Search:
My Xbox

Polskie Forum Xbox 360

Started by KoBik POL at 11-29-2008 8:29 PM. Topic has 866 replies.
Sort Posts:    
Print Search
Page 5 of 29 (867 items)
« First ... < 3 4 5 6 7 > ... Last »

11-29-2008, 8:29 PM
Reply Quote
Re: Odp: Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź
Co z mapkami flashback dla klientów którzy kupili Limitowane Edycje? była jakaś deklaracja ale widać - cisza.
   Report 

12-01-2008, 1:31 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Dziś pytanie - dziś odpowiedź.
 Vallhalen wrote:
To był banał proszę o usniecie poprzedniego posta ;) 
Te dane akurat można sobie normalnie wprowadzić spójrz na mój profil choćby Wink [;)]
To nie był banał, bo jeśli ktoś ma konto GOLD i mieszka w Polsce to znaczy ,że musiał je zarejestować na inny kraj! Gdyby konto było legalnie zarejestowane na Polskę - wtedy było by wiecznie SILVER i nie byłoby na nim żadnych punktów GS anie wyświetlanych gier (no bo jak? skoro zalogowanie się do Polskiego konta przez X'a jest niemożliwe) Dane odnośnie wyświetlenia kraju w profilu można sobie zmienić w opcjach. Tylko jakim cudem Pan EDELMAN zarejestrował to konto? Czyżby podał fałszyłszywe dane? Przecież to jest łamanie regulaminu :P
   Report 

12-01-2008, 7:25 PM
Reply Quote
Odp: Zadaj pytanie firmie Microsoft
Ja mam kilka pytania.
1. Co robicie w sprawie polskiego xbox live?
2. Czy pojawi się kiedyś aktualizacja umożliwiająca otworzenie napisów txt w czasie oglądania filmów?
3. Warto byłoby wprowadzić możliwość przewijania utworów mp3 w odtwarzaczu. Niby nic specjalnego, a jak ułatwia życie. Robicie coś w tym celu?
4. Mówiliście kiedyś gdzieś, że będziecie zapraszać graczy do siedziby MS i umożliwicie im zagranie w różne gry przedpremierowo, umożliwicie zwiedzenie waszej siedziby itd. Co z tym? Co trzeba zrobić żeby móc wybrać się na taką wycieczkę do Was?

Mam nadzieję, że w miarę wyczerpująco odpowiecie na moje pytania;)

[-]http://card.mygamercard.net/PL/sig/Gonzor91.png[/-]
   Report 

12-03-2008, 9:50 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Zadaj pytanie firmie Microsoft
To jest wazne pytanie do Microsoft. - Czy mozecie potwierdzic taką oto informacje:

Na targach w Tokyo MS podał do wiadomości, że zamierza rozszerzyć usługę Xbox Live na nowe państwa...tylko nie wiadomo czy PL. Szczegóły MS poda podczas premiery nowego dasha czyli 19.11.2008.

Jeśli to prawda, to podajcie jakies szczegóły.

Report 

12-04-2008, 6:22 PM
Reply Quote
Odp: Zadaj pytanie firmie Microsoft
Witam! A ja mam dwa pytania:
1. Kiedy zostaną wprowadzone nowe ceny dysków?
2. Kiedy i czy w ogóle zostaną wprowadzone na rynek zestawy xbox live starter pack z 60gb dyskiem?
Dziękuje
   Report 

12-04-2008, 11:34 PM
Reply Quote
Re: Odp: Zadaj pytanie firmie Microsoft
M$ zapewne wprowadzi XBOX LIVE dla Polski, ale... to przy okazji kolejnej wersji ich konsoli, bo na razie oczywiście zostaniemy potraktowani jak gorsza kategoria ludzi. Jest mi żal, ale najbardziej siebie, bo nie przerabiałem konsoli, ponieważ myślałem, że to nie fair, ale widzę, że zasad jest prosta, albo ty zrobisz M$ w ciula albo oni ciebie.

A teraz właściwe pytania
1. kiedy zostanę potraktowany jak cała reszta światowych użytkowników wersji CORE i dostanę kartę pamięci??
2. kiedy NXE zostanie wprowadzone w wersji offline do pobrania bez podłączania kloca do sieci??
3. kiedy w moich danych o zarejestrowanym sprzęcie pojawi się moja konsola??
   Report 

12-05-2008, 3:25 PM
Reply Quote
Dzis pytanie, dzis odpowiedz.

Czesc.
W zwiazku z moimi planami urlopowymi, na wszystie zadane pytania odpowiem na poczatku przyszlego tygodnia (poniedzalek-wtorek). Za zmiane chcialbym przeprosic wszystkch zainteresowanych.

Milego weekendu.

Report 

12-07-2008, 9:46 AM
Reply Quote
Odp: Dzis pytanie, dzis odpowiedz.
Witam,
1.Chciałbym otworzyć sklep z konsolami, grami, akcesoriami firmy Microsoft. Jak wygląda sprawa z zaopatrzeniem? Czy posiadacie jakąś hurtownie w Polsce czy muszę towar sprowadzać z zagranicy? Proszę o namiary na PM.
2.Na początku NXE chodził wyśmienicie od paru dni mam strasznie się wiesza! Długo wczytuje dane o znajomych, pryz przełączaniu zakładek potrafi się zawiesić na 10-15sek. Czym moze to byc spowodowane?
3.Zgłosiłem do serwisu Microsoft 2 pady i pani z serwisu kazała mi odesłac te pady do czech ale jeszcze tego nie zrobiłem poniewaz dostałem maila "Serdecznie dziekujemy za  zgloszenie zamowienia na jedno z akcesoriow Xbox. Zamowienie zostalo wyslane i w ciagu  najblizszych 7-10 dni powinno zostac dostarczone.Gdyby po uplywie tego czasu,zamowienie nie zostalo zrealizowane , prosimy o kontakt telefoniczny  z naszym serwisem Xbox." Czy muszę wysłać te pady?
Pozdrawiam.
   Report 

12-07-2008, 10:39 PM
Reply Quote
Dzis pytanie, dzis odpowiedz.
Witam i pytam jeszcze raz gdyby ktoś o mnie zapomniał. Prosze o napisanie w których dokładnie sklepach można się spodziewać tej obniżki dysków twardych? Jak do tej pory widziałem ceny sięgające nawet 600zł (120GB) skandal za sam dysk tyle siana. Interesuje mnie dysk 60GB, od kiedy obniżki wejdą w życie i w których sklepach cena 219 zł będzie respektowana? Prosze o odpowiedz.
   Report 

12-09-2008, 7:51 PM
Reply Quote
Odp: Dzis pytanie, dzis odpowiedz.
Czy ktoś łaskawie odpowie na zadane pytania ? Przy okazji, sądzę że tych pytań jest tak dużo że szanowny Microsoft mógłby oddelegować jeszcze ze dwóch Panów co by nie raz w miesiącu tylko raz w tygodniu odpowiadali na pytania graczy, bo czekać miesiąc na odpowiedź to trochę długo nie uważacie.
   Report 

12-09-2008, 9:03 PM
Reply Quote
Re: Odp: Dzis pytanie, dzis odpowiedz.
Widzę że nie wiesz jak to wszystko działa,ale już wyjaśniam… My zadajemy pytania,ludziom z MS Polska,Ci z kolei zadają te pytania swym przełożonym z MS USA. Nie da się tego zrobić w tak krótkim czasie,hehe… ;-) Poczytaj temat od początku,to wiele wyjaśni.
Idę ciemną doliną,lecz się nie lękam! Bo to mnie się lękają!
   Report 

12-10-2008, 1:19 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Dzis pytanie, dzis odpowiedz.
Pikmit rozumiem, ze MS Polska zadaje te pytania swoim przełożonym w USA. Cały wątek śledzę odkąd zaistniał i cieszę się że taka inicjatywa w ogóle powstała, nie wiem może za bardzo się uniosłem, przepraszam jeśli moja wypowiedź została źle odebrana, nie miałem zamiaru nikogo urazić.

Od ostatniego miesiąca pojawiło się wiele ciekawych pytań i nie mogę doczekać się odpowiedzi (Edelman obiecał, że odpowie najpóźniej do wtorku, stąd moje rozgorycznie).

Jednak, odnosząc się do poprzedniego mojego wpisu, chciałbym postawić pytanie samemu Edelmanowi, mianowicie: Czy można zrobić coś w kierunku częstszych odpowiedzi na pytania użytkowników ? Na niektóre pytania można przecież odpowiedzieć bez kontaktowania się z Kwaterą Główną w Redmond.

Pozdrawiam
   Report 

12-11-2008, 6:13 PM
Reply Quote
Konsola mi padła
Gdzie mozna bezpecznie naprawić konsole po gwarancji?
   Report 

12-13-2008, 8:00 PM
Reply Quote
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Dzis pytanie, dzis odpowiedz.
A ja mam pytanie odnośnie gry Scene It a raczej buzzerów. Czy wyjdzie jakaś gra obsługująca te bezprzewodowe kontrolery w pełni spolonizowana?
   Report 

12-16-2008, 11:07 AM
Reply Quote
Dzis pytanie, dzis odpowiedz @ Bart Gangsta
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Hej. Po pierwsze pominmy te formy per Pan/PaniJ. Doceniamy starania konkurencji i szczerze cieszymy się z tego, ze w Polacy kupuja coraz wiecej konsol oraz gier. Przecietny konsument w ostatnich miesiącach tego roku mogl zobaczyc reklamy Playstation 3 oraz Xbox 360 np. w TV. Już chyba dawno przeskoczyliśmy punkt, w ktorym gaming traktuje sie z przymrożeniem oka, jako zabawe dla dzieci (choc sporadycznie takie opinie mogą się jeszcze pojawiac). Co do twojego pytania odnośnie usług  sieciowych (PSN oraz Xbox Live) to jednak nie decydowałbym się na ich porownanie, ponieważ znacznie się od siebie rożnia możliwościami oraz zawartością. W przypadku Xbox Live nigdy nie mielismy tez do czynienia z faktem zablokowania komus dostępu do opcji multiplayer.

Report 

12-16-2008, 11:18 AM
Reply Quote
Dzis pytanie, dzis odpowiedz @ Raf450
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Obniżka cen dysków na poziomie dystrybucji już się wydarzyła. Potrzebne jest jeszcze trochę  czasu (kwestie handlowe) aż będziecie mogli znaleźć tańsze dyski w sklepach.
   Report 

12-16-2008, 11:24 AM
Reply Quote
Re: Dzis pytanie, dzis odpowiedz @ Raf450
Panie Hubercie, Pan wklei tekst wiadomości do notatnika przed wysłaniem posta albo przesiądzie się na inną przeglądarkę, bo jakieś dziwne błędy formatowania się pokazują.

This posting is provided "as is" and confers no rights.
   Report 

12-16-2008, 11:25 AM
Reply Quote
Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ KoBik POL
Staramy się, aby kody były dostępne dla  wszystkich, którzy zakupili w Polsce oryginalną grę  Gears of War2 edycja kolekcjonerska. W tym momencie nie jesteśmy w stanie podać konkretnego rozwiązania dla ich dystrybucji itp. ale robimy wszystko, żebyście otrzymali satysfakcjonujące rozwiązanie sytuacji możliwie szybko. Będziemy w tej sprawie w kontakcie.
   Report 

12-16-2008, 11:45 AM
Reply Quote
Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ Flaha
Informowaliśmy o wysyłce nagród w momencie premiery a nie przedpremierowo i przesyłka została zorganizowana w pierwszych dniach po premierze. Wiemy, że nie do wszystkich osób gry dotarły więc prosimy o kontakt w tej sprawie zainteresowanych.
   Report 

12-16-2008, 11:48 AM
Reply Quote
Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ David88KRK
Dziękujemy za gratulacje – przekazemy je ludziom którzy sa odpowiedzialni za tak pieczołowicie oddane tłumaczenie:-). W sprawie dodatkow – niestety z przyczyn niezależnych (długość procesu produkcyjnego dodatkow) nie byliśmy w stanie przeprowadzic lokalizacji wszystkich dodatkow.

Report 

12-16-2008, 11:50 AM
Reply Quote
Odp: Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ siranen
Dziękujemy za chęć współpracy i deklaracje pomocy. Jeśli oferta jest nadal aktualna to proszę o kontakt ze swoimi namiarami na wiadomości prywatnej – skontaktujemy się w razie potrzeby. Często potrzebujemy pomocy osób, które są w stanie nas wspomóc  podczas organizacji eventów od strony technicznej.  A akurat w Poznaniu często dzieją się imprezy, w których bierzemy udział.
   Report 

12-16-2008, 11:51 AM
Reply Quote
Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ Pikmit
Na chwile obecna modale joypada ze zmienionym krzyżakiem dostepne sa jedynie w kolorze zielonym.  W  obecnej chwili nie  planujemy wprowadzenia innych kolorów do asortymentu.
   Report 

12-16-2008, 11:52 AM
Reply Quote
Odp: Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ David88KRK

Rozumiemy twoje rozgoryczenie. Przepraszamy wszystkich zawiedzionych graczy faktem braku zdrapek w wersji kolekcjonerskiej GoW2.  Staramy się, aby kody były dostępne dla  wszystkich, którzy zakupili w Polsce oryginalną grę  Gears of War2 edycja kolekcjonerska. W tym momencie nie jesteśmy w stanie podać konkretnego rozwiązania dla ich dystrybucji itp. ale robimy wszystko, żebyście otrzymali satysfakcjonujące rozwiązanie sytuacji możliwie szybko. Będziemy w tej sprawie w kontakcie.

Report 

12-16-2008, 12:00 PM
Reply Quote
Odp: Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ toszcze pl
Potrzebujemy trochę czasu na odpowiedź. Sprawdzamy temat.
   Report 

12-16-2008, 12:00 PM
Reply Quote
Odp: Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ jarszek669
Ad.1 Gwarancja na okres 2 lat objete sa wszystkie akcesoria do konsoli Xbox 260. Skontaktuj się proszę z pomoca techniczna aby załatwić problem: 00800 441 17 96; godziny pracy - od poniedziałku do piątku: 09:00-17:00
Ad.2 Niestety nie jesteśmy w stanie Ci pomoc.
   Report 

12-16-2008, 12:02 PM
Reply Quote
Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ miedzianek
Fakt oficjalnego braku usługi Xbox Live w Polsce oznacza, ze niejest prowadzony serwis reklamacyjny. Radzimy skontaktowac się z pomoca techniczna kraju w którym zarejestrowane jest konto.
   Report 

12-16-2008, 12:03 PM
Reply Quote
Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ Artur P91
Konsole najlepiej zapakowac w neutralny karton wypelniony pianka, gazetami – czymkolwiek co zabezpiecze konsole w transporcie przed uszkodzeniami. W sprawie szczegółów najlepiej kontaktwoac się z pomoca techniczna pod numerem: 00800 441 17 96; godziny pracy - od poniedziałku do piątku: 09:00-17:00
   Report 

12-16-2008, 12:04 PM
Reply Quote
Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ DOMELO731
Ad.1 Według naszej wiedzy tak – istnieje taka możliwość.
Ad.2 Oczywiście:-). Lokalizacje wpisuje się z poziomu konsoli w menu edycji profilu.
   Report 

12-16-2008, 12:06 PM
Reply Quote
Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ Auxxy
Auxxy, moja rola jako PR’owca nie jest bron Boze robienie z Ciebie (lub kogokolwiek) kretyna. Tak się złożyło, ze zadałeś pytanie o gry, które nie są wydawane naszymi silami. W sprawie uzyskania dostępu do mapek - …(copy paste wcześniejszej odpowiedzi)
   Report 

12-16-2008, 12:07 PM
Reply Quote
Dziś Pytanie - Dziś Odpowiedź @ miki77PL
Tak, Halo Wars będzie po polsku (wersja kinowa). W tym momencie nie możemy się podzielić z Wami  informacjami nt dalszych planów wydawniczych i lokalizacji z nimi  związanych;
   Report 
Page 5 of 29 (867 items)
« First ... < 3 4 5 6 7 > ... Last »

©2009 Microsoft Corporation. All Rights Reserved