@rysiuncio
Pytanie 1. Zauważyłem, że Microsoft olewa polskich klientów nie tylko przez live, którego nie ma, ale nawet strona xbox.com w wersji polskiej to jakiś mocno ubogi krewny. Dlaczego?? Skoro za gry i konsole płacimy duuużo więcej, to dlaczego dostajemy duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo mniej??
Odpowiedz 1. Zgadzamy sie z tym, ze amerykanska strona xbox.com jest o wiele bogatsza. Sugerujemy abys porownal lokalne strony internetowe wszystkich marek konsol.
Pytanie 2. Co z programem wymiany uszkodzonych płyt?? Czy muszę ją wysyłać aż do Anglii?? Pojawiły mi się pęknięcia na Doa4 od środka płyty i nie wiem co z tym zrobić, bo nie mam karty kredytowej.
Odpowiedz 2: Program wymiany plyt wyglada identycznie we wszytskich krajach Unii Europejskiej. W tej chwili nie mamy planow do dodania loklanych modyfikacji tego programu.
Pytanie 3. Czy jest szansa, że kiedyś w naszym kraju gry w serii klasyki na konsole będą w cenach podobnych do klasyki na PC.
Odpowiedz 3: Na to pytanie trudno odpowiedziec ale juz teraz tniemy ceny o 20% wzgledem kazdego nowego wydawnictwa - takze z serii classic. oznacza to, ze najblizsza gra MGS wydana w serii classic kosztowac bedzie 99 zl, zaraz 119 zl jak do tej poty (sugerowana cena detaliczna).