Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by PODLES 89 at 06-17-2009 12:19 PM. Topic has 297 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 4 of 10 (298 items)
« First ... < 2 3 4 5 6 > ... Last »

06-17-2009, 12:19 PM
Reply Quote
Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
pewnie nie :) Jedziecie tam żeby pograć czy przymelanżować ? :D
   Report 

06-17-2009, 3:26 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Hej,
2 dni temu odbyliśmy wewnetrzne spotkanie dotyczace Xbox Fun Day 2009. Przedstawilem Wasze pomysly dotyczace zlotu i... mysle ze bedziecie zadowoleni:). O szczegolach poinformujemy wkrotce.

Pzdr.
Hubert
   Report 

06-17-2009, 3:31 PM
Reply Quote
Odp: NOCLEGI :(
Hej wacho0wacho,
osrodek byl najlepszym (pod wzgledem wielkosci, latwego dojazdu, zaplecza) miejscem na organizacje tego typu imprezy na Mazurach. Sila rzeczy zawsze bedziemy ogranczeni liczba domkow, ktore stoja w danym osrodku. Dlatego celowalismy (jak co roku) takze w osrodek z polem namiotowym, na ktorym bedzie mozna przenocowac. Mam nadzieje, ze nie bedziesz sie czul tym zawiedziony.

Pzdr.
Hubert
   Report 

06-17-2009, 10:30 PM
Reply Quote
Re: Odp: NOCLEGI :(
Siakoś damy radę... niedobory komfortu nadrobi się "płynami fizjologicznymi" ;)
Zresztą, jak w starożytnym Rzymie: "Chcemy chleba i igrzysk!" a tego na XFD09 raczej nie zabraknie :]

A tak w ogóle wybiera się ktoś z Poznania i okolic?
Bo na chwilę obecną mamy ze znajomymi mały dylemat logistyczny- nie uśmiecha nam się jechać 12h pociągiem,
auto też odpada (przypominam: polskie prawo wyraźnie wskazuje na konieczność pozostawania w stanie trzeźwości przez kierowcę).
Jak zbierze się nas grupka to możemy jakiś busik zorganizować może albo coś...
   Report 

06-18-2009, 9:07 AM
Reply Quote
Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
Kurde, moze juz wczesniej ktos sie o to pytal ale wymieklem na drugiej stronie. Czy kazda osoba musi sie za siebie rejestrowac? Bo ja juz sie zajerestrowalem i dostane jakby talon na trzy osoby czy jak?
   Report 

06-18-2009, 1:21 PM
Reply Quote
Re: Odp: Xbox Fun Day 2009
A ja mam takie pytanko, czy ktoś z was dostał potwierdzenie rejestracji? Bo u mnie i u mojego chłopaka narazie zero;]

Sorry girls for my english - I know it sucks;)
   Report 

06-18-2009, 4:26 PM
Reply Quote
Jaki jest dokładny adres zlotu ?? ulica nr??
   Report 

06-19-2009, 4:04 PM
Reply Quote
Adres dokładny nie bedzie potrzebny
Gdy bedziesz w Wilkasach nie powinno być problemu ze znalezieniem

o ktorej rozpoczyna sie ta cała impreza ? i w ktorych dniach będą najważniejsze wydarzenia ?
   Report 

06-19-2009, 8:05 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009
Mam pytanie odnośnie pola namiotowego i talonu na wyżywienie i napoje
Czy  będzie możliwość wypożyczenia namiotu czy będzie trzeba wziąść swój namiot ze sobą  i  co będzie zawierał w sobie talon na wyżywienie i napoje
   Report 

06-20-2009, 12:06 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: NOCLEGI :(
 wacho0wacho wrote:
Zresztą, jak w starożytnym Rzymie: "Chcemy chleba i igrzysk!" a tego na XFD09 raczej nie zabraknie :]

Bo na chwilę obecną mamy ze znajomymi mały dylemat logistyczny- nie uśmiecha nam się jechać 12h pociągiem,
auto też odpada (przypominam: polskie prawo wyraźnie wskazuje na konieczność pozostawania w stanie trzeźwości przez kierowcę).
Ja, ja, ja jadę z Poznania ;>! Jakie 12h pociągiem tak btw, lrn2rozklad.pkp.pl, nie chce mi sie szykac, ale jak pamietam to bylo gora 5h. Moze wpadne tez z jednym kumplem i kolezanka, to wtedy faktiko moznaby wieksza ekipe zebrac ;>
   Report 

06-20-2009, 1:47 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009
 PereZ 1105 wrote:
Mam pytanie odnośnie pola namiotowego i talonu na wyżywienie i napoje
Czy  będzie możliwość wypożyczenia namiotu czy będzie trzeba wziąść swój namiot ze sobą  i  co będzie zawierał w sobie talon na wyżywienie i napoje
Raczej trzeba zabrać swój namiot. Co do talonów to w tamtym roku było tak: 2x śniadanie 2x obiad 2x kolacja 3x piwo Być może coś pominąłem ale wątpie.
   Report 

06-22-2009, 1:41 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: NOCLEGI :(
 twojastara wrote:
 wacho0wacho wrote:

Ja, ja, ja jadę z Poznania ;>! Jakie 12h pociągiem tak btw, lrn2rozklad.pkp.pl, nie chce mi sie szykac, ale jak pamietam to bylo gora 5h. Moze wpadne tez z jednym kumplem i kolezanka, to wtedy faktiko moznaby wieksza ekipe zebrac ;>

No faktycznie są połączenia szybsze, ale jest z 5 przesiadek i np. w Pile jest niecałe 4min na następny pociąg, wystarczy mały poślizg (o co przy naszym PKP nie trudno) i cała trasa w piz*u
Przy połączeniu 12h czeka się z 3 godz na jedyną przesiadkę, ale w miarę bezpiecznie się zdąży (a i zamiast czekać można ten czas przemelanżować ;) )
   Report 

06-23-2009, 11:26 AM
Reply Quote
 Insane Girl wrote:
A ja mam takie pytanko, czy ktoś z was dostał potwierdzenie rejestracji? Bo u mnie i u mojego chłopaka narazie zero;]

U mnie też nic, ale rok temu też nie dostałem potwierdzenia, a na liście byłem ;) 2 dni przed FD można będzie zadzwonić na infolinię.
   Report 

06-25-2009, 12:33 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: NOCLEGI :(
 wacho0wacho wrote:
 twojastara wrote:
 wacho0wacho wrote:

No faktycznie są połączenia szybsze, ale jest z 5 przesiadek i np. w Pile jest niecałe 4min na następny pociąg, wystarczy mały poślizg (o co przy naszym PKP nie trudno) i cała trasa w piz*u
Przy połączeniu 12h czeka się z 3 godz na jedyną przesiadkę, ale w miarę bezpiecznie się zdąży (a i zamiast czekać można ten czas przemelanżować ;) )

Sam kurna jestes 12h.

Z Poznania z głównego, o 5:40 pociąg do Olsztyna, w Olsztynie jest 5 min na przesiadkę (da radę, a jak nie to trudno ;F), o 12:44 przybycie do Giżycka, czas podróży 7:04.

Ja pewnie będę tak jechał, you dig it ;>?

Report 

06-26-2009, 11:47 AM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: NOCLEGI :(
 twojastara wrote:
 wacho0wacho wrote:
 twojastara wrote:
 wacho0wacho wrote:

Sam kurna jestes 12h.

Z Poznania z głównego, o 5:40 pociąg do Olsztyna, w Olsztynie jest 5 min na przesiadkę (da radę, a jak nie to trudno ;F), o 12:44 przybycie do Giżycka, czas podróży 7:04.

Heh, o 7:00 to my już chcemy być na miejscu i rezerwować 'najlepsze' miejsca na polu namiotowym :) no i ogarnąć się trochę, zbadać teren i może jeszcze dupsko na słońcu poprażyć z piwkiem w dłoni :]
No i wybacz, ale nie jestem aż takim entuzjastą punktualności PKP (miewałem już tak, że na trasie 30 km pociąg miał opóźnienie 1,5h...)
   Report 

06-26-2009, 12:35 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Xbox Fun Day 2009 - pomysły i propozycje
 przemekgarbus wrote:
Ja na pewno będę a mam jakieś 440 km do Giżycka, rejestracja dokonana tylko czekać na potwierdzenie... Jeśli zapowiedzią polski LIVE to muszę przy tym być

Chodzi o rejestrację tutaj na forum czy jest jakaś specjalna rejestracja na Fun Day?
   Report 

06-26-2009, 3:27 PM
Reply Quote
Xbox Fun Day 2009 - pytania i odpowiedzi
Hej,
postnowilismy odpowiedziec na Wasze najczesciej zadawane pytania związane z Xbox Fun Day 2009. Znajdziecie je tutaj: KLIK

Pzdr.
Hubert
   Report 

06-27-2009, 12:38 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: NOCLEGI :(
 wacho0wacho wrote:
 twojastara wrote:
 wacho0wacho wrote:
 twojastara wrote:
 wacho0wacho wrote:

Sam kurna jestes 12h.

Heh, o 7:00 to my już chcemy być na miejscu i rezerwować 'najlepsze' miejsca na polu namiotowym :) no i ogarnąć się trochę, zbadać teren i może jeszcze dupsko na słońcu poprażyć z piwkiem w dłoni :]
No i wybacz, ale nie jestem aż takim entuzjastą punktualności PKP (miewałem już tak, że na trasie 30 km pociąg miał opóźnienie 1,5h...)
No bez jajec, o 7 rano checie być na miejscu? O 12 jest tak akurat, a mówię, jak nie wypali ta przesiadka to trudno, można się "integrować" (wiecie, vodka connecting people itd. ;P) I to jest kurde nieuczciwe, że w faqu jest napisane, że piwo od organizatorów będzie dla osób pełnoletnich, wszyscy przecież wiedzą jaka jest dzisiejsza młodzież przecież ;< Ale koledzy ze zlotu pomogą, c'nie ;P?
   Report 

06-28-2009, 3:20 PM
Reply Quote
Turniej
Dla mnie turniej w Pro Evolution Soccer to podstawa jeśli chodzi o turnieje, mam wielką nadzieję, że będzie i że warto będzie jechać te 500km do Giżycka :)
   Report 

06-29-2009, 1:18 PM
Reply Quote
Odp: Turniej
 Barcelinho wrote:
Dla mnie turniej w Pro Evolution Soccer to podstawa jeśli chodzi o turnieje, mam wielką nadzieję, że będzie i że warto będzie jechać te 500km do Giżycka :)

Popieram. turniej w PES obowiązkowy... albo chociaż żeby można było sobie przygrać z kompanami, tak rekreacyjnie. No bo kto gra w tą grę na "F" ???

do "twojastara":
działania o których piszesz są wbrew Ustawie z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi (Dz. U. Nr 35, poz. 230) !!!
Zresztą i tak trzeba się pilnować, wszak po alkoholu spada percepcja i zdolności manualne :D
   Report 

07-01-2009, 8:59 AM
Reply Quote
Mam nadzieję,ze w tym roku organizacja Halo3 n ie będzie na takich  samych  zasadach  jak w zeszłym roku gdzie pod  parasolem zebrali sie polscy"prosi" i ustalili  ja chce byc w grupie "a" ja w "b" a ja w "c" zebyśmy czasem na siebie nie trafili, a ludzie którzy przyjechali  z dziećmi a były takie przypadki skazani byli na rozegranie 1 meczu. Fun Day jak nie wiem co. Mam nadzieję,, ze bedzie uczciwie losowanie tym razem.
   Report 

07-01-2009, 7:02 PM
Reply Quote
 wacho0wacho wrote:
do "twojastara":
działania o których piszesz są wbrew Ustawie z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi (Dz. U. Nr 35, poz. 230) !!!
Zresztą i tak trzeba się pilnować, wszak po alkoholu spada percepcja i zdolności manualne :D
Sssssssiho ;>! Każdy miał kiedyś ?
   Report 

07-01-2009, 8:10 PM
Reply Quote
Re: Odp: Turniej
Czy oprócz zaplanowanych na dzień dzisiejszy turniejów , będą jakieś jeszcze ? Np. w Guitar Hero ?
   Report 

07-01-2009, 9:07 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Turniej
Popieram. turniej w PES obowiązkowy... albo chociaż żeby można było sobie przygrać z kompanami, tak rekreacyjnie. No bo kto gra w tą grę na "F" ???

A kto gra w tą grę na P ? Człowieku, opanuj się, fifa ma duzą liczbę fanów, choćby z tego powodu, ze EA, w przeciwieństwie do Konami, nie sprzedaje od kilku lat tego samego.

Dawniej Garam PL i Garam POL
   Report 

07-02-2009, 4:10 PM
Reply Quote
 airfresher wrote:
Czy oprócz zaplanowanych na dzień dzisiejszy turniejów , będą jakieś jeszcze ? Np. w Guitar Hero ?
Ja chcę Rock Banda! I What'cha Want na basie na expercie ;P
   Report 

07-06-2009, 7:05 AM
Reply Quote
Turniej w Tiger Woods PGA Tour 10 18 dołków pogoda: random !!! no i cosik żebym ja i inni gracze się nieodwodnili !!!
   Report 

07-07-2009, 11:42 AM
Reply Quote
A z Krakowa ktoś jedzie?:P czy tylko Ja taki mądry? pkp mam jedynie    15:41 h + 2 przesiadki(jedzie ktos dluzej?). Najwazniejsze zeeby pogoda dopisała a nie to co rok temu:/ i powinoo być dobrze : )
   Report 

07-07-2009, 3:50 PM
Reply Quote
 Moim zdaniem bardzo dobrym pomysłem jest zorganizowanie turnieju w GH lub RB. Dziwi mnie tez, ze nikt nie pomyślał o SC4. Niezła była by wtedy jazda. Oczywiście musiałby ten turniej być rozgrywany na (tak myślę) kilkunastu stanowiskach aby jakoś sprawnie poszedł. Mało było propozycji na temat ściganek. Dobrą grą byłby RD:GRID.
   Report 

07-09-2009, 5:55 PM
Reply Quote
Jestem podobnego zdania...turnieje powinny byc urozmaicone i dal kazdego cos ciekawgo :) ... bijatyka to musowo SC4 ... piłkarsko PES2009 ... z shooterow to Gearsy, CoD i Halo ... no i cos deser GH lub RB
   Report 

07-09-2009, 6:42 PM
Reply Quote
Re: Odp: Re: Odp: Turniej
a wie ktos moze czy sa jeszcze wolne domki?albo czy gdzies 'obok' mozna domki wynajac?bo nie zalapalem sie an rejestracje domkow,teraz musze namiot albo naokolo czegos szukac;/
   Report 
Page 4 of 10 (298 items)
« First ... < 2 3 4 5 6 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved