Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by apator fan at 05-25-2009 10:18 PM. Topic has 297 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 3 of 10 (298 items)
< 1 2 3 4 5 > ... Last »

05-25-2009, 10:18 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
witam!! ja przyjade sobie z bratem na bank:) pierwszy raz bedziemy. male info jak to z kosztami u was wygladalo takie wiecie np weekend 200 zł + dojazd czy cos w tym stylu, moze byc wyliczenie co na co:P a tak po za tym to 1. Koszulki (tylko nie biale -szybko bede brudne (choc czarne tez byc nie musza)) 2. NIEŚMIERTELNIKI kapitalna sprawa:) 3. Real achivy ideal 4. te wszystkie sporty realne mi pasi, z braciakiem mocna ekpipa bedzie w noge i kosza:) 5. impreza wieczorem to nawet wiadomo ze byc musi, bramkarz tez byc musii, moze byc tez jakis stolik dla tych co sie poskaldaja a nie beda problemowi, toc niech spia a co mi tam:P 6. ja tam na turnieje sie nie nastawiam, bo w NBA 2009 pewnie nie bedzie:P no i wiadomo ze fajnie bedize poogladac chwiel al nie za dluuugo bo wiadomo gry to interakcja a nie obserwacja. 7. paintball rewelka i nie drogie to stosunkowo. na 2h "grania" 50 zł u nas sie placi od osoby, czyli jak ograniczyc to do krootkich walk mozna by tanio fajną wkretke uskutecznic:) 8. duuzo gdzetow wiadomo. 9. jakies konkursy wieczorkeim na imprezce,od klasycznego kto szybciej bro walnie do róznych innych uciech "oczepinowych":) 10. generalnie odgrywanie scenek z gier takie kalambury. duuuuzo funu a mniej hardcore:P ma byc lekko łatwo i przyjemnie:)
   Report 

05-26-2009, 7:33 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Dobry shotgun sprężynowy to 50 zł i 30m skutecznego zasięgu. Opony nie są potrzebne, wystarczą drzewa w lesie ;) . IMO jest to jednak pomysł bez sensu - mimo wszystko za duże koszta i na pewno znalazła by się grupa terminatorów. Lepiej wynająć sprzęt do paintballa.

Dawniej Garam PL i Garam POL
   Report 

05-27-2009, 5:36 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
ja będe bankowo.... ok 40-50km :D

chciałbym mały turniej w FIFE 09 ;]
   Report 

05-29-2009, 6:12 AM
Reply Quote
 kotlet mielony wrote:
Dobry shotgun sprężynowy to 50 zł i 30m skutecznego zasięgu. Opony nie są potrzebne, wystarczą drzewa w lesie ;) . IMO jest to jednak pomysł bez sensu - mimo wszystko za duże koszta i na pewno znalazła by się grupa terminatorów. Lepiej wynająć sprzęt do paintballa.
A jak mam M4 G&P za 3,5 kawałka to ASG również dla mnie będzie dostepne?? xD Pozatym ASG na XFD to będzie cieżkie do oganizacji, aczkolwiek fajna sprawa:)
TEz | TOTAL EFFECTz POLAND

TEAM iX | NA
   Report 

05-29-2009, 7:15 PM
Reply Quote
Ale ze o co Ci chodzi ?

Report 

05-30-2009, 7:24 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Panowie cała ta dyskusja na temat ASG i innych takich bajerów jest nie na miejscu. Tutaj rozmawiamy o FunDay`u. Jeśli MS Polska zdecyduje się na taką formę rozrywki na zlocie to na pewno nie będzie kupować tych karabinów na własną rękę tylko wynajmie firmę która zajmuje się takimi rzeczami. Swoją drogą turniej w postaci strzelania do hamburgerów z takich karabinów miałby poza dobrą zabawą, drugie dno (wiadomo kto to hamburger ;) )
   Report 

05-30-2009, 12:12 PM
Reply Quote
Mnie dziwi decyzja o organizacji turniejów drużynowych w Gears of War 2 i Halo 3. W końcu sceny mają ten swój sprzęt i turnieje co dwa miesiące czy coś takiego. Na Fun Day powinien być turniej dla wszystkich, bo wiadomo, że zorganizowana na miejscu drużyna i tak nie ma żadnych szans. Jeden turniej indywidualny powinien być, np. w PES czy Guitar Hero (tylko taki na poważnie).

Jakieś dodatkowe atrakcje, typu zawody w strzelaniu z ASG, to fajny pomysł.

This posting is provided "as is" and confers no rights.
   Report 

05-30-2009, 1:16 PM
Reply Quote
 kotlet mielony wrote:

No tak terminatorzy to częste zjawiska zwłaszcza wśród amatorów i początkujących. A, że braliby w tym udział w większości amatorzy to nie muszę pisać jakby to wyglądało. Wynajęcie sprzętu do paintball'a to też fajny pomysł. A może każdy kto ma własną replikę niech weźmie ją na funday i urządzimy sobie własną strzelankę taką ogólnopolską:)
   Report 

05-31-2009, 7:20 AM
Reply Quote
 kobejn wrote:
 kotlet mielony wrote:

No tak terminatorzy to częste zjawiska zwłaszcza wśród amatorów i początkujących. A, że braliby w tym udział w większości amatorzy to nie muszę pisać jakby to wyglądało. Wynajęcie sprzętu do paintball'a to też fajny pomysł. A może każdy kto ma własną replikę niech weźmie ją na funday i urządzimy sobie własną strzelankę taką ogólnopolską:)

Ten pomysł imo nie ma szans realizacji , za duza odpowiedzialnosc na organizatorach, za duze koszta.

●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Rest In Peace Michael Jackson
●▬▬▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬▬●
Peace Love and Microsoft <--- oksymoron xD
   Report 

05-31-2009, 3:14 PM
Reply Quote
Kobejnowi chodziło o to, by strzelankę zorganizować sobie "poza" fundayem.

Report 

05-31-2009, 4:26 PM
Reply Quote
Tak właśnie. Tylko czy ludziom będzie się chciało taszczyć repliki(niektórym przez pół Polski)
   Report 

05-31-2009, 8:19 PM
Reply Quote
Mam zamiar przyjechać tylko chciałbym zapytać jak wygląda kwestia z noclegiem. Czy jest jakiś hotel/motel/domki do wynajęcia cokolwiek na miejscu by można było przenocować? :).

Fajnie by było jak by odbył się też turniej w PES'a 09 :)

http://odgraczadlagracza.wordpress.com/
   Report 

06-01-2009, 3:10 PM
Reply Quote
 niebianski wrote:
Mam zamiar przyjechać tylko chciałbym zapytać jak wygląda kwestia z noclegiem. Czy jest jakiś hotel/motel/domki do wynajęcia cokolwiek na miejscu by można było przenocować? :).

Fajnie by było jak by odbył się też turniej w PES'a 09 :)

patrz mistrzu i się ucz TUTAJ

Co do wypowiedzi Wroga po części się zgadzam. Nie po to jest chyba FunDay, żeby przyjechała "napakowana skillem" ekipa zebrała nagrody i odebrała chęć do gry pozostałym. Fajnie by było jakby był jakiś turniej o którym nikt by nie wiedział, że jest. Dopiero po przyjeździe dowiadujemy się o turniej np. w Fifę 09, sklecamy ekipę i wtedy okazuję się kto jakim graczem jest ;p Przypuszczam, że będą tego typu atrakcje i te turnieje Halo 3 i GoW2 są tylko zachętą i wabikiem na ludzi.
   Report 

06-02-2009, 10:38 AM
Reply Quote
A ja mam pytanie jakże ciekawe. Kiedy będzie otwarta rejstracja? ;> Bo jestem niecierpliwy haha ;] Ej! A tak notabene, kto ogladał konferencje MS na E3? Pojawiło się pare nowinek, między innymi ujawoniona jak się nazywa kolejna gra w uniwersum Halo. Po O.D.S.T pojawi się Halo Reach. Pokazana została Forza Motorsport 3, FF XIII, Modern Warfare 2 (wszystkich wymienonych gier zostały pokazane demka) czy ekluzywny Metal gear Solid o pod tytule Rising. Sam Hideo zapowiedział ją na konferencji. No i Project Natal. Coś niesamowitego... To jest to czym miał być WiiFit ;)
Xbox żyje!!! I sobie gram na nim czasami ;p
   Report 

06-02-2009, 8:38 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Bardzo chciał bym aby odbył sie turniej w halo 3 będę tam na 100%, moze ktos wie o kturej to sie odbedzie ? narazie wiem ze w lipcu. Bedą jakeis zapisy dróżynowe.. ??
   Report 

06-03-2009, 6:05 PM
Reply Quote
Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Przede wszystkim więcej "punktów programu" (jakieś prelekcje, konkursy, itp.). Rok temu mozna było przedewszystkim grać na standach (których oczywiście było za mało). Grać to ja mogę w domu. Na taką imprezę przyjezdzam zeby zaznać rozrywki okołogrowej :) Więcej standów z party games (rok temu były tylko 2 - z Dance Dance Revolution i Guitar Hero/Rock Band). Podoba mi się pomysł z dyskoteką w nocy. Tylko zeby była muzyka przy której mozna tańczyć a nie tylko techniawka i okolice.
   Report 

06-05-2009, 11:09 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
 Zwirz wrote:
A ja mam pytanie jakże ciekawe. Kiedy będzie otwarta rejstracja? ;>

No właśnie, w maju na stronie funday'a '09 było info że już w czerwcu i w czerwcu ta strona znikła ;o
   Report 

06-05-2009, 1:59 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Ja spróbuję reprezentować Polskich fanów gier muzycznych. Prosimy, niech odbędzie się turniej w GH Metallica lub Rock Band 2. W lipcu, przed rozpoczęciem Fun Day'a odbędzie się premiera gry Guitar Hero Smash Hits więc turniej w nią byłby jak najbardziej na miejscu. Jest to prośba o zorganizowanie oficjalnego turnieju, nieoficjalny spróbujemy zorganizować na własną ręke. :)
   Report 

06-05-2009, 4:15 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Mac`u o to się nie martw. W tamtym roku był turniej Rock Band to i w tym roku będzie. Fajnie jakby było można sobie wybrać czy GH:WT, GH:Metallica, GH: Smash Hits, Rock Band 1/2
   Report 

06-08-2009, 4:19 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Ja na pewno będę a mam jakieś 440 km do Giżycka, rejestracja dokonana tylko czekać na potwierdzenie... Jeśli zapowiedzią polski LIVE to muszę przy tym być
   Report 

06-08-2009, 6:03 PM
Reply Quote
Noo, najlepiej zróbcie żonglowanie padami różnokolorowymi : D

Albo konkurs na kartkach na najlepszy wygląd (design) naszego x pudełka, wiecie drukujecie jakies 200 "szablonow" konsoli i dajecie do kolorowania ^^

I ogłoście xbox live w polsce ; p
   Report 

06-08-2009, 10:04 PM
Reply Quote
Ja i moja dziewczyna na Xbox Fun Day 2009 chemy koniecznie zagrać w demo Forzy 3 !
   Report 

06-08-2009, 10:25 PM
Reply Quote
Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
bedzie Fight night 3 lub 4? mam troche daleko jakies 700km ale jesli bedzie pogoda to sie zjawie. jestem za jakimis druzynowymi konkursami i wieczorkami przy ognisku i piwku.
   Report 

06-09-2009, 10:20 PM
Reply Quote
Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Ja bym proponował jakieś różnorodne turnieje. Tak  żeby dla każdego było coś co lubi. Fani wyścigów ( Forza Motorsport 2, PGR 4), fani bijatyk ( Soul Calibur 4, Street Fighter 4...), Fifa 09. A nie strzelanki tylko (Halo3 i GoW2) w timach, jak dla mnie bezsens...
   Report 

06-10-2009, 4:36 PM
Reply Quote
Odp: Re: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
 REZOK PL wrote:
Ja bym proponował jakieś różnorodne turnieje. Tak  żeby dla każdego było coś co lubi. Fani wyścigów ( Forza Motorsport 2, PGR 4), fani bijatyk ( Soul Calibur 4, Street Fighter 4...), Fifa 09. A nie strzelanki tylko (Halo3 i GoW2) w timach, jak dla mnie bezsens...

Popieram idee "dla kazdego coś dobrego"

Od siebie dorzuciłbym turniej w Pro Evolution Soccer 2009 lub którąkolwiek inną część + jakaś bijatyka.
Z atrakcji okołogrowej proponowałbym zrobić konkurs najlepiej przebranego uczestnika/uczestniczkę zlotu za jakąś postać z gry na X-a 360 (lub jakąś inną konsolę) - coś w rodzaju cosplay.
   Report 

06-14-2009, 2:59 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
 NakedTingle wrote:
Ja i moja dziewczyna na Xbox Fun Day 2009 chemy koniecznie zagrać w demo Forzy 3 !
A ja w MW2 ^^. Sweet dreams...
TEz | TOTAL EFFECTz POLAND

TEAM iX | NA
   Report 

06-14-2009, 7:31 AM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Wiem że to wręcz niemożliwe ale na FunDay chciałbym zobaczyć możliwości kamerki 3D do X360 :P A turniej fajnie by było zagrać np w UFC swoimi postaciami które robi się do 5min. Pozdrawiam
   Report 

06-15-2009, 1:39 PM
Reply Quote
NOCLEGI :(
 Niestety miejsc w domkach już nie ma :(
Firma Mementum chyba  nie przewidziała ilości chętnych na takie "wygody" i też dało się odczuć brak doświadczenia w kwestii organizacji miejsc noclegowych dla uczestników tego typu imprezy...

Trza będzie namiocik zabrać i pod chmurką... byleby pogoda dopisała
   Report 

06-15-2009, 7:34 PM
Reply Quote
Re: NOCLEGI :(
Namiot piękna sprawa :D Tylko żeby gdzieś blisko można było się rozbić :)
   Report 

06-15-2009, 9:35 PM
Reply Quote
Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Witam- czy można liczyc na turniej soul calibur 4 ??
   Report 
Page 3 of 10 (298 items)
< 1 2 3 4 5 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved