Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by FEYLLIN at 10-18-2009 9:39 AM. Topic has 27 replies.
Sort Posts:    
Print Search

10-18-2009, 9:39 AM
Reply Quote
Face book
Nie znalazłem tematu o tym więc postanowiłem założyć nowy . Jeśli takowy temat juz istnieje to prosze o namiar a tam przeniesiemy dyskusje.

A teraz do rzeczy , jako że niedługo zawita na nasze konsole nowy Update dający nam dostęp do Face booka to postanowiłem założyć na nim grupę zrzeszającą graczy z polski oraz "używających polskiego języka".
I nie chodzi mi o samą wymiane gametagów ale raczej o wspulne planowanie turniejów , ustawek i innych wydarzeń w polskiej społeczności X-boxowej .

Oczywiście jako że sam założyłem tą grupe to zdaje sobie sprawe że sam nie dam rady prowadzić jej w pużniejszym czasie dlatego też poszukuje osób chcących objęć stanowisko Administratorów.

Oczywiście witam też wszystkich chcących sie przyłączyć do naszej grupy

Jak to zrobić ?? wystarczy zalogować sie na face booka i odszukać grupe o nazwie "X-box 360 PL"

Mam nadzieje że wam sie spodoba mój pomysł , i jeśli macie jakiekolwiek propozycje to chętnie je tu przedyskutujemy :D

PS: Zauwarzyliście że nie można znaleść polskiego woróm z poziomo głównegj strony ??
   Report 

10-18-2009, 11:26 AM
Reply Quote
Odp: Face book
Face book co to jest i gdzie moge to znaleść powiec jeszcze :P
   Report 

10-18-2009, 12:11 PM
Reply Quote
to taki starszy międzynarodowy brat naszej klasy

znjdziesz go pod adresem
to play or not to play that is the question ;)
   Report 

10-18-2009, 1:06 PM
Reply Quote
Re: Face book
Facebook spoko, ale ja najbardziej ciesze sie na LastFM. ciekawe tez czy bedzie mozna korzystac ze SkyTV majac angielskie konto :) lece dodac sie do grupy.
   Report 

10-18-2009, 2:24 PM
Reply Quote
fajnie fajnie, ale te ponieważ nie ma polskiego live'a, to Last.fm, Facebook i Twitter nie będą raczej funcjonalne, a być może będą też objętge blokadą regionalną
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-18-2009, 10:07 PM
Reply Quote
Mało użytkowników :<
   Report 

10-20-2009, 10:40 PM
Reply Quote
Dopisałem się, a co:)
   Report 

10-21-2009, 9:04 AM
Reply Quote
Re: Odp: Face book
Ownon a co ma do tego polski live?
   Report 

10-21-2009, 1:14 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Face book
zalogowałem sie tam ale jak mam znaleść  jakiegoś polakaalbokogo wogule czarna magia tam jest ;/
   Report 

10-21-2009, 2:32 PM
Reply Quote
@Minimal Bros

obstawiam, że mogą być problemy z tymi trzema usługami dla krajów, w których nie ma live
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

10-23-2009, 11:22 AM
Reply Quote
Zapisałem się do BETY i się dostałem ;) Dzisiaj jak uruchomiłem konsolę to pojawiła się aktualizacja. Ściągała się jakieś 5 minut.

I tak:
Twitter działa
Facebook pewnie też będzie działał, na razie muszę się tam zarejestrować.
Na last.fm loguje się na moje konto, ale jak chcę odsłuchać jakąś stację to wyskakuje błąd, z info żeby zalogować się jeszcze raz.
Zune mi się włącza, ale nie będę płacił żeby sprawdzić czy będzie mi film odtwarzał jakiś ;)

To tyle, pozdrawiam :)
   Report 

10-28-2009, 11:19 PM
Reply Quote
hah :) swiat jest maly. szczurek, wlaczyles sie do mojej sesji Borderlands i szybko wylogowales po ostrzale. nie strzelalem do ciebie tylko pajakow ktore miales z plecami. jaki masz teraz poziom? ja 32. moze bysmy ustawili sie na robienie questow? btw. wiesz moze jak zdjac czesc shotguna na tamie? pzdr
   Report 

10-30-2009, 9:51 AM
Reply Quote
Witam !

ja rzadko kiedy jestem na necie , bo większość wolnego czasu spędzam na konsoli a nie załapałem się jeszcze na betę Facebooka ale dziękuje wszystkim którzy przyłączyli się do naszej grupy :D , nadal szukam osób chcących pomóc ją prowadzić.
No i oczywiście zapraszam na 1 wspólne granie dzisiaj w Tekkena 6 jeśli ktoś ma ochote :D

Ps: chopaki czekajcie na mnie z tym Borderlands do ponidziałku to powinienem dostać już swoją kopie :D

A tak przy okazji gra ktos może w Magma Carta 2 ??
   Report 

10-31-2009, 11:37 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Face book
no to bomba :) poczekam na ciebie z ostatnim bossem :) beda acziwy, bedzie duzo radosci ;)
   Report 

10-31-2009, 12:49 PM
Reply Quote
Wszystko pięknie... jestem w becie, bawie się tym wszystkim, teraz w tym tygodniu doszedł jeszcze Halo Waypoint, ale chwila moment... Po co Twitter na X360? Po co facebook? last.fm nie działa w Polsce z powodu czegoś na wzór blokady regionalnej. Nie ważne, że masz konto Live na US/UK, ale IP masz z Polszy i żegnaj last.fm. Zune? Szkoda, oj wielka szkoda że nie ma tego w Polsce. Streaming wideo zajedwabista sprawa, no i dużo nowości których w Polsce jeszcze w kinach nie ma ;) (np. Fighting z tym ziomkiem z pierwszego Step Up). Jak korzystasz z Twittera warto zmienić język w konosli na amerykański/angielski, wtedy masz normalne literki a nie zlepek znaczków. Facebook dobry jak chcesz fotki albo wpisy kumpli zobaczyć, ale z mojej listy mało kto ma facebook (przynajmniej w fazie beta). Z twittera i tak korzystam z poziomu www/komórki/tweetdeck`a na PC. Co do skyTV to nie wiem bo ja mam konto na US.

Dla mnie? Z tej czwórki to najlepszy jest Halo Waypoint i Zune (płacze za każdym razem kiedy patrze na Zune i wiem że nic nie da się zrobić). Twitter i Facebook, a szczególnie to pierwsze w ogóle jest nie potrzebne na naszej konosli

Xbox żyje!!! I sobie gram na nim czasami ;p
   Report 

10-31-2009, 1:12 PM
Reply Quote
Zwirz: no to lipa. najbardziej nastawialem sie na LastFM. wiem ze mozna to obejsc jakas platna usluga przyznajaca angielskie IP ale to koszt rzedu 30 funtow rocznie. swoja droga to mocno bez sensu. zalozmy ze ejstem anglikiem ktory mieszka w Polsce i co? blokada? poza tym przeciez LastFM jest w Polsce. z Twittera nie korzystam, wole Blipa. FB sie przyda bo korzystam z niego na codzien.
   Report 

11-02-2009, 9:59 AM
Reply Quote
 Minimal Bros wrote:
swoja droga to mocno bez sensu. zalozmy ze ejstem anglikiem ktory mieszka w Polsce i co? blokada?
no właśnie, a wystarczyło by przecież, żeby MS każdego użytkownika Live odwiedzał w domu i sprawdzał dowód/paszport ;]
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

11-02-2009, 2:52 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Face book
 Ownon wrote:
 Minimal Bros wrote:
swoja droga to mocno bez sensu. zalozmy ze ejstem anglikiem ktory mieszka w Polsce i co? blokada?
no właśnie, a wystarczyło by przecież, żeby MS każdego użytkownika Live odwiedzał w domu i sprawdzał dowód/paszport ;]
Nie. Wystarczy jedynie live w Polsce.
   Report 

11-02-2009, 3:23 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Face book
 krzyku wrote:
 Ownon wrote:
 Minimal Bros wrote:

Wydaje mi się ze ms łatwiej będzie chyba pochodzić... :P
   Report 

11-02-2009, 3:27 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Face book
 krzyku wrote:
 Ownon wrote:
 Minimal Bros wrote:
i w pozostałych 241 państwach od razu, a co!
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

11-02-2009, 3:34 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Face book
 Ownon wrote:
 krzyku wrote:
 Ownon wrote:
 Minimal Bros wrote:
i w pozostałych 241 państwach od razu, a co!

jak lecieć po całości to pewnie sprawdzą jeszcze wszystkie wody międzynarodowe, stacje wydobywcze ropy i gazu, stacje badawcze na obu biegunach, achi byłbym zapomniał o międzynarodowej stacji kosmicznje :P:P:P
   Report 

11-02-2009, 3:45 PM
Reply Quote
pozamykali ich w puszkach na długie dni/miesiace/lata to chłopaki powinni mieć możliwość się rozerwać co by im głupie pomysły do głowy nie przychodziły
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

11-03-2009, 2:54 PM
Reply Quote
Przecież to ta sama planeta. Przez was już się nawet ziemianinem nie czuję.
   Report 

11-03-2009, 3:19 PM
Reply Quote
 krzyku wrote:
Przecież to ta sama planeta. Przez was już się nawet ziemianinem nie czuję.

i bardzo słusznie w końcu faceci są z Marsa a kobiety z Wenus.

wynika z tego że ziemian (ziemniaków) nie ma są jedynie Marsjanie i Wenusjanki :P
   Report 

11-03-2009, 4:08 PM
Reply Quote
najlepsze sa imprezki na wenus
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

11-03-2009, 10:27 PM
Reply Quote
Rozumiem aluzję, PSN mają?
   Report 

11-04-2009, 9:34 AM
Reply Quote
w życiu!
I may be LATE
but I look GOOD
   Report 

11-04-2009, 3:02 PM
Reply Quote
Z tego co pamiętam "1 vs 100" tez przez kilka tygodni działał bez problemu w Polsce, po czym bezczelnie go niestety zablokowali. Tak wiec podejrzewam, ze jezeli nawet teraz cos, a zwlaszcza wersja beta, dziala u nas, to za kilka tygodni zostanie zamknieta na nasz polski rynek.
   Report 

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved