Search:
My Xbox

Xbox 360 Česko

Started by AleshCZ at 11-01-2009 3:41 PM. Topic has 5 replies.
Sort Posts:    
Print Search

11-01-2009, 3:41 PM
Reply Quote
Nelze stahnout map packy na CoD 5....
Zdravím, mám UK účet...po Xbox Live hraji normálně po síti..stáhl jsem mapy na CoD 4 v pohodě, ale když chci stáhnou mapy na CoD 5 píše mi to: This item isnt avalaible in your current location...nevíte někdo co s tím?díky
   Report 

11-01-2009, 6:30 PM
Reply Quote
Odp.: Nelze stahnout map packy na CoD 5....
timhle to stahnes http://www.xboxweb.cz/clanek/navody/6541-navod-blokovany-obsah-xbox-live.html
   Report 

11-01-2009, 6:48 PM
Reply Quote
Odp.: Nelze stahnout map packy na CoD 5....
JJ, to jsem zkoušel, ale nechtělo se mi to připojit na Xbox Live v tom testu.....zkoušel jsem spoustu těch Public DNS ale pořád nic...prostě jsem se při testu připojil na internet ale X live nic...tak nevím čím to může být???není někde podobný popis?třeba více detailní?díkes
   Report 

11-01-2009, 7:04 PM
Reply Quote
Re: Odp.: Nelze stahnout map packy na CoD 5....
sorry, ale detailnejsi nez tenhle uy nenajdes. Co ti to vyhodilo v Xku za chybu v testu Live? a na PC ti oba programy slapaly v pohode?
   Report 

11-02-2009, 1:38 PM
Reply Quote
Odp.: Re: Odp.: Nelze stahnout map packy na CoD 5....
Na kompu to šlapalo dobře, a v Xku když jsem dával v předposledním kroku toho návodu TEST X LIVE CONNECTION...tak se mi to připojilo do sítě a do netu taky..ale nechtělo se mi to připojit na X Live..psalo to, že připojení je možné, ale omezené..kua tu hlášku si přesně nepamatuju:(...já to doma zkusím ještě jednou a kdybys mohl..vyfotil bych třebas ty hlášky co to háže..kdybych ti to hodil třebas na mail a mknul ses na to??kdyžtak pisni mail..díkes za trpělivost...já jsem na tady ty srandy lama...zatím čus
   Report 

11-02-2009, 3:46 PM
Reply Quote
Odp.: Re: Odp.: Nelze stahnout map packy na CoD 5....
tady najdesmuj mail http://www.xboxweb.cz/help.html
   Report 

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved