 10-12-2009 7:49 PM. Topic has 10 replies.
Sort Posts:    
Print Search

10-12-2009, 7:49 PM
Reply Quote
Hraní na třech monitorech
Zdravím všechny příznivce Xbox360. Mám otazku. možná se to tady někde řeší, řešílo, ale nejsem to schopen najít. Koukal jsem že na youtube jsou videa kdy hrajíc hráči na třech LCD monitorec. A tak by mě tato problematika zajímala více. Jestli mě můžete někdo vysvětlit co je k tomu potřeba atd... případně mě někam přesměrovat? Díky moc
   Report 

10-13-2009, 5:42 AM
Reply Quote
Odp.: Hraní na třech monitorech
Ano,jde to (Forzu2 jsem tak videl hrat), ale potrebujes 3monitory, 3Xboxy a samozrejme 3x tu hru.
   Report 

10-13-2009, 5:59 AM
Reply Quote
Díky moc za rychlou odpověď a ještě mě tedy zajímá jak to vlastně "spárovat" aby to běhalo zároveň?
   Report 

10-13-2009, 12:30 PM
Reply Quote
Pres ethernetovy kabel zapojis xka do switche ci routeru.
   Report 

10-13-2009, 1:11 PM
Reply Quote
můžes to nějak víc rozvést? jako zapojení rozumím, ale dost dobře nechápu, když zapojím všechny tři do routeru či switche tak co dál? do routeru zapojím co? ... nebo je na netu někde nějaký schéme zapojení ? nazorně?
   Report 

10-13-2009, 3:03 PM
Reply Quote
Normalne spojis ethernetovym(to je ten, kterym se pripojujes na Live - ma koncovky RJ45) kabelem Xboxa a switch(nebo router), pak druheho a nakonec i toho tretiho xboxa, ze budou zapojeny vsechny 3soucasne. No a v nastaveni hry musis vytvorit na jednom xboxu hosta (na tom, kterem budes hrat¨) a s ostatnima se pripojit. Vic nevim, pouzil Google.
   Report 

10-13-2009, 3:10 PM
Reply Quote
super díky. takhle mě to stačí abych pochopil základní princip .... ;) díky moc
   Report 

10-29-2009, 1:05 PM
Reply Quote
...a já hledal návod na zapojední 3x LCD monitoru na 1x Xbox360, aby vznikl 1 celistvý obraz. Takhle by to nešlo:) ;) tohle je navod, jak hrát ve třech lidech MP
   Report 

10-30-2009, 8:15 AM
Reply Quote
ne, neni to navod na MP. Na hrani Forzi potrebujes 3 x Xbox360 a 3 x LCD a logicky je musis nejak propojit. To bych chtel videt, jak se ti podari pripojit k jednomu Xboxu 3 LCDka.
   Report 

11-01-2009, 10:46 AM
Reply Quote
    No ale pokud se mu to povede, tak ať sem šoupne návod, protože mít 3 monitory na forzu by bylo super. Mít 1 monitor na levý a dalsí monitor na pravý zrcátko a ten třetí pro přímej směr, to by bylo fakt parádní.

sajty
   Report 

11-01-2009, 6:28 PM
Reply Quote
Jenze to se mu nepovede, pac je to nemozne.
   Report 

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved